Freyja 228 Posted January 1, 2016 Miało być IAMIXED after party, a ja utknęłam na tym: [spotify]spotify:track:2sp94ce3tWHWLUL9kfej34[/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 1, 2016 [spotify] [/spotify] Że tak powiem... :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 1, 2016 Jeden z absolutnych mistrzów w świecie muzyki na świecie, wielbię tekst i mistrza:) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xoRjh-pf5C0 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 2, 2016 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 2, 2016 :ninja: :P [spotify]spotify:track:0OynBOa42KSFIvVrqnw7DO[/spotify] Coś jest w najnowszych singlach Panic!, że nie da się poprzestać na jednym odsłuchu :happy: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 2, 2016 :ninja: :P [spotify]spotify:track:0OynBOa42KSFIvVrqnw7DO[/spotify] Coś jest w najnowszych singlach Panic!, że nie da się poprzestać na jednym odsłuchu :happy: Przejmujesz funkcję Sami, Miszczuniu? :D Champagne, cocaine, gasoline... and most things in between! Dobre :happy: Słucham z Tobą. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 2, 2016 Przejmujesz funkcję Sami, Miszczuniu? :D Aż tak to mnie nie wzięło, ale pewnie przesłucham całą nową płytę, kiedy wyjdzie :ninja: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 2, 2016 U killin' me right now. Both of u.... A tak nawiasem - nie spamowałabym Wam tu od miesiąca czymś, co jest złe :D Wiecie co? Adrian miał dzisiaj rano dobry pomysł z tą zamianą nagłówka DE na Panic, bo widzę, że to nie tylko ja... well... :) 15 stycznia będziecie mnie musieli pozbierać z podłogi, bo wychodzi album. Także tego... A wrzucę coś nawet, żeby nie było offtopu (aż tak). Tak mi chodzi po głowie od wczoraj. [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 2, 2016 Słuchaj czegoś nowego z nadzieją na to, że YT poleci ci inne nowe zespoły w podobnym stylu, skończ na tym, co zawsze 3 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 2, 2016 Źle ze mną ;_; Najpierw pomyliłam Sami z Adrianem (czyżby to ten Kapelusznik w awatarze?), a potem zaczęłam pisać Panic przez "k"... Tak oto doszłam do skojarzenia tytułowego: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted January 4, 2016 [video=youtube]https://youtu.be/QHgnheJEWR8 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 4, 2016 [spotify] [/spotify] No i czo ta muzyka robi z człowiekiem, zamiast [/spotify] wpisałam [/bach] :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 4, 2016 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted January 4, 2016 [video=youtube] ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 4, 2016 Ale ja zrobiłam się monotematyczna... Ale to jest takie super ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 4, 2016 [video=youtube] Naoglądałam się filmików o genetyce, a teraz usiłuję jeszcze porobić te całe Cornell notes z książką, bo ponoć to skuteczna metoda, tylko że jak Emi ma przed sobą coś czym można pisać i coś po czym można pisać, to koniec, Emi bazgroli. Na razie zrobiłam prostą linię na kartce do Cornell notes i narysowałam z tyłu zeszytu od biologii parę wielkich oczu, kwiatek, uśmiechnięty chromosom w trampkach i kilka śmiesznych, pękatych ludzików. Jutro sprawdzian z całego tegorocznego materiału. Wish me luck. A może by tak jednak pójść spać... Znaczy no bo skoro czuję się dosyć pewnie w tym temacie, a spanie jest takie miłe... Hmh. Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 5, 2016 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 5, 2016 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 6, 2016 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wgy0iHgT9Dg I tak cały dzień... :-D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted January 6, 2016 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y0HJi4IXDaA GUNS N' FUCKIN ROSES! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 6, 2016 Podobno Slash i Axl mają zamiar zejść się na jeden koncert w tym roku na Coachella fest. :D Piekło właśnie zamarzło. A ja znalazłam na spotify coś, co jest podobne do Panic!. Usycham w oczekiwaniu na nowy album. [spotify] [/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 6, 2016 [spotify]spotify:track:2i7OfHkKrwYnVGK3MeE4NQ[/spotify] Gdy słuchasz tak dziwnej muzyki, że aż Spotify podsuwa ci zespół o nazwie Lesbians on Ecstasy w playliście "Odkryj w tym tygodniu"... 1 Share this post Link to post Share on other sites