Guest Morderczyni Posted July 2, 2013 Jilian. Piękne koty posiadasz. Ania. Dlaczego bestia? Wygląda na całkiem grzecznego kotka. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 2, 2013 Taki piesek mi się marzy. A jak dorośnie jest jeszcze piękniejszy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 2, 2013 Śliczne są te Wasze zwierzaczki. :) Jak powszechnie wiadomo, koty lubią kłaść się w różnych dziwnych miejscach, a mój nieżyjący już Puszek (i to nie ja wymyśliłam mu tak nie tfu!rcze imię) najbardziej upodobał sobie torby (i karimaty, ale to już inna historia). Za to niżej, mała Frugo. Teraz ma ponad rok i własne maluszki, przeurocze dwa kociaki. Sama zaś Frugo myśli, że jest gołębiem i uwielbia przechadzać się po sznurach i linkach kilka metrów nad ziemią, z której na nie wskakuje - nie lubi się bawić w jakieś ułatwienia. W wolnych chwilach chodzi po ścianach i przechodzi przez uchylone u góry okna. Zdjęcia dość słabej jakości, ale taki aparat niewydarzony. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 2, 2013 Piękne kociaki :) Mój też lubi torby, reklamówki i podobne miejsca. Lubi też wchodzić pod koce nawet gdy temperatura jest upiornie wysoka xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 3, 2013 Mój Misiek spaceruje po barierce balkonu na 4 piętrze, siada na rogu i obserwuje ptaki. Jak do tej pory złapał w locie kilka gołębi i jedną jaskółkę- chuligan! W kuchni ma swoje pudełeczko, często zmieniane ( takie kartonowe z zakupów), jak ich postawię kilka to w każdym poleży choć chwilkę. Torby, reklamówki uwielbia, przy pakowaniu na wyjazdy w walizie jest pierwszy gotowy w podróż. Często poszukuję moich frotek do włosów- to jego ulubione "myszki". Bardzo lubi też podczas naszych domowych posiłków siadać na stole, obserwować jak jemy i próbować czy smaczne;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 3, 2013 O, z tym siedzeniem na stole to mój ma to samo. I też wchodzi do walizek jak się pakuję xD Mój upodobał sobie patyczki do uszu - jego ulubiona zabawka :P Jak odkurzam dom to zawsze znajduję kilka przy okazji xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 3, 2013 Evi, bo robi Ci zapas, jakby zabrakło to wiesz gdzie szukać;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 3, 2013 A ja bym chciał mieć łosia. Łosie są fajne. I mają poroże. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 3, 2013 Kiedyś miałam kota, który potrafił otworzyć sobie drzwi wejściowe i lodówkę. Mój kocurek Mały wielokrotnie uduwodnił, że porafi wejść na czubek drzewa i z niego nie spaść. Kiedy Kiciek był jeszcze kociakiem, prawie został zabrany na zakupy, bo upodobał sobie moją torebkę jako łóżko. Posiadałam niegdyś psa, który obejmował przednimi łapami ludzkie nogi i nie chiał ich puszczać. Kot mojej przejaciółki (bliźniak mojego Kićka) łapie zające. Oba moje kocury uwielbiają odpoczywać w kwiatowym ogródku mojej mamy. Oto dowody: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 4, 2013 O, z tym siedzeniem na stole to mój ma to samo. Nasz też! Na początku tygodnia upodobał sobie stół a teraz śpi na lodówce :P Ania. Dlaczego bestia? Wygląda na całkiem grzecznego kotka. Pozory mylą a szczególnie w przypadku Mattiego :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 9, 2013 Ciekawe ile kosztuje taki zestaw? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 9, 2013 :) Nie wiem, ale jeśli chcesz, to chyba mam "na zbyciu" jednego szarego maluszka. :) Jeśli go znajdę. Bo matka wyprowadziła młode gdzieś na dwór, nie wiadomo gdzie, i ciężko je znaleźć, bo buszują po wszystkich ogródkach przy mojej ulicy, podążając za Frugo (w sensie swoją mamą). xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 10, 2013 I kto mi tu posadził kwiatka?;) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted July 11, 2013 Ja uznaję tylko dwa koty- Grumpy Cat i kot Schrödingera :) Zdjęcie poglądowe, a tak nawiasem to polecam poczytać o tej teorii, bardzo ciekawa. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 23, 2013 Koty to maja pomysły: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 23, 2013 Zwierzaki nie pytają, co jest nie tak, one po prostu kochają :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 24, 2013 Kot Simone Simons ( http://instagram.com/smoonstyle# ) : Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted July 26, 2013 Nawiązanie do jednej z moich ulubionych piosenek The Cure i słodkie kociaki :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 28, 2013 Dobry jest: http://kittyflix.com/video/kitten-relaxes-in-a-nice-warm-bath Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 30, 2013 Nie wiem, co ona robi, ale leży tak od dobrych 5 minut na środku pokoju :happy: Tak, to mój pies, zwany też Chmurą :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 30, 2013 On się relaksuje :P Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted August 2, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rTF2lWHI2IY Jaki piękny, głupiutki kotek ♥ ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 7, 2013 Przedstawiam wam Yodę, mojego kotka: :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 7, 2013 Jaki śliczny *.* I te ocyska ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 7, 2013 Cudowny czarny diabełek! Też się swoim małym czarnuchem pochwalę :D Zosiałkę ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites