NightwishAnka 480 Posted May 9, 2013 Mam kota i psa. Kot ma na imię Matti-Mateusz a znalazł się u nas parę miesięcy temu,kiedy to ciocia wyjechała na tydzień i my się nim zajęliśmy a mój brat nie pozwolił go zabrać z powrotem i został. Pani pies ma na imię Pusia i jest rasy szpica (białego). Jest już u nas od ponad sześciu lat.Oto jej zdjęcie,stare bo z przed czterech lat ale innego nie wrzuciłam. Kot na tym zdjęciu już nie żyje od bardzo dawna :(. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 9, 2013 To jest moja Saba :) Zdjęcie dosyć wiekowe (zdaje się, że ma koło 3 lat, ale głowy nie dam), robione telefonem mamy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 19, 2013 Pora poznać koty Mordercy. Zdjęcia robione moim telefonem, więc jakość jest jaka jest. Ten biały z rudym ogonem to Kiciek (pierwotnie Prezes) , mniejszy ma na imię Mały (pierwotnie imię Kot). [attachment=40] [attachment=41] Sesja zdjęcia moich kotów w sobotę tydzień temu. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 19, 2013 Tak pod szyjką obu pomiziaj:) Fajne mają futerko?:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 To te co mnie dusić chciały? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 19, 2013 To te co mnie dusić chciały? Tak, te same. Innych nie posiadam. Tak pod szyjką obu pomiziaj:) Fajne mają futerko?:) Kiciek ma długie (zmora odkurzaczy), Mały krótkie. Oba mięciutkie i aktualnie łysiejące. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 20, 2013 Domowe porządki: https://www.facebook.com/photo.php?v=120721698133521&set=vb.222272341214778&type=2&theater Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted May 21, 2013 Domowe porządki: https://www.facebook.com/photo.php?v=120721698133521&set=vb.222272341214778&type=2&theater Świetny :-D Początkowo jednak miałam wątpliwości czy to faktycznie żywy kot :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 28, 2013 Nie daje za wygraną;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IyoIsHJU04U#! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 28, 2013 To przebija kocie polowanie na moje buty. Uparte stworzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 1, 2013 Tak :( przez chwilą zrobiłam mu piękny pogrzeb. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 1, 2013 Przykre:( Zawsze żal rozstawać się z naszymi "żywymi maskotkami":( Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 1, 2013 Przeżył 5 miesięcy :( to i tak mój najdłużej żyjący chomik. Jak go Olek chował do ziemi, to popłakałam się na całą okolicę. Brakuje mi go :( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 1, 2013 Strasznie wcześnie odszedł?! Powinien żyć około 2 lat. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 1, 2013 Wiem. Moje dwa poprzednie chomiki żyły po 2 miesiące. Tragedia jakaś. Za chwilę mi miejsca w ogrodzie nie starczy. Tam chomik, tam pies, tam kanarek... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 1, 2013 Pamiętam, jak kiedyś płakałam jak Zuzia i Sonia odeszły z powodu kleszczy. Zuzia była już dosyć starym psem, ale Sonia miała tylko ze 3 lata... :( Znam ten ból, Invidio. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 1, 2013 Przedstawiam Wam mojego Klopsa :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 1, 2013 Moje rybki zdechły po tym, jak mama im nalała za zimnej wody. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 1, 2013 Inviia. Wyrazy współczucia. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 1, 2013 no to klops. :D ja kiedyś chciałam mieć rybki, ale pożyły chyba niecały miesiąc. następnych nie brałam. nie potrafię się zajmować takimi zwierzakami :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 1, 2013 Ładny Klops.. Ryba musi być zachwycona imieniem xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 1, 2013 Mój brat mówi na nią Śnieżek. W takim wypadku uważam, że ten Klops przypasuje rybce bardziej ;) Share this post Link to post Share on other sites