PaulaEija 1628 Posted November 23, 2013 Terve! ;) Baw się dobrze. :> Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Cześć, wszystkim. Mam 28 lat, muzykę jaką słucham trudno jednoznacznie "wypisać" bo są to klimaty od jazzu po black/death metal. Nightwish też gdzieś tam się pojawiał ;) co prawda może nie w takim dużym stopniu jak inne zespoły. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 26, 2013 Witaj Ivan! Co Cię skłoniło do dołączenia do nas? :) Baw się dobrze! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Szukałem generalnie forum związanego z Apo, a wyskoczyło mi owe ;) Zobaczymy jak przeżyjecie ze mną to czasem coś napiszę, może być boleśnie i dosadnie ;) ,ale zawsze szczerze :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 26, 2013 Witaj, Ivan :) Miło, że do nas dołączyłeś. Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 26, 2013 Cześć. czasem coś napiszę, może być boleśnie i dosadnie ;) Mam się bać? :P Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 ;) zależy o czym mówimy, jeśli chodzi o muzykę dość często mówię głośno co uważam i co myślę . Z punktu "zawodowego" czy też jako ktoś kto słyszy trochę więcej niż przeciętny słuchacz ;) A generalnie kobiety nie mają się czego bać ;) no prawie :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 26, 2013 Prawie, mhmmm... Brzmi to niepokojąco :D Witaj i baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 26, 2013 Witaj, Ivan. ;) Miłej zabawy. I dobrze, że szanujesz kobiety. Jest szansa, że jak Cię spotkam na ulicy, nie dostaniesz w twarz. xD Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Feministka? :D Proszę tylko nie to :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 26, 2013 Niestety. ;) Co Ty masz do feministek? xD Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 No znalazło by się dużo ;) Np. wkurzanie się że facet przez drzwi przepuszcza przodem, że chce pomagać w zdjęciu płaszcza/kurtki. Mnie tak wychowano. A jak tak bardzo chcecie być tak samo traktowane to naprawdę zapraszam do pracy np. w moim zawodzie :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 26, 2013 Nie no, ja tam właśnie wrzeszczę na moich kolegów, jak mnie nie przepuszczają. I biję po głowach. xD Aczkolwiek i tak uważam, że kobiety są mądrzejsze od mężczyzn. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Ale na jakiej podstawie tak uważasz. Na moim wydziale na studiach nie było ani jednej kobiety :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 26, 2013 To długa historia. Nie czas i nie miejsce. Zwłaszcza nie miejsce. Zaraz przyjdzie Adrian i nas zje. xD *wyjmuje ciasteczka i wyciąga przed siebie, mając nadzieję, że to ciastka będą ofiarą* Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 26, 2013 Ivan, a co studiowałeś, jeśli można wiedzieć? Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Jestem doktorem UAM na wydziale Fizyki specjalizacji Reżyseria dźwięku ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 26, 2013 Ej, fajny kierunek. Gdyby nie ta fizyka... Aww, Poznań. Wybieram się do Poznania na studia. ;) A, jeśli mogę Cię jeszcze trochę pomęczyć, to mam kolejne pytanie. :> Jesteś z Wielkopolski, czy ze względu na studia wybrałeś ten region? Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 26, 2013 Kolejny z Wlkp :D Witaj!! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Jestem z WLKP ;) dokładniej z pod Poznania. W Poznaniu obecnie leci mój 10 rok już życia. W sumie coś tam wiem o Poznaniu, też zawsze chętnie za przewodnika robię dla znajomych ;) Kierunek genialny własnie dlatego że fizyka ;) Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted November 26, 2013 Feminizm rodzi się w głowie kiedy z facetem coś nie wyszło :) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Bardzo mocne stwierdzenie ;) powiedział bym ryzykowne:D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 26, 2013 może być boleśnie i dosadnie ;) ,ale zawsze szczerze :D I to mi się podoba! Hej Ivan Groźny ;> Jak masz na imię? Co robisz w życiu oprócz studiowania? Gdzie pracujesz? Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 Imię ;) Andrzej. Co robię, studia skończyłem w zeszłym roku :) , pracuję na koncertach/trasach w sezonie letnim, a zimą zamykam się w biurze i zajmuję się administracją sklepu internetowego ( co w ciągu całego roku też robię, ale weekendy w ciepłe dni spędzam w dodatkowej pracy) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 26, 2013 Fajnie masz. Tak mi się wydaje. Miło Cię poznać. Share this post Link to post Share on other sites