Jillian 347 Posted November 19, 2013 Założe fanpage "Rzygam Lucy Lawless" xDDD To nie było miłe.. szczególnie te rzygam Umówmy sie, że tu komentujemy poczynania naszych finów :) Po pierwsze - bez spiny Po drugie: bez offtopu :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 19, 2013 A kto powiedział, że trzeba być miłym? ; o Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted December 31, 2013 Jestem dziadkiem. ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted December 31, 2013 Mam praprawnuczkę. Dobrze, że jestem boginią, bo czułabym się staro. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted January 1, 2014 Zgłaszam reklamację. Ja i Scav jesteśmy rozwiedzeni. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 1, 2014 Trzeba zrobić między wami błyskawicę, w sensie rozłam O_o. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 1, 2014 Zaraz będzie rozłam. ;P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 1, 2014 Przypominam się! Też chcę być w rodzinie xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 1, 2014 Chcesz być moim dzieckiem i Dave'a? Tzn. Dave nas zostawił, więc wiesz... Można założyć, że spłodził Cię jak jeszcze był na forum... Czyli wczoraj w nocy. xD Będę matką samotnie wychowującą dwójkę dzieci. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted January 1, 2014 Emi nie ma jeszcze dzieci. ;_; Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 1, 2014 Hah, Scav, może nie chce? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 26, 2014 Magda 21:52 Ale Sherlocka to bym z łózka nie wypuszczała :> Tuo by się nie zmieścił... Na Twoim miejscu przeniosłabym się z nimi po prostu na podłogę xDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 26, 2014 Magda 21:52 Ale Sherlocka to bym z łózka nie wypuszczała :> Tuo by się nie zmieścił... Na Twoim miejscu przeniosłabym się z nimi po prostu na podłogę xDDDD No co ty? Jeszcze Floor byś tam wcisnęła? xDD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 26, 2014 Czemu tylko Floor, Evi? Najlepiej od razu cały Najtłisz, razem z byłymi wokalistkami, Samim, Ewo, gromadą techników scenicznych i kto tam jeszcze się wokół nich kręci. Czemu się ograniczać? :P A jak podłogi by nie starczyło, to przenieście się do ogródka :> Podoba mi się fragment o Stalinach, Chruchillach i innych Adolfach XD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 20, 2014 Znalazłem rozmowy z sierpnia... Rany. Jak. Ja. Was. Kocham. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 20, 2014 Wiemy Emi, wiemy xD Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted February 22, 2014 Hahah, przypomniałam sobie to wszystko :D coś z nami nie tak :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 23, 2014 Nazwijcie mnie ponurakiem, ale nie wiem ile bym musiał wypić, żeby choć jeden kącik moich ust drgnął po przeczytaniu "Złotych ust". ;) To chyba zbyt abstrakcyjny humor, jak dla mnie. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 9, 2014 Nazwijcie mnie ponurakiem, ale nie wiem ile bym musiał wypić, żeby choć jeden kącik moich ust drgnął po przeczytaniu "Złotych ust". ;) To chyba zbyt abstrakcyjny humor, jak dla mnie. :) Mam to samo. Dołączę do klubu ponuraków. Zawsze kiedy tu wejdę ogarnia mnie czarna chmura niewiarygodnej... głupoty! Bo nie wiem, jak to inaczej nazwać. No po prostu koszmarny jest ten "humor". Kogo to w ogóle może bawić? Amatorów filmów typu "Nie zadzieraj z fryzjerem"? Zagłada. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 9, 2014 To ja chyba jestem jakimś dziwnym przypadkiem. Bo z jednej strony kretyńskie komedie w stylu "Strasznego filmu", tak uwielbianego przez kumpla, strasznie mnie drażnią, nie przepadam za większością kabaretów latających w tv, bo te żarty są jakieś takie strasznie głupkowate i nieśmieszne, nie lubię tak zwanego humoru fizjologicznego... A durnowate rozmowy z czata, no, może nie wszystkie, ale sporo z nich, mnie bawią O_O Chociaż to wasze dzieło o Johannie, Tuomasie i drzwiach nie śmieszyło mnie wcale a wcale. Może jest jeszcze dla mnie nadzieja XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 9, 2014 Kogo to w ogóle może bawić? Amatorów filmów typu "Nie zadzieraj z fryzjerem"? Zagłada. "De gustibus non est disputandum". Odnośnie tematu, warto przeczytać: http://polki.pl/zdrowie_i_psychologia_psychologia_artykul,10003750,2.html?cmc_id= i http://etykapraktyczna.pl/wpis/2012/07/15/czy-poczucie-humoru-moze-podlegac-osadowi-moralnemu. Co do samego wątku "Złote usta", o ile się nie mylę (Adrianie, jeśli tak - zwróć mi uwagę, proszę), miało to być miejsce na treści nie tylko śmieszne, ale też takie, które są w jakiś sposób kogoś zaskoczyły, zdziwiły, oburzyły(?). Dlatego nie rozumiem, skąd się wzięło oburzenie. Jeśli chodzi o moje poczucie humoru, istnieją ludzie, którzy stwierdzili jego całkowity brak. Bynajmniej nie oznacza to, iż jestem całkowiym ponurakiem, bo jednak czasem się uśmiecham, nawet dość często jak na mnie. Wina wolontariatów. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 11, 2014 /.../ Co do samego wątku "Złote usta"' date=' o ile się nie mylę (Adrianie, jeśli tak - zwróć mi uwagę, proszę), miało to być miejsce na treści nie tylko śmieszne, ale też takie, które są w jakiś sposób kogoś zaskoczyły, zdziwiły, oburzyły(?). /.../[/quote'] Początkowy zamysł był taki, żeby w tym wątku pojawiały się takie forumowe perełki - śmieszne, nietuzinkowe i ponadczasowe sytuacje. Takie rzeczy nie zdarzają się często, przez co są wyjątkowe i jest co wspominać. Tutaj mamy głównie "humor chwili". "De gustibus non est disputandum". Uważam zupełnie odwrotnie. Gusta, cudze zdanie i poglądy to jest coś o czym warto dyskutować! Odnoszę wrażenie, że ta sentencja powstała tylko po to, by zamknąć usta rozmówcy, z którego zdaniem się nie zgadzamy. No bo przecież wiekowych formuł się nie podważa... ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 11, 2014 Miłość od pierwszego włożenia :) ♥ Z resztą posta to brzmi całkiem niewinnie, a jak to wydzieliłaś... Ech. *opędza się od brudnych myśli* Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2014 Miłość od pierwszego włożenia :) ♥ Z resztą posta to brzmi całkiem niewinnie, a jak to wydzieliłaś... Ech. *opędza się od brudnych myśli* Wieem, ale nie mogłam się powstrzymać : D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 11, 2014 Rozumiem Cię :D Także ten, Aniu, następnym razem napisz "od pierwszego nałożenia", coby nie brzmiało dwuznacznie :> Share this post Link to post Share on other sites