Scavenger 159 Posted June 21, 2013 Ja tam kocham to jak jest tak duszno i gorąco :P Nie wiem, co się ludzie tak czepiają takiej pogody. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 21, 2013 ; oo Daj spokój. Każdy się poci, oddychać nie ma czym, pogarsza się samopoczucie, każdy wisiłek fizyczny sporo kosztuje człowieka ... . Ja mam wiecznie ryj czerwony jak mi gorąco/zimno :< Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 21, 2013 No właśnie. Pocę się, chociaż nic nie robię, jak coś robię to pocę się jeszcze bardziej... I nic tu nie pomagają blokery potu, chyba bym się musiała cała w takim wykąpać żeby był efekt :P W głowę mi gorąco, z włosów się leje, wszyscy wokół (razem czy osobno?) śmierdzą, dobrze, że już nie muszę MPK jeździć. Wieczorem komary żrą. Cała jestem lepka. Twarz mam czerwoną jak indianka. Dobrze, że się nie maluję, bo makijaż by ze mnie spływał :P Jak jadę samochodem to kierownica parzy, wszystko parzy... ZERO WIATRU !!! Normalnie się duszę. I nic nie pomaga. A nas burza chyba niestety ominie. Szkoda, przydałaby się. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 21, 2013 Idę spać, bo mi się nudzi ; o Chociaż i tak nie usnę ... -.- Dobraaaanoc ; * Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 22, 2013 Miło tu znów widziec Maggie. A swoje pudełko to chyba zamordowałam. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 22, 2013 Miło tu znów widziec Maggie. A swoje pudełko to chyba zamordowałam. O jak miło :). Btw. Jakie pudełko i co Ci zrobiło? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 22, 2013 Maggie. Zaraz otowrzę swoją galerię, to zobaczysz. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 22, 2013 Co u was drodzy forumowicze ,jak tam pogoda u was ,u mnie coś się szykuje jaskółki latają jak by świergla dostały a więc burza już blisko Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 22, 2013 Ooo, chciałbym burzę! Ja jestem już po balu, myślałem, że będzie gorzej. A okazało się naprawdę bardzo fajnie. ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 22, 2013 Też liczę na burzę... Wczoraj wszystkie mnie ominęły :P Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 22, 2013 U mnie tylko trochę grzmiało i popadało, ale nic nie dało. Dalej było strasznie gorąco. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 22, 2013 Ja wczoraj byłam na ognisku, a tu burza. Dobrze, że dom koleżanki jest obok, bo byłoby mokro. A jak wracałam to jechały tłumy motorów i okazuje się, że u mnie jest zlot motocyklistów, jak zwykle dowiaduje się ostatnia :P. Tak czy inaczej także czekam na ochłodzenoe, bo na słońcu zamienię się w żywą pochodnię... Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 22, 2013 O, mój sąsiad pewnie by na taki zjazd pojechał. XD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 22, 2013 U mnie burza i pada :devil: nareszcie! Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 22, 2013 Ale była u mnie ulewa burza szalała tak jak lubię ,normalnie burze grzmoty błyskawice Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 22, 2013 U mnie wczoraj coś padało, ale za krótko. Dziś nawet nie wychodziłyśmy z przyjaciółką na zawnątrz (zawsze to robimy). Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 22, 2013 Taki Rytułalik co Morderco Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 22, 2013 Też chcę burzę... U nas wczoraj się zanosiło, ale wiatr rozwiał chmury i na zanoszeniu się skończyło. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 22, 2013 To u mnie w tamtym tygodniu ,front burzowy układał się nad moim osiedlem ,ale potem poszedł na Kraków i walną z całą siło a ja musiałem się obejść smakiem ,i to 3 razy pod rząd Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 22, 2013 Potwornie się denerwuję. Jutro mam pierwsze poważne przedstawienie i będzie telewizja. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 22, 2013 Stres to normalna rzecz ;) Na pewno będzie dobrze ;) Trzymać kciuki? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 22, 2013 Jak najbardziej. I możecie oglądać TVN24 albowiem będzie. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 22, 2013 Invi, podasz jakąś dokładniejszą godzinę niż "od wpół do piątej"? :) No i powodzenia życzę, będę z Tobą duchowo ;) Jak będziesz się stresowac, myśl o hobbicie :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 22, 2013 Invidia trzymam kciuki jutro tylko napisz w jakich godzinach Share this post Link to post Share on other sites