Sami 3171 Posted June 8, 2013 To była inspiracja :) Zobaczyłam to kiedyś w internecie i stwierdziłam, że muszę sobie zrobić taką samą. Wyszło trochę inaczej, bo w oryginale tam był chyba Sherlock Holmes Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Taka tam, książeczka. W sam raz dla leniuchów. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 8, 2013 Sami, pomysł na pościel świetny ! podziwiam cię, że tyle czasu na to poświęciłaś ;) masz, dziewczyno, cierpliwość xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Evi, ja mojego pawia składałem miesiąc. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 8, 2013 super... jak mi się nudzi to ci robię tapety xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 17, 2013 Dzieci w nocy się nudzą. Ale w sumie tylko normalni ludzie się nudzą. Czy ja wyglądam na normalną? xD Żeby nie straszyć przypadkowych przechodniów wrzucam linka :) http://images.tinypic.pl/i/00403/8j3grrmpgyso.jpg Tarji już wysłałam, będzie tym straszyć Naomi jak będzie niegrzeczna xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 17, 2013 Fajnee :) no to powodzenia, trzymam kciuki :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 17, 2013 Również trzymam kciuki. :) Muszę przyznać, że Twoja wersja jest bardzo tajemnicza i duży udział mają tu oczy! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 18, 2013 Ładne zdjęcie. I wyraz twarzy. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 23, 2013 Takie sobie dwa obrazki ostatnio machnęłam. Są to akwarelki z kategorii 'speedpainting', każda łącznie jakieś 0.5h. Bo oczywiście nie dało się siąść, namalować i skończyć w jeden dzień... xD Malowniczy pilot... ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 23, 2013 Świetne :D Podoba mi się użycie barw, oraz sposób w jaki zostały one wkomponowane. Jeżeli mam pod ręką farby to bardzo często maluję w ten sposób. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 24, 2013 Bardzo mi się podoba! Ta pierwsza twarzyczka chyba bardziej. Jest taka delikatniejsza i ładnie się wtapia w te "plamy". Drugie też jest ładne, tylko trochę bardziej wyraziste i jakoś mniej mi to pasuje ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 24, 2013 Te obrazki przerastają moje zrozumienie, ale i tak są ciekawe. Opowiesz mi o nich jutro. (Po tym, jak obadam Twoją nową tapetę na telefonie). :> Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted September 24, 2013 Nie wiem czym był inspirowany obrazek nr 2, ale ja na nim widzę V. Valo :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 24, 2013 Nie wiem czym był inspirowany obrazek nr 2, ale ja na nim widzę V. Valo :happy: Ja tak samo ; D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 25, 2013 Śliczne są! Szczególnie ten pierwszy. No i pilot też, ma się rozumieć, przepiękny. ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 25, 2013 Nie wiem czym był inspirowany obrazek nr 2, ale ja na nim widzę V. Valo :happy: Ja tak samo ; D Może dlatego, że to jest Ville Valo ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 11, 2013 Dziwnie tak post pod własnym postem... No, ale inaczej nikt by nie zauważył. :) Właśnie machnęłam projekt nadruku na torbę dla koleżanki. 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 11, 2013 No nie mam pytań;) Ale jakbym znała to "motto";) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 11, 2013 To Tuwim i jego wiersz 'Całujcie mnie". W każdym razie ten najbardziej znany kawałek :) Wszyscy to skądś znają : ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 11, 2013 Ja czytałam cały, fajny jest ^^ Też chcę taką torbę :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 11, 2013 To bierz obrazek i drukuj :) Dwie takie torby na cała Polskę... to jak dwie krople w oceanie : ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 11, 2013 Hehe, przypomniały mi się te moje i Invi torby ze zlotu. :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 11, 2013 [video=youtube] Uwielbiam Tuwima i wiersz oczywiście też :) Świetny projekt ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 11, 2013 Moja ulubiona to ostatnia :) I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świntuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę !… Share this post Link to post Share on other sites