Ancient 322 Posted April 22, 2013 Siemano Jolka, już jestem ciekaw o co pytać :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 22, 2013 witaj, witaj :) rozgość się i czuj się jak w domu :) no i baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 22, 2013 Cześć, Jolka. Ilość postów w Pogadalni cię nie przeraziła? Witam też innych, którzy się pojawili i nie ogłosili tego w tym wątku. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 22, 2013 Cześć Jolu :). Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 22, 2013 Cześć' date=' Jolka. Ilość postów w Pogadalni cię nie przeraziła?[/quote'] Dziś akurat jest spokojnie :P Cześć Jolka :) ! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 22, 2013 Cześć Jolka :) Mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 22, 2013 Hej Jola! Miłego buszowania po forum :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 22, 2013 Adrian Witam, szczerze Ci powiem, że nie pamiętam jak długo ;o Pare lat ... a interesuje się wszystkim po trochu, nie mam jakiś szczególnych zainteresowań (oprócz muzyki). beatag60 Również witam i dzięki! ;) Ancient Hej hej ;D Dziękuje Evi :) Morderca hej, trochę mnie przeraża haha Cześć Maggie, też mam taką nadzieję ^^ Hej Sionqa :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 22, 2013 Jeszcze ja się wepcham jako ostatnia: Hejka! :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 22, 2013 I ja! Witam wszystkich nowych! Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 23, 2013 Łał nasza strona światowa się robi Hello Julia :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 1, 2013 Hej ^^ Pragnę uroczyście oznajmić, że macie nową małolatę na Dream Emporium :) Mam nadzieję, że uda się wam, droga Nightwishowa społeczności, zatrzymać mnie tu na dłużej ;) Poprzeglądałam sobie forum i jak na razie wydajecie się sympatyczni, ale zobaczymy, zobaczymy :P Krótko o sobie: zwą mnie Emi (moja ulubiona wersja ;3), Ema, Emilka, Mila itp, we wrześniu mam urodziny nr 14 (mówiłam, że małolata), mieszkam w podlaskim i uważam się za osobę nienormalną, w pozytywnym tego słowa znaczeniu :P Więcej info w profilu. A w Nightwishu, choć znam go dobre parę lat, jak byłam 7-8 letnim dzieciakiem to usłyszałam "End Of All Hope" w jakimś filmiku i mi się podobało, zakochałam się niedawno, bo w styczniu tego roku, to było zakochanie spontaniczne, ale miłość trzyma dalej :) To chyba pierwszy zespół, który mogę uznać za "ulubiony", bo zawsze słuchałam różnej muzyki, ale jednego faworyta nie było. W każdym razie, niech broda Marco i herbatka malinowa będą z Wami \m/(*.*)\m/ (wiem, przesadzam z emotkami, taka już moja natura) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 1, 2013 Cześć :). Nie bój się pisać i zostań jak najdłużej :). Odniosę się do twojej wypowiedzi: Nie martw się, jestem niewiele starsza. Ty przesadzasz z emotkami? Nie widziałaś mnie i Szymka :happy:. Btw. Widzę, że przejrzałaś forum i wiesz, że herbatka malinowa to najlepszy napój i świętość xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 1, 2013 Siemaneczko Milla, kolejna nowa osoba w naszym gronie :). Zapraszam do dalszego zwiedzania. p.s. Nie zapomnij o herbatnikach :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 1, 2013 Cześć Emi ^^ Z Nightwishem już tak jest, że jak raz złapie, to puścić nie chce :D Poprzeglądałam sobie forum i jak na razie wydajecie się sympatyczni' date=' ale zobaczymy, zobaczymy [/quote'] My nie gryziemy, tylko czasem urządzamy takie MEGApolowania XD Słowem: dobrej zabawy na forum i odkrywania Nightwisha każdego dnia od nowa życzę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 2, 2013 mieszkam w podlaskim Cześć, Milla. W której części podlaskiego mieszkasz? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 2, 2013 No cześć, cześć ! :happy: Poprzeglądałam sobie forum i jak na razie wydajecie się sympatyczni' date=' ale zobaczymy, zobaczymy [/quote'] My nie gryziemy, tylko czasem urządzamy takie MEGApolowania XD Myślę, że dołączysz do naszych MEGApolowań na MEGAwiewiórki :happy: :ninja: :devil: PS Emotek nigdy za wiele :P :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 2, 2013 witaj Emi :) baw się dobrze, małolato :P nie tylko ty masz "problem" z emotkami ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 2, 2013 Hej Emi :) podobnie jak Maggie jestem niewiele starsza a więc... no. :D jak widzisz, mistrzów emotek trudno pokonać, ale jeszcze zobaczymy :devil: ponieważ na dzień dobry muszę dodać coś oryginalnego od siebie żeby nie być w tyle za innymi, pamiętaj: Admini to największa świętość! A szczególnie Adrian. Jak chociaż jeden raz w niego zwątpisz, czeka Cię ogromna kara. Miłego dnia ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 2, 2013 mieszkam w podlaskim Cześć, Milla. W której części podlaskiego mieszkasz? A, takie tam zadupie koło Białegostoku, nie warto wspominać :P Poprzeglądałam sobie forum i jak na razie wydajecie się sympatyczni' date=' ale zobaczymy, zobaczymy [/quote'] My nie gryziemy, tylko czasem urządzamy takie MEGApolowania XD Myślę, że dołączysz do naszych MEGApolowań na MEGAwiewiórki :happy: :ninja: :devil: MEGAwiewiórki brzmią MEGAzachęcająco :happy: ^.^ ponieważ na dzień dobry muszę dodać coś oryginalnego od siebie żeby nie być w tyle za innymi, pamiętaj: Admini to największa świętość! A szczególnie Adrian. Jak chociaż jeden raz w niego zwątpisz, czeka Cię ogromna kara. Miłego dnia ;) W takim razie będę się strzec :P I nawzajem :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 2, 2013 ponieważ na dzień dobry muszę dodać coś oryginalnego od siebie żeby nie być w tyle za innymi, pamiętaj: Admini to największa świętość! A szczególnie Adrian. Jak chociaż jeden raz w niego zwątpisz, czeka Cię ogromna kara. Miłego dnia ;) W takim razie będę się strzec :P I nawzajem :) Dla mnie już za późno. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 2, 2013 Cześć Milla, baw się dobrze :happy: Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 2, 2013 Jestem tak do tyłu. Tak BARDZO. Dlatego siema wszyscy! Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 2, 2013 Czeeeść ♥ Niech Nightwish będzie z Tobą! \m/ Share this post Link to post Share on other sites