Sølvi 237 Posted June 15, 2013 @up myślę, że wszyscy o tym wiedzą ^^. Dlatego sugeruję, żebyś został moderatorem jak Ci to tak dobrze idzie. Bo ciągłe zwracanie uwagi jest irytujące i podejrzewam, że efekty takich działań mogą być nie za ciekawe. Nie da się zrobić pięknego, czystego i bez offtopowego forum, bo on zawsze może wyskoczyć, ale w razie czego można go przenieść gdy się rozrasta, dla małych nie widzę sensu. W takiej "Finlandii" jest ponad 3 strony offtopu, o którym już przynajmniej raz wspominałam i żyje i ma się dobrze. (Zawsze możecie zabronić się wypowiadać, to będzie na pewno skuteczne :dodgy: ) (Ależ jestem zła i niedobra, bo zwracam na to uwagę ^^.) ______________________________________________________________ Jaram się dziś Tilo ^^ Jejku, jaki on ma styl *.* 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 15, 2013 Całkowicie się z Tobą zgadzam : ) Nie da się zrobić idealnego forum. Zawsze będzie jakiś bałagan : P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 15, 2013 Yay! Już są życzenia dla Emppu ;3 Nymf, dokładnie. A zwracający uwagę Szymuś jest ździebko denerwujący :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 15, 2013 @up myślę, że wszyscy o tym wiedzą ^^. Dlatego sugeruję, żebyś został moderatorem jak Ci to tak dobrze idzie. Bo ciągłe zwracanie uwagi jest irytujące i podejrzewam, że efekty takich działań mogą być nie za ciekawe. Nie da się zrobić pięknego, czystego i bez offtopowego forum, bo on zawsze może wyskoczyć, ale w razie czego można go przenieść gdy się rozrasta, dla małych nie widzę sensu. W takiej "Finlandii" jest ponad 3 strony offtopu, o którym już przynajmniej raz wspominałam i żyje i ma się dobrze. (Zawsze możecie zabronić się wypowiadać, to będzie na pewno skuteczne :dodgy: ) (Ależ jestem zła i niedobra, bo zwracam na to uwagę ^^.) ______________________________________________________________ Jaram się dziś Tilo ^^ Jejku, jaki on ma styl *.* '1. Jesteście Polakami, a jak Polakowi się czegoś zabroni, to na pewno to zrobi :P A co do mojego moderowania... Nie wiem, czy bym chciał. '2. Lacrimosa jest cudooownaaa ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 15, 2013 Zastosujcie się, proszę :) Mówiłam! :D Ale teraz to słusznie zwracasz uwagę, bo offtopu było więcej niż 2-3 posty :P Dziewczyny... :) Tutaj mówimy o ludziach poznanych w sieci :) Oopsie... :D :P Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 15, 2013 @up 1. No przecież lepiej jak sam w coraz większej ilości tematów spamujesz sakramentalnym "PW albo pogadalnia". Ja wiem, że Ty to robisz w dobrej wierze i w ogóle, ale zorganizujcie to jakoś, bo oprócz Twojego nabijania postów i ogólnej irytacji pozostałych użytkowników nie ma żadnych efektów. Wrzucać wszystko w pogadalnię - wtedy nie będziemy mieli innego wyjścia jak się przenieść, gdy wątek tu wyląduje :P - albo ograniczyć się do patrolowania określonych działów, a przykładowo Hyde Park zostawić w spokoju. 2. Jak dla mnie wszyscy panowie mogliby się tak ubierać *.* Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 15, 2013 AshildLeonheart* nie ma za co :) Milla * trzyma porządku trochę jak Beata prosiła ale fakt trochę to drażni:) Zwracam uwagę nie dlatego, że mi się nudzi, tylko dlatego, że offtopujecie. Nie będzie offtopów, nie będzie zwracania uwagi. Tyle filozofii. @up 1. No przecież lepiej jak sam w coraz większej ilości tematów spamujesz sakramentalnym "PW albo pogadalnia". Ja wiem, że Ty to robisz w dobrej wierze i w ogóle, ale zorganizujcie to jakoś, bo oprócz Twojego nabijania postów i ogólnej irytacji pozostałych użytkowników nie ma żadnych efektów. Wrzucać wszystko w pogadalnię - wtedy nie będziemy mieli innego wyjścia jak się przenieść, gdy wątek tu wyląduje :P - albo ograniczyć się do patrolowania określonych działów, a przykładowo Hyde Park zostawić w spokoju. 2. Jak dla mnie wszyscy panowie mogliby się tak ubierać *.* Rozmawiaj z Beatką. Ja sobie sam funkcji nie przyznaję. Share this post Link to post Share on other sites
AshildLeonheart 19 Posted June 15, 2013 Zastosujcie się, proszę :) Mówiłam! :D Ale teraz to słusznie zwracasz uwagę, bo offtopu było więcej niż 2-3 posty :P Dziewczyny... :) Tutaj mówimy o ludziach poznanych w sieci :) Oopsie... :D :P Dobra, juz jestesmy, tam gdzie powinnysmy byc. :D Prawda? *__* I te porozrzucane ksiazki na biurku, zeszyty, kartki, pisadla! *__* No i najwazniejsze... kwiatki w moim pokoju maja ciezki zywot.. :( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 15, 2013 Eee... Całkowity brak offtopów jest niemożliwy. Przepraszamy, ale to się nie da, panie Szymku :P EDIT: Dokładnie! U mnie już nie stoi roślinka, bo jej nie podlewałam :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 15, 2013 Starać się pilnować. Są osoby, którym trzeba zwracać uwagę kilka razy dziennie. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 15, 2013 Afera jak uj : D BĘDZIE SPOKÓJ CZY MAM SIĘ TAM PRZEJŚĆ?! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 15, 2013 - taki guziczek do zgłaszania postów. Warto go odkurzyć trochę. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 15, 2013 A pewnie, konfidenty jedne! Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 15, 2013 Zawsze chciałem użyć takiego przycisku *.* Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 16, 2013 Zawsze chciałem użyć takiego przycisku *.* Nikt ci nie broni. Możesz używać, kiedy tylko chcesz. I jak często chcesz. Share this post Link to post Share on other sites
Lilit 31 Posted June 16, 2013 1568 postów! Kiedy ja to przeczytam, ach kiedy? :( Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 16, 2013 1568 postów! Kiedy ja to przeczytam, ach kiedy? :( Pogadalnię sobie możesz darować ;) To pewnie nie będzie już tak dużo :P Share this post Link to post Share on other sites
Lilit 31 Posted June 16, 2013 Ale to jest już właśnie bez pogadalni, bo jak na tym forumie włazi się na jakąkolwiek stronę danego tematu, to całość zostaje oznaczona jako przeczytana. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 16, 2013 Zaczynają się wstrętne komary 3 Cała jestem pogryziona ; Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 16, 2013 O taak, okrutne są, ale ja się oto nie martwię. Wystarczy postawić miętę na parapecie (jak akurat mam ogółem roślinki) i nie lecą. Przynajmniej u mnie w pokoju. Za to u rodziców sporo. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 16, 2013 Ja mam siatki na oknach, także spoko. Ale na zewnątrz się wyjść nie da! Ani na szluga, bo 5 min i cała pogryziona ; o Zawsze mnie komary kochały 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 16, 2013 Wytłumaczy mi ktoś dlaczego Perttu i Eicca się całują? ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 16, 2013 ALKOHOL : D heuheuheu. Nie no świrki, nie wiem xD Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 16, 2013 Ja jak wychodzę gdzieś na dłużej to czasem się psikam sprayem na komary i kleszcze, ale i tak zawsze mnie potwory gryzą, ugh. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 16, 2013 To mało co pomaga i śmierdzi jak nie wiem ;___; Share this post Link to post Share on other sites