Dave 363 Posted October 6, 2013 Nightwishmaster666: jak obejrzysz Sinister to zdaj relacje xd Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 6, 2013 Ja ostatnio oglądam dużo filmów krótkometrażowych. Np. ostatnio obejrzałam Gadające głowy Kieślowskiego, które skłaniają do raczej smutnej refleksji nad współczesnym światem. Sam film zaś ma ciekawą formę i choć nie ma "nalepki" full hd, bardzo dobrze się go ogląda (nie mylić z: film ma przyjemną treść, bo przekaz tego filmu nie jest raczej wesoły). Polecam każdemu, kto lubi się trochę pozastanawiać. :) Dla zainteresowanych: można go obejrzeć nawet na YouTube, wystarczy wpisać "Gadające głowy" i jest to jedna z pierwszych pozycji. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 6, 2013 Z krótkometrażowych oglądałam ostatnio "Cyrk motyli", polecam ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 7, 2013 Paula, a oglądałaś może "Katedrę" Bagińskiego? ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 7, 2013 Tak, widziałam, genialny film, Emi. :> Nymph, zabieram się za Cyrk motyli już trzy dni i jakoś zebrać nie mogę... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 7, 2013 Tak, widziałam, genialny film, Emi. :> Owszem, genialny ^^ "Cyrk motyli" powiadacie? Obejrzę, jak będę miała chwilę ;) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted October 8, 2013 U mnie jest tak że jak przekładam wiecznie film a w końcu go obejrze okazuje sie naprawde dobry. Ja polecam komedie Adam i Ewa. A wczoraj oglądałem i wciagnełem sie co mnie zdziwiło W pustyni, i w puszczy xD Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted October 9, 2013 ostatnio oglądam filmy animowane typu: "Czerwony kapturek prawdziwa historia" Z komedii polecam "Wyznania zakupoholiczki". oglądałam też "Aniołki charliego" - dobra komedia i w którejś części mówią nawet po fińsku (strasznie kaleczą tenjęzyk, dopiero po napisach poznałam, że to fiński). W 'wyznaniach zakupoholiczki' też jest trochę o Finlandii ;). Ten oCzerwonym Kapturku to też komedia oglądam go żeby poprawić sobie humor :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 23, 2013 Cała wersja z Hobbita ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted October 23, 2013 Ze swojej strony polecam "Maczeta zabija", byłem dzisiaj w kinie i rewelacja :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 2, 2013 Po raz kolejny oglądam Edwarda. I znowu nie mogę się powstrzymać od powtarzania sobie w myślach: "Jakie te baby są okropne" ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted November 4, 2013 Wyspa tajemnic, genialny film psychologiczny perełka po prostu :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 4, 2013 Oglądałam, jest cudowny! Do takich filmów to aż chce się wracać :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 4, 2013 Też oglądałam. Zniszczył mi mózg i chociaż nie lubię Leo, to tutaj dobrze się spisał :) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 4, 2013 Lubie filmy psychologiczne. Dzieki, na pewno obejrze ;) Btw. Moglibyscie mi polecic inne psychologiczne filmy (grozy najlepiej) :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 4, 2013 Dave_MaxXx* Oglądałem Sinister niezły film trzyma w napięciu ta scena z kartonem jest ostra dziękuję, że mi go poleciłeś? Daje mu 9/10 :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 4, 2013 Z psychologicznych poleciłabym Eksperyment (2001), Lot nad kukułczym gniazdem, Przerwana lekcja muzyki, Podziemny krąg, Truposz, Piętno, Czarny łabędź, Źródło. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 4, 2013 i "Trzy kolory" (wszystkie). Epickie filmy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted November 4, 2013 Polańskiego choćby Lokator, Wstręt czy Śmierć i Dziewyczyna. Nie ma tanich efektów i hollywood, tylko faktycznie dramaty psychologiczne pełną gębą. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 4, 2013 Prześmiałam się przez pół filmu "Sinister", a resztę przespałam. Chyba mi się nie podobał xD Tak to też jest, jak się film ze znajomymi ogląda ... Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 5, 2013 Oglądałam to już dawno, ale nie skojarzyłam po tytule... lol miliard ♥ Pamiętam, że jest strasznie nudny, potem dopiero coś się chwile zaczyna dziać, potem znowu nuda i na końcu trochę ciekawie. Generalnie nie straszny, więc jak na horror to straszny chłam o.O Fajny jednak scenariusz. Motyw z powracającymi taśmami filmowymi mi się podobał ;P Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 5, 2013 http://harrypotterfan.me/harry-potter-vs-star-wars/603/ - Harry Potter i Gwiezdne Wojny . Prawda jest okrutna :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 5, 2013 Mnie przerazaja dzieci w filmach i ten stworek o_O Ale sa lepsze, to prawda xD lubie hiszpanskie kino xd Zabawny jest "Dziwny Lokator" Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 6, 2013 Trzeci zwiastun epickiego Hobbita: Pustkowie Smauga :) http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+3-32118 Share this post Link to post Share on other sites