98wercia 457 Posted July 18, 2015 [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 18, 2015 A by sobie zobaczyć, co ta piosenka ma wspólnego z dniem dzisiejszym :D [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 18, 2015 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 18, 2015 Wracam do "obyczajowej muzyki", po prostu coś życiowego :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 19, 2015 [video=youtube] Coś na ochłodę... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted July 19, 2015 [video=youtube]https://youtu.be/Fm2lTu7WIeY ♥ [video=youtube] ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted July 20, 2015 [video=youtube]https://youtu.be/4XopsFtdaLw ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 [spotify]spotify:track:39GVxN9q7OqFSCO8LtcaDf[/spotify] Wczoraj ni z tego, ni z owego zaczęłam sobie to podśpiewywać, chociaż nie słyszałam tego strasznie dawno. Więc teraz musiałam sobie włączyć :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 [video=youtube] Kuzyn i jego panna młoda tańczyli do tego pierwszy taniec :happy: To była miazga, zwłaszcza że Marta pracuje jako tancerka i zna się na rzeczy :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted July 20, 2015 [video=youtube]https://youtu.be/fyYZcCLjNKI ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 20, 2015 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted July 20, 2015 [video=youtube]https://youtu.be/O_c6XfHO9Ws ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 [video=youtube] Przez swojego questa w zapodaju zagrzebałam się w szukaniu info o... cholera, forum-forach, liceum-liceach, analogicznie powinno być metrum-metrach, ale wtedy to brzmi jakby chodziło o metry (tak samo jak z odmienianiem "serum"... sera, ser, serom, sera, z serami, o serach? :D)... nasz język jest pogrzany. W każdym razie, zagrzebałam się w szukaniu info o tym, co w liczbie pojedynczej nazywa się "metrum". I właśnie sobie obejrzałam , swoją drogą polecam typka, bo fajnie i prosto wszystko tłumaczy, no i tam ktoś w komentarzach napisał, że w "The Becoming" jest najpierw 13/8, a potem 6/8, i aż poszłam sprawdzić, i nie wiem, czy dobrze liczę, ale to się chyba zgadza ^^ A NIN zawsze na propsie ^^ Zdania wielokrotnie złożone też ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 20, 2015 [video=youtube] Kuzyn i jego panna młoda tańczyli do tego pierwszy taniec :happy: To była miazga, zwłaszcza że Marta pracuje jako tancerka i zna się na rzeczy :happy: :>> [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 Saaaaami. Jak ja Cię kocham. Ciebie i Twoje poczucie humoru. Robisz mi dzień :happy: A ten gościu w sweterku w paski i czapce z pomponem WYGRAŁ. ♥ A teraz Lana :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 20, 2015 Jak ja kocham ten zespół. ♥ Ten średniowieczny klimat jest EPICKI! \m/ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 20, 2015 Mnie ogólnie wszystko w tym teledysku rozwala :D Na przykład drift traktorem, 'nartki wodne' za traktorem, mecz w hokeja... Finlandia to też czasem stan umysłu :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 To ja jeszcze sobie spamnę Depeszami... [spotify]spotify:track:2E3k0wLM8PTLiOaxWoEZjy[/spotify] Z kategorii "Piosenki, których najbezpieczniej słuchać na słuchawkach albo w pustym domu" ♥ Względnie wtedy, kiedy wszyscy śpią :3 Reach out your hands and accept my love ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 21, 2015 Album KoRna Life is peachy. ♥ Share this post Link to post Share on other sites