Sami 3171 Posted May 10, 2013 Ogólnie soundtrack z Gatsby'ego jest niezły, szczególnie piosenki Lany, Florence i Sii (Sia?). W przypadku Lany wszystkie są do siebie podobne, co ie znaczy, że są złe :) Ale jeśli podobało mi się Video Games, potem Born to Die, to polubię też Young and Beautiful i prawdopodobnie całą jej płytę. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 13, 2013 A następna propozycja? d: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 13, 2013 Ej tak się nie robi, ta zabawa na czym innym polega. Proszę podawać wasze propozycje! :) Ładnie się tak obijać? A co do utworu - fajny, zdecydowanie mi się bardzo spodobał :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 13, 2013 Jak dla mnie taka 'zbyt radiowa'. Przesłuchała mi się. Neutralnie 5/10 [video=youtube] Kocham tą piosenkę *.* Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 13, 2013 Moja ulubiona The Offspring ; ) aż ma się ochotę skakać. Idę za ciosem piosenek, przy których chce się śpiewać i tańczyć: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 13, 2013 Znam, całkiem sympatyczny cover, chociaż nie słucham AD :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 14, 2013 Za dużo muzyki za mało tekstu ciekawy głos ma koleś, sam tekst jest moim zdaniem bezsensowny, ale jako utwór nawet mi się widzi :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 14, 2013 Całkiem niezłe, ale nie zainteresowali mnie tym kawałkiem:) [video=youtube] (Ogólnie bardzo ich lubię, ten utwór "mnie prześladuje';)) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 14, 2013 Muszę się odnieść do wypowiedzi Pawła ;p sam tekst jest moim zdaniem bezsensowny, ale jako utwór nawet mi się widzi Paweł jest sensowny, jeśli się czytało "Mistrza i Małgorzatę" :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 14, 2013 Łał jestem w szoku, spodziewałem się czegoś zupełnie innego po wstępie, genialna nutka podoba mi się :) [video=youtube] @Nightfall odpisałem w Pogadalnii http://forum.nightwish.pl/watek-pogadalnia?pid=15115#pid15115 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 14, 2013 sam tekst jest moim zdaniem bezsensowny, ale jako utwór nawet mi się widzi Paweł jest sensowny, jeśli się czytało "Mistrza i Małgorzatę" :) "Jak zachęcić Sami do przesłuchania jakiejś piosenki" - poradnik :) "M&M"? gdzie? Już pędzę! Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted May 17, 2013 Coś jakiś zastój bo temat leży Issues- początek zapowiadał kompletnie co innego a mamy metalcore, nie jest to moja ulubiona estetyka (jak wiekszość amerykańskich rzeczy) ale było całkiem okay może przez sporą dozę melodii, ciekawy pomysł z tą pozornie niepasującą wstawką a la Justin Timberlake w środku. Ode mnie Nemesea – Angel in the dark, czyli jeden z zespołów który mimo że nie wychodził poza kanon to kiedyś dobrze się zapowiadał Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Dobry kawałek, spodobał mi się. Klimatycznie :happy: 8/10 Teraz trochę z innej bajki : D Mimo, że nie lubię takiej muzyki, ten kawałek mi się wyjątkowo podoba. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 21, 2013 Masz rację, świetny kawałek:) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 24, 2013 We came as Romans (pl), I came as Roman (sing.) Amerykanie grający metalcore. Jak na nich wpadłam, to pomyślałam: 'Było wiele razy... I w ogóle nie lubię metalcore". A tu miła niespodzianka, naprawdę miła. Powiedziałam, że to takie przyjemny, taneczny metal (czy to już metal?). Coś w stylu Linkin Park, ale znowu nie całkiem. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 24, 2013 Moja znajomość z metalcore/numetalem i pokrewnymi zaczęła się i zakończyła na Linkin Park… Powyższy hmm.. kawałek mnie nie przekonuje. Taki „popcore” z gitarami i okazjonalnym darciem się… Dla mnie nic nadzwyczajnego. Chyba że na dyskotekę :P W nieco podobnej stylistyce przekonują mnie (jak na razie) chyba tylko prekursorzy – Pantera: [video=youtube] Żeby nie było – to płyta z 1992 roku ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 1, 2013 Może nie powinnam się przyznawać, ale nigdy wcześniej ich nie słuchałam. Utwór podoba mi się :) Od razu mówię, że to co dziś wrzucam jest specyficzne...pewnie nie szczególnie ambitne, ale większość utworów, które mogłabym zaproponować już się tutaj pojawiła. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 4, 2013 Krystynę Prońko zawsze bardzo mocno ceniłam i dziś chcę się z Wami podzielić moją ulubioną jej piosenką: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 9, 2013 Bardzo ładny utwór, choć na tą chwilę nie go nie odczuwam tak ja powinnam zapewne ^^ Ostatnio sobie odkopałam, moim zdaniem jeden z lepszych zespołów visual kei ^^ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 10, 2013 fajne połączenie symfonii i black metalu :3 i te dwa głosy Daniego i panny Liv ♥ co o tym sądzicie?:) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 10, 2013 Kocham ten utwór - była już dyskusja o nim. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 16, 2013 czy ktoś z was zna zespół Pesante? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 30, 2013 Pierwszy raz słyszę Pesante- całkiem fajnie grają, podoba mi się- warto przyjrzeć się kapeli bliżej?:) [video=youtube] Pierwszy raz podoba mi się utwór tej kapeli:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 30, 2013 Beatko, bardzo ładny utwór, spokojny i nastrojowy :) Ja dziś zasłuchuję się tym :) a jak wam się podoba? [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 30, 2013 Nie przepadam za polską muzyką:) [video=youtube] A co sądzicie o tym? Share this post Link to post Share on other sites