Ancient 322 Posted March 17, 2013 A czyje to piękne foto? No racje nikt nikogo nie zmusza do pisania czegoś, co uważamy za nieodpowiednie. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 17, 2013 Na tym forum, jest na tyle "rodzinnie", że też nie mam :P Choć możliwe, że są tego typu osoby tutaj, a nie zabronimy im tego przecież. U mnie też jest Słonko, ale zimny wiatr brrr... ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 To ja też się pochwale, świeci, a śnieg swoją barwą oczy każe mrużyć. Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 17, 2013 A czyje to piękne foto? No racje nikt nikogo nie zmusza do pisania czegoś, co uważamy za nieodpowiednie. Nie znam nazwiska modelki - to sesja wizerunkowa Jean Paul Guiltter na wiosnę / lato 2013.: ) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 17, 2013 Jeju, trzaskacie posty jak z jakiegoś karabinu maszynowego. Na 5 min. was zostawić i już się gubię, bo tyle tego do przeczytania XD Ale to dobrze, bo forum nie śpi i coś się dzieje. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 Tak nie śpi, choć przysypia :D A ja mam placek, szarlotkę :P mniam, kiedy ja jadłem placek Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 17, 2013 Aż nabrałam ochoty na kawałeczek Dlaczego nie mam piekarnika :( ? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 wiesz ja też nie mam, znaczy jest, ale zepsuty od nowości , ale u dziadka jest, na parterze i do tego działa. Ma chyba więcej niż ja, jest na gaz. A jak nie masz to zrób w mikrofalówce :D Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted March 17, 2013 Ja wypowiem się w własnym imieniu ale taka postawę mogą inni obierać. Mianowicie nie lubię udzielać się w konwersacji jeżeli w moim mniemaniu nic to nie wnosi konkretnego do owej dyskusji. Wtedy tylko się cicho przyglądam i czasem własne przysłowiowe trzy grosze wtrącę o ile uznam to za stosowne ;-) Lecz to może tylko moje podejście wynikające z charakteru ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 17, 2013 A jak nie masz to zrób w mikrofalówce Nie piecze się w mikrofali :P Ja wypowiem się w własnym imieniu ale taka postawę mogą inni obierać. Mianowicie nie lubię udzielać się w konwersacji jeżeli w moim mniemaniu nic to nie wnosi konkretnego do owej dyskusji. Wtedy tylko się cicho przyglądam i czasem własne przysłowiowe trzy grosze wtrącę o ile uznam to za stosowne ;-) Lecz to może tylko moje podejście wynikające z charakteru ;-) Zabrzmiało bardzo introwertycznie ^^ Mam podobnie w kontaktach "na żywo", na forach zależy których, tu czuję się swobodnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 Prezesie ja też tak chyba robię, jak mi pasuje to napisze konkretnie, a inaczej jak temat trochę chce poluzować, to pisze pierdoły. Zrobiłem już 16 trójkącików modułowych. :D jupi Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 17, 2013 Spać ludzie ! A nie siedzicie na forum i robicie trójkąciki :P. Jutro nie wstaniecie i co będzie ? Widzicie, troszczę się o was jak matka :). Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 Haha, a ja jutro mam wolne, szkoła w piątek :P No chciałbym jakiś trójkącik zrobić :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 17, 2013 Widzicie' date=' troszczę się o was jak matka .[/quote'] A opowiesz nam bajkę na dobranoc :> ? Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted March 17, 2013 Zabrzmiało bardzo introwertycznie ^^ Mam podobnie w kontaktach "na żywo", na forach zależy których, tu czuję się swobodnie :P Może dlatego iż według fachowców jestem ambiwertykiem ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 A no ja chce bajkę na dobranoc, nikt mi nigdy nie opowiadał. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 17, 2013 Może dlatego iż według fachowców jestem ambiwertykiem ;-) Człowiek-kameleon :o Ancient Muminki mogą być :D ? [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 18, 2013 @Sionqa dzięki za wyręczenie w obowiązkach, bo matka poszła spać ;). Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 18, 2013 Ale z ciebie matka :P Ja wole disneja nie muminki :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 18, 2013 Muminków nie lubisz ?! Jak tak można ? A dzisiejszy Disney to głównie Hannah Montana itp. :/ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 18, 2013 Ja nie lubie tej pani, ona ma nie fajne zdjęcia w necie nie ma to jak statek jest fajne ale ja myślałem o donaldzie i mikim Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted March 18, 2013 Ale z ciebie matka :P Ja wole disneja nie muminki :P Żółwik! Też nie lubię Muminków!!! Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 18, 2013 No nie... Muminki są zajebiste z tego co pamiętam :) . Co z tego, że chodzą praktycznie nago ? To taka urocza bajka, nie rozumiem was. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 18, 2013 Te muminy są nudne, że aż strach, zdychloki niech idą spać :P Share this post Link to post Share on other sites