hietAla 1514 Posted March 15, 2016 Hmm... jaki zespół na P? Nie znam żadnego :v A taki straszie nudny :D Na serio to mają jakieś ciekawe utwory i nawet jak się nad czymś zamyślę, to szybko przywracają mnie do rzeczywistości, mało kto to potrafi :> [video=youtube] Dzisiaj dzień spędzam z Kotim, bo ma urodziny (jakby mi to robiło jakąś różnicę... :D) ♥ ♥ ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 15, 2016 Hmm... jaki zespół na P? Nie znam żadnego :v A taki straszie nudny :D Na serio to mają jakieś ciekawe utwory i nawet jak się nad czymś zamyślę, to szybko przywracają mnie do rzeczywistości, mało kto to potrafi :> Mogę Ci powiedzieć w sekrecie, że lepiej nie tykać pierwszych trzech albumów. Jakoś połowa przedostatniego jest całkiem ok + cały ostatni jest turbo wykopany w kosmos :D A reszta, pierwsze trzy... cóż. gówna lepiej nie tykać, bo zacznie śmierdzieć :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 15, 2016 [video=youtube] Świetny utwór! :rolleyes: ♥ Jak ja lubię Wam spamować w tym wątku. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 16, 2016 [video=youtube] :rolleyes: 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 16, 2016 Mogę Ci powiedzieć w sekrecie, że lepiej nie tykać pierwszych trzech albumów. Jakoś połowa przedostatniego jest całkiem ok + cały ostatni jest turbo wykopany w kosmos :D A reszta, pierwsze trzy... cóż. gówna lepiej nie tykać, bo zacznie śmierdzieć :D Przesłuchałam wszystko + Live in Chicago i muszę mieć odmienny gust, bo mi się bardziej podobały te starsze albumy :D Z nowych kilka utworów brzmiało znajomo, może gdzieś w radiu je słyszałam. [spotify] [/spotify] Przeprosiłam się ze Spoti, żeby zasypiać przy czymś fajnym ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 16, 2016 Mogę Ci powiedzieć w sekrecie, że lepiej nie tykać pierwszych trzech albumów. Jakoś połowa przedostatniego jest całkiem ok + cały ostatni jest turbo wykopany w kosmos :D A reszta, pierwsze trzy... cóż. gówna lepiej nie tykać, bo zacznie śmierdzieć :D Przesłuchałam wszystko + Live in Chicago i muszę mieć odmienny gust, bo mi się bardziej podobały te starsze albumy :D Z nowych kilka utworów brzmiało znajomo, może gdzieś w radiu je słyszałam. Możliwe, że przeze mnie, bo ja tu blastowałam większość nowej płyty z większą lub mniejszą częstotliwością :D A co do starszych utworów, to nie jestem w stanie pojąć jak komuś mogą się podobać te kompletnie pozbawione melodii, ładu i składu piosenki, np. z A Fever You Can't Sweat Out. Np. . No ja nie daję rady. Jak najdzie mnie ochota na coś amelodycznego, to sobie włączę black metal :v PS. Właśnie dzięki Tobie dowiedziałam się, że istnieje coś takiego jak Live in Chicago. Idę obczaić :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 16, 2016 Mogę Ci powiedzieć w sekrecie, że lepiej nie tykać pierwszych trzech albumów. Jakoś połowa przedostatniego jest całkiem ok + cały ostatni jest turbo wykopany w kosmos :D A reszta, pierwsze trzy... cóż. gówna lepiej nie tykać, bo zacznie śmierdzieć :D Przesłuchałam wszystko + Live in Chicago i muszę mieć odmienny gust, bo mi się bardziej podobały te starsze albumy :D Z nowych kilka utworów brzmiało znajomo, może gdzieś w radiu je słyszałam. Możliwe, że przeze mnie, bo ja tu blastowałam większość nowej płyty z większą lub mniejszą częstotliwością :D A co do starszych utworów, to nie jestem w stanie pojąć jak komuś mogą się podobać te kompletnie pozbawione melodii, ładu i składu piosenki, np. z A Fever You Can't Sweat Out. Np. . No ja nie daję rady. Jak najdzie mnie ochota na coś amelodycznego, to sobie włączę black metal :v PS. Właśnie dzięki Tobie dowiedziałam się, że istnieje coś takiego jak Live in Chicago. Idę obczaić :D Nie słuchałam ich wtedy, bo fazowałam na CO, dopiero teraz nadrobiłam :D Hmm, normalna piosenka jak dla mnie Oo Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 17, 2016 [spotify]spotify:track:19sMFoKLM30LQVD1nnlCmM[/spotify] Ależ ten numer się przyjemnie zapętla. I like it much indeed ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 17, 2016 [video=youtube] Refren tej dziwnej piosenki się wkręca! :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 18, 2016 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted March 18, 2016 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=009_X5jVM2c Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 18, 2016 Nowe odkrycia dzięki Spotify :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 18, 2016 Nowe odkrycia dzięki Spotify :D [video=youtube] Łap, Sami: [video=youtube] U mnie w tej chwili leci Eivør. [spotify]spotify:track:0ZDy8tYhjhYQhm8XsGvgmz[/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 19, 2016 [spotify] [/spotify] A ja się dzisiaj Def Lepparduję :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 19, 2016 Jaki dobry zespół znalazłam. Wokal jest taki sobie, ale muzyka ładna ♥ [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted March 19, 2016 Aktualnie to dialogów ze Świętej Wojny,a jak tylko się skończy posłucham sobie tego WELCOME TO THE SHOW Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted March 19, 2016 [video=youtube] Dwadzieścia lat minęło..Młodziutka Anneke to wulkan energii na scenie! I taka jest do dziś :)! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 19, 2016 [spotify]spotify:track:0XyjtybwqSdqMAFfBEkmZf[/spotify] Rebel giiiiiirl, rebel giiiiirl, rebel giiiiiiirl, you are the queen of my world :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted March 20, 2016 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TroenoOkXHo Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 21, 2016 Jak to nie jest cudownywokal to nie wiem co nim jest ;) Miód i balsam dla duszy,ta Pani śmiało mogła by być wokalistką Nightwish ;) Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 21, 2016 [video=youtube]https://youtu.be/OKRO117a_R8 2 Share this post Link to post Share on other sites