beatag60 2263 Posted May 19, 2013 Jak się grupa nie przyjmie, usuniemy.To jest odwracalny proces- także spokojnie?:) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 19, 2013 Dobra, macie żeby było wiadomo kto jest kim, jak chcecie to zapraszajcie. Tylko tak po nazwiskach trudno się skapnąć kto jest kim :P Generalnie z facebooka mało korzystam, więc nic tam nie mam. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted May 19, 2013 Facebook mnie trzyma ze względu na uczelnię, tam mam główne źródło wiadomości o wszelakich sprawach z nią związanych, tj. koła, egzaminy, projekty. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 19, 2013 http://forum.nightwish.pl/watek-facebook?page=8 Tu są wszyscy, którzy podali swoje konta, pomijając NightwishAnkę i dwie osoby, które dzisiaj podały. Można zapraszać. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 19, 2013 Tak na marginesie, jakiś czas temu dodałem nowe pole w profilu "Imię" - w opcjach można uzupełnić. Być może ułatwi to odszukiwanie "who is who". Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 20, 2013 Nawet fajny pomysł z tą grupą. Nie wątpie że tam będzie offtop, ale wątpię żeby przez fb zaglądało mniej ludzi. W końcu to jest oficjalna strona, i tu można spojrzeć na niusy itd :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 20, 2013 Nawet fajny pomysł z tą grupą. Nie wątpie że tam będzie offtop, ale wątpię żeby przez fb zaglądało mniej ludzi. W końcu to jest oficjalna strona, i tu można spojrzeć na niusy itd :) ja to w sumie tylko na forum tu jestem :P rzadko przeglądam stronę :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 21, 2013 Wysłałam prośbę o dołączenie do grupy xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 22, 2013 Przestał mi się zacinać. Wreszcie. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 6, 2013 Taki przerywnik w konwersacji: Sean Parker, współtwórca Napstera i Facebooka zorganizował swój ślub w parku narodowym w kalifornijskim Big Sur. Miliarder wybudował na wzgórzu, skąd roztacza się widok na wybrzeże Pacyfiku, małe miasteczko: z fałszywymi ruinami, mostami, wodospadami i ogromnym parkietem tanecznym. Ślub Seana Parkera i Alexandry Leñas odbył się w stylu serialu "Gra o tron" Niesamowity klimat zdjęcia, piękna suknia- która z nas nie marzy o takiej bajce?;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 6, 2013 to mój facebook https://www.facebook.com/antonmanson666 :)) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 12, 2013 https://www.facebook.com/anna.frackiewicz.7 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 13, 2013 A to ten złodziej ludzkich dusz, łapać tego Parker -a, dajcie widły i pochodnie. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 13, 2013 A ja jestem wielce oryginalna i Facebooka nie posiadam :P Jakoś mnie nie ciągnie do tego. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted July 1, 2013 Zgłaszam iż od 3 tygodni nie posiadam Facebooka, skasowałem z powodu za dożo nie pożądanych osób pisze, i pochłania za dużo czasu. I czuje sie całkiem dobrze bez FB Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted July 1, 2013 Zazdroszczę, albowiem też się noszę z takim zamiarem, ale jakoś mi nie wychodzi... Póki co. No, ale za jakiś czas będę miała odwyk :D Od netu w ogóle ♥ :) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted July 2, 2013 Zgłaszam iż od 3 tygodni nie posiadam Facebooka, skasowałem z powodu za dożo nie pożądanych osób pisze, i pochłania za dużo czasu. I czuje sie całkiem dobrze bez FB W jakim sensie, za dużo niepożądanych? Usuwasz ze znajomych wszystkich i nikt nie pisze. :) Ale czas je, to fakt. :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 2, 2013 Chyba bym umarła bez twarzksiążki. Praktycznie nie korzystam z telefonu ani skype, bo komunikuje sie ze znajomymi przez fb. Nie wyobrażam sobie go teraz tak po prostu usunąć. 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 2, 2013 Ja tam mogę wyżyć bez Facebooka przez parę tygodni a potem i tak mi się nudzi.Muszę spamować Nightwish na moim profilu :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 2, 2013 Lubię fejsbuczka, świetny komunikator ze wszystkimi:) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 2, 2013 Ja tam mogę wyżyć bez Facebooka przez parę tygodni a potem i tak mi się nudzi.Muszę spamować Nightwish na moim profilu :D Ja tam też wytrzymuję, ale zawsze muszę mieć jakąś alternatywę - telefon, gg albo skype :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 2, 2013 No dość już, tutaj miały być podawane adresy do profili :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 14, 2013 Może jakiś Krzysiek wpisałby wszystkie adresy do jednego postu (najlepiej autor tematu do pierwszego)? ^^ Musiałam przejrzeć 15 stron, żeby ogarnąć wszystkich ... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 14, 2013 Zauktualizowałem pierwszy post. Share this post Link to post Share on other sites