PaulaEija 1628 Posted January 20, 2014 Nymph, a może wyjaśnisz, do kogo to? xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 20, 2014 @Paula - obstawiam, że to reakcja na opis twoich kostek :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 20, 2014 Aha.. xD W sumie to nic. Chodzę po chodnikach i schodach - zdarza mi się też z nich spaść tak o stopień. I kostki się wykręcają. xD Np. lewą skręciłam dwa lata temu i od tego czasu regularnie, codziennie mnie boli przez kilka godzin. A prawa zaczęła boleć jak utykałam na lewą... Potem ją jeszcze parę razy powykręcałam i teraz jest podobnie jak z lewą, no może trochę rzadziej boli. (Np. teraz boli mnie tylko lewa...). xD Takie tam, przeżycia. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 5, 2014 Chciałbym kolczyk koło oka :) Powiedzcie jak to wygląda bo mi sie nawet podoba. :) U wokalisty KoRna wygląda to tak :) Pasowałoby mi? :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 5, 2014 A to nie jest w brwi? Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 5, 2014 Własnie tak zawsze tam che zrobić kolczyk, ale zastanawiam się, czy mi będzie pasować. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 5, 2014 Mnie też wydaje się, że to w brwi ^^ Koszt ok. 100 zł, nie mam pojęcia czy boli, ale osobiście zbieram na niego pieniądze od dwóch lat i uzbierać nie mogę xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 5, 2014 Marcin, jeśli chcesz szczerości, to Ci powiem, że wg. mnie, nie będzie Ci pasował. Tym bardziej, że nosisz okulary. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 5, 2014 O taka mi odpowiedz chodziło wiele znajomych mi mówiło, że się oszpecę chyba zrezygnuje... Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 Przedstawiam Wam moje dzieci. Oto... prawy i lewy (ale nie pytajcie mnie, który jest który xD): 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 26, 2014 Wyczuwam Steel 14-nasto dziurkowe ;3 Dobrze myśle? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 Nie liczyłam dziurek... xD Ale Steel. Po co miałabym gdzieś jechać po glany, jak mam fabrykę i sklep firmowy Steelów ze 3 km od domu? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 26, 2014 Prawy nazywa się Mietek, a lewy Janusz. Poznajcie panów, na razie są czyści, ale jutro przezyją spotkanie z moimi glanami :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 Spadaj. Zaraz idę je wypastować. -.- Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 26, 2014 Tak żem czuł : D Ale w ogóle jakie czyste, nie zniszczone, takie proste i w ogóle xD Funkiel nówka nie śmigane. ; o Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 No, mam je od paru dni. I wymyśliłam im imiona. ^^ To są Holopki. Prawy to Jasia, a lewy to Łoś. xD Nie no, żartowałam. xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 27, 2014 Już nie pamiętam, kiedy moje glany były takie białe :c Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 27, 2014 Paula, one są takie... takie... bez błota ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 27, 2014 Hahaha, już Sami się tym zajęła i mnie podeptała (oczywiście nie byłam jej dłużna). Aż się ludzie odsuwali, żeby glanem nie dostać. xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 2, 2014 Dziewczyny znalazłem coś dla was. :) http://allegro.pl/nightwish-bluzka-tunika-damska-koszulka-s-m-i3951628512.html Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 3, 2014 Jak dla mnie niezbyt ładna. Za dużo się na niej dzieje : Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 3, 2014 wolę koszulki na ramiączka, ale obrazek ładny. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 7, 2014 no comment :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 7, 2014 Ej fajne są! Takie jednorożcowate ♥ Chciałabym :c Ale glany i tak najlepsze ;3 Share this post Link to post Share on other sites