Sahara 159 Posted July 14, 2014 Zmobilizowałam się w końcu i zrobiłam zdjęcie całej mojej kolekcji XD Torba, koszulka i płyyty :3 10 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 14, 2014 Jejciu, jaki piękny widok. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 14, 2014 Wszystkie płyty! Ładny widok, ładny. :) Wychodzi na to, że ja to się bardziej lubię w Nightwisha ubierać niż go słuchać, bo mam 3 koszulki i, co prawda, 6 płyt, ale nadal. 3 koszulki. Serio? xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 14, 2014 AFF edycja kolekcjonerska? Kupiłem sobie w Kitee (jedyny egzemplarz NW w sklepie) i też mam biały grzbiet. Jakby zapomnieli wsadzić jakiegoś elementu... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 14, 2014 Wow.. Że tak powiem, kupiłeś u samego źródła, bardziej nie można.. :) A edycja kolekcjonerska to nie jest przypadkiem ta z członkami zespołu na grzbietach? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 14, 2014 Wow.. Że tak powiem' date=' kupiłeś u samego źródła, bardziej nie można.. :) [/quote'] O tak! Zdziwiło mnie to, że znalazłem w sklepie płytę NW... Ale hej, to przecież kolebka NW. ;) Znalazłem też ręcznik i wino Imaginaerum... I to w sumie wszystko z takich Nightiwshowych skarbów. :) A edycja kolekcjonerska to nie jest przypadkiem ta z członkami zespołu na grzbietach? Dokładnie ta. U mnie nie ma tej spodniej części pod płytą. Dziwne! Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 15, 2014 Cudowna kolekcja ♥ Fajna torba i mam identyczną koszulkę . Wychodzi na to, że ja to się bardziej lubię w Nightwisha ubierać niż go słuchać, bo mam 3 koszulki i, co prawda, 6 płyt, ale nadal. 3 koszulki. Serio? xD Nie tylko ty :P Ja mam trzy koszulki , ale wszystkie pochodzą z czasów NW i Anette , a chciałabym mieć koszulkę z czasów z Tarją (chyba w końcu kupię tą z GLS ♥ ) . Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 15, 2014 A ja dalej mam tylko skromną Lokikirję. :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 15, 2014 skromną Lokikirję Wyczuwam oksymoron. Just sayin. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 15, 2014 Ale skromną w porównaniu z Wami... :P Zwłaszcza z Saharką. No dobra, nawet w porównaniu z Wami nie jest taka skromna. Dobrze wyczuwasz. Skromna czy nieskromna, fajna jest :3 I chyba całkiem niezłą miała cenę, bo sto... siedemdziesiąt (chyba, nie pamiętam już dokładnie) złotych za sześć longplejów, EPkę i singiel. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted July 16, 2014 AFF edycja kolekcjonerska? Kupiłem sobie w Kitee (jedyny egzemplarz NW w sklepie) i też mam biały grzbiet. Jakby zapomnieli wsadzić jakiegoś elementu... ;) Tak, kolekcjonerska. Kupiłam w Media Markt w Katowicach jakiś rok temu :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 Przyszła i na mnie kolej ;) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 19, 2014 Książka? Aż zazdrość mnie zżera... Co to jest to okrągłe? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 Co to jest to okrągłe? Winyl z demówkami z Imaginaerum wydany przez Roadrunner Records. :) Z tyłu jest ten emblemat z ptakami. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 19, 2014 Pierwsze słyszę o czymś takim... I jeszcze wydane przez Roadrunner? Pewnie ciężko to dostać, nie? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 Pierwsze słyszę o czymś takim... I jeszcze wydane przez Roadrunner? Pewnie ciężko to dostać' date=' nie? [/quote'] Roadrunner to wydawca NW w Stanach. :) Winyl przyszedł w paczce z koszulką OSA, z książką i płytami IM. Są na nim demówki do: Storytime, I Want My Tears Back, The Crow... i Slow, Love, Slow. Widzę, że jest dostępny w sklepach w necie: http://store.warnermusic.com/nightwish-trials-of-imaginaerum-10.html Tylko ta cena... typowo dla kolekcjonerów... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 19, 2014 Oj tam cena, dla Amerykanów ta cena jest całkiem ok. W sumie 20$ za winyl to też nie jest jakaś z kosmosu cena. Chociaż nie dałabym tyle. Książka to dopiero ma cenę. Chociaż 16$ na Amazonie to też jakoś nie bardzo zawrotna cena. Może kiedyś, jak wygram w totka, to sobie kupię wszystkie te kolekcjonerskie rzeczy... :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 19, 2014 Jestem pod ogromnym wrażeniem waszych kolekcji. Ja niestety mam tylko koszulkę z Once tylko jedną i czuję się przy was strasznie blado. Adrianie, to twoje malunki? Jak tak to Floor genialnie ci wyszła. Zazdroszczę ci książki w namacalnej postaci ja mam tą książkę, ale e-booka. Piękny winyl ja bym sobie go obramował w fajnej ramce i powiesił na ścianie jako obraz. A czasem koszulka z Oceansouls to obrazek, to nie twojej roboty, bo gdzieś go kiedyś widziałem. Zazdroszczę ci też Showtime,Storytime i autografów. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 Ja niestety mam tylko koszulkę z Once tylko jedną i czuję się przy was strasznie blado. Niepotrzebnie. Rozmiar kolekcji o niczym nie świadczy. :) Większość z moich fanitemków wygrałem albo dostałem, bo z kasą różnie to wygląda. "Ceny europejskie i polska waluta", jak to zawsze powtarzam. :) Adrianie' date=' to twoje malunki? Jak tak to Floor genialnie ci wyszła.[/quote'] Nie mój rysunek. Dostaliśmy w Kitee kalendarze i wydruki z Floor do podpisania. To dlatego, że nie ma Jansen na kalendarzu (jest z 2012). Piękny winyl ja bym sobie go obramował w fajnej ramce i powiesił na ścianie jako obraz. Myślałem o tym! :) Muszę tylko miejsce zagospodarować... A czasem koszulka z Oceansouls to obrazek' date=' to nie twojej roboty, bo gdzieś go kiedyś widziałem.[/quote'] Tak, to mój pierwszy projekt koszulki. :) Wiem, że chcę się tym w przyszłości zajmować i ta koszulka będzie mi o tym przypominać. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 28, 2014 20$ to nie drogo. Przynajmniej nie dla kogoś, kto w dolarach zarabia ;) a nawet po przeliczeniu na złotówki nie jest to jakaś bardzo wygórowana cena ;) Share this post Link to post Share on other sites
Snow 15 Posted August 4, 2014 Mam nadzieje że o niczym nie zapomniałem, to moja mała kolekcja :) 9 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 4, 2014 Cóż, "mała" jest pojęciem względnym, jak widać... :happy: Niezły ten Twój "mały" zbiór. c; 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 4, 2014 Jak ci zazdroszczę koszulki z "Showtime, Storytime". :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 7, 2014 Niezła kolekcja, Snow. :) Co to za płytka "Maximum Nightwish"? Share this post Link to post Share on other sites
Snow 15 Posted August 10, 2014 Kupiłem jakiś czas temu okazyjnie za grosze, raczej nie jest to oryginał co mnie martwi, wydawca "Chrome Dreams" inaczej Biografia w mp3 http://www.discogs.com/Nightwish-Maximum-Nightwish-The-Unauthorised-Biography-Of-Nightwish/release/2452196 I jeszcze jedno zdjęcie, wybaczcie jakość 5 mega pixeli dzisiaj to nie za wiele 4 Share this post Link to post Share on other sites