Freyja 228 Posted June 5, 2013 Oł maj gat, oł maj gat! Przetłumaczyłam to, really? A teraz będę przesadnie skromna i zapytam: da się to czytać? :-D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 5, 2013 Po przeczytaniu tego uznałam, że z moimi dziennikami uwinełabyś się w tydzień i nikt by nie musiał poprawiać ;). Czytać się da, a co więcej zrozumieć xD. Gratulacje :). Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 5, 2013 Czyli powinnam tłumaczyć, a nie sprawdzać? :P I dzięki ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 5, 2013 mogłabyś... ale kto by nas wtedy poprawiał?? ;( Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 5, 2013 Czyli powinnam tłumaczyć, a nie sprawdzać? :P Przy takim amatorze jak ja? TAK. :D Chociaż nie, bo czułabym się totalnie bezużyteczna :-(. Także dobrze jest tak jak jest. Btw. Łaaa 700 post! 666 przegapiłam to chociaż ten uczczę herbatką malinową :-D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 5, 2013 Ja to też amatorszczyzna :P Trudniejszy tekst i leżę XD Ale są plusy własnego tłumaczenia - piszę tak jak chcę i nie muszę poprawiać błędów ^^ Uważajcie, bo mi się spodoba, a nie chcecie żebym rzuciła was dla tłumaczeń, co? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 5, 2013 nie. ja na pewno nie chcę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 6, 2013 Zauważyłam, że nie potrafię się uczyć parę dni pod rząd i dziś nie zrobiłam praktycznie nic :dodgy: Czas spać, a jutro będę małe zombie :dodgy: No i Maciek mnie zagiął - po raz pierwszy widzę na tym forum wykonawcę, którego kompletnie nie kojarzę xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 A ja o 5.55 umieram ;_; dwie nocki prawie nieprzespane ;_; Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 6, 2013 Dzięki za tą Waszą "tłumaczową amatorszczyznę":) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted June 6, 2013 No i Maciek mnie zagiął - po raz pierwszy widzę na tym forum wykonawcę, którego kompletnie nie kojarzę xD Mówisz o Ulytau, to największa gwiazda kazachstańsko-mongolskiego metalu :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 6, 2013 Pogoda. Czekam na deszcz. U mnie upały. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 6, 2013 A ja czekam na upały U mnie deszcz Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 6, 2013 ahahaha xD u mnie ciepło. jest dobrze. nie chcę już deszczu na razie, mam go dość. upały...? mogą być, w końcu LATO xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 6, 2013 Zdjęłam szynę ze złamanego palca i stwierdziłam, że lekarze spieprzyli sprawę. Krzywo się zrósł. Teraz jeden palec mam krzywy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 Biedna .. :( Znacie program "Prezi"? Opłaca się za niego zabierać, czy PowerPoint lepszy? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 6, 2013 Pierwszy raz słyszę, chociaż PowerPoint jest bardzo dobry :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 Ale PP jest nudny. Jeden z niewielu programów komputerowych, które ogarniam w stopniu co najmniej bardzo dobrym xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 6, 2013 Mówisz o Ulytau' date=' to największa gwiazda kazachstańsko-mongolskiego metalu [/quote'] Jakoś nigdy się jeszcze nie wgłębiałam w te regiony, a już na pewno nie poszukując skrzypiec. Najbliżej kojarzę jeden zespół z Afganistanu - Aziz Herawi ^^ (ale to już bardziej folk w ich etnicznej oprawie). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 Mam nowy cel na tym forum. Nabić 2000 postów :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 6, 2013 Mam nowy cel na tym forum. Nabić 2000 postów :happy: Wierzę, że szybko to zrobisz. W rekordowym czasie nauczyłam się biologii na sprawdzian. Tylko kwadrans mi to zajęło. Pewnie pominęłam kilka zagadnień. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 Taka ładna liczba użytkowników - 140 ^_^ Nie sądzicie, że trzeba to jakoś uczcić? xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 6, 2013 @Evi masz oczywiście na myśli herbatkę malinową ? :happy: Share this post Link to post Share on other sites