Nymphetamine 958 Posted June 18, 2013 Nie wiem czemu skojarzyło mi się z pewnym makijażem, pewnej wokalistki, na początku pewnej trasy. :D Kogo masz na myśli? ; D Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 21, 2013 Nie wiem czemu skojarzyło mi się z pewnym makijażem, pewnej wokalistki, na początku pewnej trasy. :D Dokładnie tak! ;) Ja również się z tym zgadzam i to mi pierwsze przyszło na myśl: Swoją drogą to twarz Anette z tym mejkapem możemy zobaczyć pod koniec "Scaretale" w wersji live ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 21, 2013 No proszę Was, makijaż wspomnianej wokalistki jest okropnie kiczowaty, a oczko w moim poście całkiem sympatyczne;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 21, 2013 Anette ma tu podobny makijaż do Marilyna Mansona :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted July 21, 2013 Anette ma tu podobny makijaż do Marilyna Mansona Made my day :D hahaha xD żeby nie było, jeśli chodzi o image to ostatnie co by mi przyszło do głowy to porównanie Mansona do Anette ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 21, 2013 co w tym śmiesznego ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 21, 2013 ja tam nie mam określonego stylu...raz ubieram się na sportowo, czyli jakieś rurki koszulka, trampki, a czasami wolę trochę bardziej dziewczęco- zależy. Ogólnie to jak się ubieram nie do końca odzwierciedla to jaka jestem, ubieram się w to co mi się spodoba :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 21, 2013 Mam tak samo. Podoba mi się styl metala (oczywiście bez przesadyzmu), ale jakoś mnie samej daleko do takiej stylówy xD Kiedyś jeszcze lansowałam się w koszulkach NW i WT, później sobie zrobiłam na zamówienie koszkę z Delain, ale niestety nadruk się sprał :( Tak samo całkiem niedawno zamówiłam taką z Epiką i druk mi się starł (specjalnie wybrałam inną technologię nadruku i inną firmę w nadziei, że sytuacja się nie powtórzy, ale niestety... ) więc teraz jest tylko do spania xD Ubieram się... normalnie. Tak sądzę. Kiedyś nagminnie ubierałam się w czerń i ciemne kolory, a teraz jedyną czarną rzecz w mojej szafie stanowi zwykła bokserka i trampki xD (nie mam nawet czarnych spodni, o zgrozo!) Teraz królują u mnie kolory, uwielbiam krzykliwe odcienie. Moje ukochane pomarańczowe rurki ♥ Mogę więc chyba powiedzieć, że ubiór odzwierciedla mój charakter w 50% :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 21, 2013 Taki płaszcz mi się marzy ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 22, 2013 Jaki pięknyy!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 23, 2013 [video=youtube] [video=youtube] To jest sztuka ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 23, 2013 Pierwszy... MOM PLEASE!!! ♥ ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 23, 2013 Pierwszy... MOM PLEASE!!! ♥ ♥ ♥ Zrobiła też Edwarda Nożycorękiego i Czerwoną Królową... Ale to Burton Inspired Character jest najpiękniejsze ze wszystkiego *.* Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 24, 2013 Ten płaszcz wishmastera666 kojarzy mi się z Dimmu Borgir :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 24, 2013 Ten płaszcz wishmastera666 kojarzy mi się z Dimmu Borgir :P Sutanna księdza w wersji mhrocznej? :D Na festiwal w Bolkowie super, ale tak na co dzień to dość kontrowersyjny strój. :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 24, 2013 Sutanna księdza w wersji mhrocznej? :D Być może :P Tak spojrzałem na niego i pierwsze co mi przyszło na myśl to Dimmu, choć nie wiem czy lepszym odpowiednikiem nie będzie Behemoth :D Na festiwal w Bolkowie super, ale tak na co dzień to dość kontrowersyjny strój. :) Zdecydowanie. Na co dzień nieporęczne i ograniczające ruchy. Nie wyobrażam sobie w tym smażyć naleśników :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 29, 2013 Chciałam być znowu ruda, to mi wyszły czerwone włosy z prześwitami rudego o.O właściwie są kolorowe. Wyglądają strasznie. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 29, 2013 To ja chciałabym mieć czerwone, ale pewnie głupio bym wyglądała :P. Nymf napewno nie jest źle, daj zdjęcie. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 29, 2013 Jest bardzo źle : D Jak Ty dodasz zdj. (na którym Cię widać), to wrzucę swoje w przyszłym tyg. :> Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 29, 2013 To się nie uda :P. No trudno, nie zobaczę twoich krwistych włosów... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 3, 2013 Mogłabym taki mieć:) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 3, 2013 Mnóstwo jest błyskotek, które mogłabym mieć. Kocham wszystko co się świeci, taka sroka xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 4, 2013 Musze zbierać na ten wisiorek ♥ Share this post Link to post Share on other sites