xhonek 26 Posted May 3, 2013 Włonczyłem se Imagineaeaeaearum na Zalukaj - a tam "Na seans zaprasza fanklub Dream Emporium" xD Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 3, 2013 Włonczyłem se Imagineaeaeaearum na Zalukaj - a tam "Na seans zaprasza fanklub Dream Emporium" xD Pewnie z napisami by Motorade! :-D On miał taki wstęp. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 3, 2013 Invidio, której nick wziął się od piosenki Delain, zginiesz za głos na Dead Boy's Poem :devil: Znajdę Cię i zjem Twoją duszę ! (tylko to zrobić mogę, w końcu jestem duchem) Idę z tobą! Będę bronić DBP, i Storytime... :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 3, 2013 (tylko to zrobić mogę, w końcu jestem duchem) Nie pamiętam, bym cię mordowała. Kto mnie wyręczył? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 3, 2013 (tylko to zrobić mogę, w końcu jestem duchem) Nie pamiętam, bym cię mordowała. Kto mnie wyręczył? Zmywarka. Btw. A Szymek podobno nie lubi jeść dusz, a tu niespodzianka... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 Nie jem własnej. Czyjąś wpierdzielę bez problemu. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 3, 2013 Nie jem własnej. Czyjąś wpierdzielę bez problemu. Aaaaaaaa... To wiele wyjaśnia :happy:. Ale zaczynam się bać, możesz zeżreć moją :huh:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 Nie zjem, bo sama ją podgryzasz, a po kimś nie jem. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 3, 2013 To dobrze. Jestem już spokojna :). Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 3, 2013 Nie żyje gitarzysta Slayera - Jeff Hanneman Zmarł na coś z wątrobą, miał tylko 49 lat... !!! Dlaczego, gdy zaczynam się intereswoać jakimś zespołem musi być z nim coś "nie tak"? - albo zakończył działalność - zmienił styl grania - zmienił wokalist(k)ę - stracił ważnego członka [*] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 3, 2013 @Freyja czyżbyś była przeklęta? Zaczynam bać się o forum :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 3, 2013 @Freyja czyżbyś była przeklęta? Zaczynam bać się o forum :happy:. Nie wiem, nie wiem :devil: Ale coś w tym jest - wczoraj się zastanawiałam nad założeniem tematu o Slayerze :devil: A jak zakładałam temat o Trai of Tears, to po kilku dniach się dowiedziałam, że sespół się rozpadł :P Wydali tylko zaplanowaną na ten rok ostatnią płytę i finito :( Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted May 3, 2013 589 postów... WHAT??? Czy Wam się nudzi??? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 3, 2013 Trzeba być na bieżąco :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 3, 2013 margoQ forum stęskniło się za Tobą, stąd takie "liczne" powitanie;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 3, 2013 Włonczyłem se Imagineaeaeaearum na Zalukaj - a tam "Na seans zaprasza fanklub Dream Emporium" xD Pewnie z napisami by Motorade! :-D On miał taki wstęp. Tak, też widziałam taki wstęp :D Jaka udana reklama serwisu ^^ Chyba się zbiorę i w końcu to obejrzę ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 3, 2013 Obejrzałem. D*py nie urywa. Chociaż scena ze Scaretale genialna :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 3, 2013 Nie zdążyłam zapodać nuty, nie miałam dostępu do pc :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 Możesz zapodać teraz słoweńską :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 3, 2013 Grzmi, pada, ciekawe jak teraz mam korzystać z kompa. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 3, 2013 haha, chyba nic nie znam ; o a na tamto "życzenie" miałam już pomysł :c Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 3, 2013 Obejrzałem. D*py nie urywa. Chociaż scena ze Scaretale genialna Też obejrzałam, nawet się wzruszyłam ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 Pustki jak nie wiem tutaj ... Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 3, 2013 Uspokajam sie przy Led Zeppelin ;) Co by tu więcej napisać… ? Szymek, może zapodaj jakiś temat, to i dyskusja się nawiąże XD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 3, 2013 [video=youtube] A ja sobie oglądam "Castle" i zjem sobie tosty :) Share this post Link to post Share on other sites