Milla 2534 Posted January 27, 2014 Własnie przesłuchuję sobie "Hydrę". W tej chwili leci "And We Run". Całkiem fajna ^^ Może jakoś strasznie niczego nie urywa, ale chyba najlepsza z tych trzech, które juz przesłuchałam, lepsza też od "Paradise" i "Dangerous". A co poniektórzy się jeżyli do niej jeszcze zanim ten album pojawił się w sieci, "bo z Xzibitem" :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 27, 2014 Własnie przesłuchuję sobie "Hydrę". W tej chwili leci "And We Run". Całkiem fajna ^^ Może jakoś strasznie niczego nie urywa, ale chyba najlepsza z tych trzech, które juz przesłuchałam, lepsza też od "Paradise" i "Dangerous". A co poniektórzy się jeżyli do niej jeszcze zanim ten album pojawił się w sieci, "bo z Xzibitem" :> Bo się bali nieznanego. Jak to zwykle ludzie. Ja bardzo lubię np. współpracę Linkin Park z JayemZ, albo ich zwykłe rapowanie do cięższej muzyki. A And We Run to fajny eksperyment. Udany:) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 27, 2014 Wszyscy słuchają Hydry, a ja jeden czekam z tym do premiery. Na razie słucham głosów w mojej głowie. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 27, 2014 Wszyscy słuchają Hydry' date=' a ja jeden czekam z tym do premiery. Na razie słucham głosów w mojej głowie.[/quote'] Ja nie słucham, ale słuchałem i jest nawet nawet jak na dzisiejsze dokonania WT :) A Słucham Rammteina - Buck Dich :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 27, 2014 Chyba się zakochałam ♥ wczorajszy występ z rozdania Grammy ♥ [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eeAkgmq3I3g&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DeeAkgmq3I3g%26feature%3Dyoutu.be&app=desktop Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 27, 2014 Trzeba się pozytywnie naładować przed jutrem:) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted January 28, 2014 [video=youtube] Jest moc....czysty blackowy kawałek..magia. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 28, 2014 B| [video=youtube] Ohoho. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 28, 2014 [video=youtube] Cicho, Paula, ciiicho... wdech i wydech, ręce z dala od klawiatury i ŻADNEGO serduszka, proszę, ani jednego! :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 28, 2014 [video=youtube] An Aphrodite for mortal souls Playing hide and seek in lecherous roles Their erotic hour my tearless weep Their satisfaction my infinite sleep ♥ Fajnie wspomniana Afrodyta bogini miłości :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 28, 2014 Znalazłam fajny profil na tumblrze i tam była ta piosenka: [video=youtube] Te klimaty ♥ A poza tym znalazłam przepięknie zrobione wersje do Gry do Tron: [video=youtube] Ta gra komputerowa z Gry na początkowo jest dziwna :P ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2014 Znalazłam fajny profil na tumblrze i tam była ta piosenka: [video=youtube] Te klimaty ♥ Fee ra huurii! Kocham tę piosenkę ^^ (Znowu złapałam się na pisaniu "tą" zamiast "tę" -_-) [video=youtube] To jest takie epickie :happy: Kocham gościa ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 28, 2014 Taitei, jak mogłaś. :< I co ja teraz mam zrobić bez serduszek? ;_; Idę się pociąć. ;_; A u mnie Teräsbetoni i [video=youtube] Swoją drogą, ten teledysk jest świetny (i to jest miejsce na serduszko, którego Justynka zabroniła mi wstawić ;_; ). Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 28, 2014 Coma... tak nastrojowo na wieczór :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 29, 2014 Uwielbiam to ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 29, 2014 Ktoś wpadł na genialny pomysł i wrzucił instrumentalne Once na YT. Jako znany pirat wiadomo co zdążyłam już zrobić :> Jest Once orkiestralne, jest zwykłe, tylko tego nam jeszcze brakowało :) Moje ulubione Creek Mary's Blood. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u-x9vaULkGw 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 29, 2014 Szkoda, że tylko 6 utworów... pozostaje czekać na resztę ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 29, 2014 Taka odskocznia od Floor xD Też fajnie. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IjiHDpepTjM 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 30, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tx0etvNIP14&list=PLHqTyIeh_I3JLHbC2ja2KPlXjV4b2DDYt&index=9 Już są ♥ Wszystkie ♥ GLSie, moja miłości ♥ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 30, 2014 [video=youtube] Piosenka na dziś ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 30, 2014 [video=youtube] Polecam to jest świetne :D ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted January 30, 2014 Obecnie: Slayer - Disciple Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 2, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cAhtHpyZxBM Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 2, 2014 [video=youtube] Maybe I should kick you in the face with my fist? :happy: Share this post Link to post Share on other sites