Adrian 3317 Posted May 19, 2013 Prawdopodobnie najcenniejsza pamiątka jaką posiada w swoich zbiorach fan zespołu - ręcznie napisane liryki do piosenki "Nightwish" przez samego Tuomasa: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 23, 2013 Nightwishowe prezerwatywy... Rarytas? Podoba mi się zwłaszcza ta "Your virgin ... Mary Undone" :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 23, 2013 Hahaha, to już nawet są Nightwish prezerwatywy, a ja byłam zdziwiona, gdy wydali serię wina IM. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 23, 2013 Propos prezerwatyw.. były stronę wcześniej -> http://forum.nightwish.pl/watek-nightwishowe-rarytasy?pid=8440#pid8440 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 21, 2013 Istniej w ogóle instrumentalna wersja Angels Fall First ? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 24, 2013 Istniej w ogóle instrumentalna wersja Angels Fall First ? Istnieć istnieje, niestety nie została nigdy opublikowana. No... chyba, że w oficjalnym karaoke wydanym przez zespół wśród takich perełek jak Ever Dream (ale nie mam pewności). Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted November 22, 2013 Nie dość że na kasecie, to jeszcze singiel, takie cudo tylko w Indonezji :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted November 23, 2013 Kondomy "Sleeping sun" dostępne na ebay :) http://www.ebay.com/itm/Nightwish-condom-Tarja-Turunen-Tuomas-Holopainen-Marco-Hietala-promo-promotion-/121217110802?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c391a5312 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 23, 2013 Kondomy "Sleeping sun" dostępne na ebay :) http://www.ebay.com/itm/Nightwish-condom-Tarja-Turunen-Tuomas-Holopainen-Marco-Hietala-promo-promotion-/121217110802?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c391a5312 Widziałem je :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 23, 2013 Drogie jakieś :D Znaczy, w sumie to nie wiem, ile kosztują zwykłe gumki, bo nie kupuję, no ale... :D EDIT: Chociaż... W sumie to nie byle jakie kondomy, ale kondomy z Najtłiszem. :D Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted November 23, 2013 Też już te gumki widziałem, ale jak dla mnie to gruba przesada :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 23, 2013 Cena jest dość... spora. :) Co nie zmienia faktu, że jest to kolekcjonerski rarytas. Nawet jeśli jest to prezerwatywa... ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 23, 2013 Dużo jest gumek Nw :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 23, 2013 Marcin, te też widziałam :D Ale ten cytat ze Sleeping Sun jest najlepszy i fajnie pasuje :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 23, 2013 Co nie zmienia faktu, że jest to kolekcjonerski rarytas. Nawet jeśli jest to prezerwatywa... ;) To ja aż taka fanką nie jestem :P. A co do prezerwatyw to czego to nie wymyślą, żeby zarobić :P. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 23, 2013 Maggie, oni są po prostu pomysłowi :P Koszulka z logiem to taki oklepany motyw, a gumki z logiem nie zdarzają się za często, jak mniemam. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 23, 2013 Co nie zmienia faktu, że jest to kolekcjonerski rarytas. Nawet jeśli jest to prezerwatywa... ;) To ja aż taka fanką nie jestem :P. A co do prezerwatyw to czego to nie wymyślą, żeby zarobić :P. Oj, tam najwidoczniej dbają też o antykoncepcje fanów :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 23, 2013 Maggie, oni są po prostu pomysłowi :P Koszulka z logiem to taki oklepany motyw, a gumki z logiem nie zdarzają się za często, jak mniemam. To czekam na coś jeszcze bardziej pomysłowego. Było bikini, były prezerwatywy, co dalej? :P Oj, tam najwidoczniej dbają też o antykoncepcje fanów :) To nie przemyśleli tego, bo inaczej może mieli by więcej fanów-dzieci xD. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 23, 2013 To nie przemyśleli tego, bo inaczej może mieli by więcej fanów-dzieci xD. A też prawda nie pomyślałem :) :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 23, 2013 Bardziej pomysłowe? Mogłyby być np., hm... Bamboszki z NW, skarpetki z NW, szalik, czapka i rękawiczki z NW, glanki z malutkim logiem NW, trampki z NW, piccolo z NW, soczek z NW, podkładka pod myszkę z NW, serwetki z NW, baloniki z NW, kolczyki z NW, naklejki z NW, legginsy z NW, pasek od spodni z NW, zeszyt z NW, album na zdjęcia z NW... :D To nie przemyśleli tego, bo inaczej może mieli by więcej fanów-dzieci xD. Fakt. Trafne spostrzeżenie xD EDIT: I żelki w kształcie pendulumów! Koniecznie! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted November 23, 2013 Koszulka z logiem to taki oklepany motyw, a gumki z logiem nie zdarzają się za często, jak mniemam. Slayer, Motorhead, AC/DC czy KISS owy merch również posiadają w swoim asortymencie, więc się z tobą nie zgodzę :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 23, 2013 Bamboszki z NW Bamboszki były do kupienia w oficjalnym sklepie. Urocze są :P. O! I bikini jest ciągle do kupienia: http://www.madsupply.com/en/shop/band+merchandise/nightwish/accessories/ornament+logo+bikinis 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 23, 2013 A no tak, zapomniałam :D Ale ja wolałabym takie bardziej futrzaste i mięciusie bamboszki... :D Te akurat są paskudne ;-; Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 23, 2013 Ja na RMS widziałem stringi Nw http://rockmetalshop.pl/product-pol-152234-stringi-NIGHTWISH.html :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 23, 2013 To ja aż taka fanką nie jestem :P. Nie bardzo rozumiem. :) Są fani, którzy zbierają wszystko, co ma na sobie logo NW i są też tacy, którym wystarczy np. kilka płyt. Wielkość kolekcji nie świadczy o poziomie "fanowania" :) A co do prezerwatyw to czego to nie wymyślą' date=' żeby zarobić :P. [/quote'] Wytwórnia wypuściła kilkaset takich gadżetów (prezerwatywy, zapalniczki) dla jaj. :) Zarobek był niewielki, ale wartość tych przedmiotów jest spora ze względu na ich unikalność. ;) Share this post Link to post Share on other sites