NightwishAnka 480 Posted May 16, 2013 Wiosenne klimaty i od razu miło a za ponad miesiąc lato :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 16, 2013 Czy tylko ja widzę tam twarz z "Krzyku" Muncha? Dla mnie to jakaś egzotyczna maska XD no dla mnie to wygląda po prostu jak jakaś straszna twarz... taka, nie wiem... jakoś mi się kojarzy z Aniołami z Evangeliona, nie wiem dlaczego :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 17, 2013 To z kotem jest mega cute ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 29, 2013 dzisiaj przeglądałam sobie mojego lasta... i tak zupełnym przypadkiem zobaczyłam to: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 14, 2013 Dziś podzielę się z wami tapetą na telefon, którą zrobiłam dla koleżanki :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 14, 2013 Super, wygląda jak olej na desce. :D Mam tylko drobną uwagę co do typografii - czcionka ładna, ale efekty zmniejszają czytelność. Faza i płaskorzeźba - dobrze myślę? :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 14, 2013 Faza i płaskorzeźba - dobrze myślę? :) Też ;) Ale często dodaję tam również satynę, cień zewnętrzny/wewnętrzny lub blask wewnętrzny/faza zewnętrzna ;) Może faktycznie trochę przesadzam z tymi efektami? Trzeba będzie próbować pójść w innym kierunku :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 22, 2013 Wakacje. Zamek w Janowcu :) Ktoś zostawił różyczkę na zamku :) Widoki z zamku: Na niebie chmurki :) A tutaj Beatka uczyła mnie robić kokardkę. Próba druga nie jest najgorsza, ale moje zdolności manualne nie spełniają oczekiwań :P I jeszcze Wisła: Na razie tyle z moich wycieczek :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 22, 2013 Piękny ten zamek! ♥ I to zdjęcie nieba też wspaniałe :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 22, 2013 Kokardka podbije galerię;) Chmurki i Wisła- świetne fotki. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 22, 2013 Zdjęcie nieba robione przez przyciemnioną szybę samochodu :P dlatego takie kolory. Dziękuję za miłe słowa :) A odwiedzenie tego zamku polecam każdemu. Wstęp tylko 5zł a warto popatrzeć na te ruiny ;) Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 22, 2013 Świetne są te zdjęcia, naprawdę ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 22, 2013 Ładnie tam :) Śliczne niebo ♥ ...noszą białe mundurki! :P Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 22, 2013 No. 1 - Nieboooo! Pięknie uchwycone kolory. A róża na kamorach robiona pod słońce, więc efekt fajności gdzieś mi tu zginął. Nie znam się to się wypowiedziałam. ;) Up za zamek. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 22, 2013 Wisła wylała czy jest naprawdę taka szeroka? :) Zamek świetny, idealny na sesję ślubną :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 22, 2013 Adi - taka szeroka :P A zdjęcia byłyby lepsze gdybym robiła je aparatem, a nie telefonem :P Ale nie narzekam, fotografem nie jestem ;) Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 22, 2013 Adi - taka szeroka :P A zdjęcia byłyby lepsze gdybym robiła je aparatem, a nie telefonem :P Ale nie narzekam, fotografem nie jestem ;) Wow... jeśli telefonem/smartfonem to nieźle. A jakiej marki? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 22, 2013 Sony Ericsson Xperia x10 mini pro ;) Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 22, 2013 No tak, Soniacze są znane z tego, że mają dobre aparaty i efekt czasem jest taki jak przy dobrym kompakciku, chociaż niekiedy też potrafią przebić niektóre pro-aparaty. No i liczą się jeszcze umiejętności robiącego, ofkorz. ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 23, 2013 Ślicznie Ci tam ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 13, 2013 Kilka fotek z moich najcudowniejszych w życiu wakacji nad morzem ♥ 1. Odwrócony domek w Międzyzdrojach 2. Stopy na piasku xD 3. Stopy, ciąg dalszy :P 4. Jakaś dziewczynka pod molo w Międzyzdrojach. Nie mam pojęcia kim jest, ale tak fajnie wyglądała :D 5. Wydma 6. Pina Colada z Copacabany ♥ 7. Aleja Róż (pewnie dla większości nic to nie znaczy, więc takie małe wyjaśnienie - jest taka piosenka Dżemu "Mała Aleja Róż" - po prostu musiałam tam być :P ) 8. Zachody słońca na morzem ♥ 9. Kolejny zachód słońca ♥ 10. Mewy "daj, daj..." 11. I na koniec Gustaw Holoubek :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 13, 2013 Evi ten odwrócony domek wygląda zjawiskowo i kosmicznie Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 13, 2013 Zachody są wspaniałe! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 13, 2013 Ciekawy ten domek ; D Pina Colada ♥ Uwieeelbiam ten drink. A 'Mała Aleja Róż' to jedna z moich ulubionych piosenek. 'Któregoś dnia rzucę to wszystko i wyjdę rano, niby po chleb. Wtedy na pewno poczje się lepiej, zostawię za sobą ten zafajdany świat ...' Super zdjęcia ;3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 13, 2013 Tak teraz wyglądam *.* Share this post Link to post Share on other sites