Eclipse 226 Posted May 19, 2015 Witaj, Kinga! Faktycznie najtłiszowy staż masz imponujący. :happy: Miłego odkrywania forum i buszowania w wątkach! ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 19, 2015 No w końcu mogę cię również oficjalnie przywitać :) Twoja przygoda z zespołem trwa faktycznie długo, ale cóż... Nightwish po prostu się nie nudzi ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 19, 2015 Witaj Kinga- lubię jak przybysze się witają, często brak mi tego w necie:( Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 19, 2015 Cieszę się, że postanowiłaś napisać coś o sobie. Dzięki temu możemy Cię lepiej poznać :) Share this post Link to post Share on other sites
darkplayer29 20 Posted May 19, 2015 Dzięki wielkie wszystkim :blush: również jest mi miło:) No tam staż jak staż:D pacholęciem byłam zespól poznając, tak się pocieszam:D No i racja Evi, Nightwish się nie nudzi po prostu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted May 19, 2015 Witaj, Kingo! :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 19, 2015 Witam wszystkich nowych :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted May 19, 2015 Witaj Kingo! Moja przygoda z Nightwish również zaczęła się od albumu Oceanborn..Pamiętam, że suchałam go z kasety w Walkmanie..Chociaż słyszałam już wcześniej w liceum kilka utworów z Angels Falls First, to oczarowana muzyką z OB pozostałam wierna NW przez te kilkanaście lat. Mamy więc podobny staż, jeśli chodzi o słuchanie zespołu..Tym bardziej miło mi poznać taką osobę:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 19, 2015 Tervetuloa tyttöä, czy jakoś tak. W każdym razie witajcie i bawcie się dobrze, dziewczyny! ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted May 19, 2015 Witaj Kinga! Przyjemnego buszowania na naszym forum :) Share this post Link to post Share on other sites
ciociosan 11 Posted May 23, 2015 Witaj Kinga! Mam nadzieje, że dobrze będziesz się bawić. Miłej zabawy! Share this post Link to post Share on other sites
michaelx 1 Posted June 5, 2015 Witam wszystkich serdecznie, Jestem Michał, mam 41 lat, Nightwish znam i słucham od dawna. Jestem fotografem i perkusistą, uwielbiam Yuke i jego image sceniczny. Pozdrawiam serdecznie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 5, 2015 Witaj, baw się dobrze :) *Emi wręcza Michałowi kaftan bezpieczeństwa* Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted June 5, 2015 No to i perkusistę na naszym forum :D Witam serdecznie mojego imiennika i życzę mile spędzonego czasu na naszym forum:) Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted June 5, 2015 Witaj, miłej zabawy na forum! :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 5, 2015 witam witam :) Zwiedzaj forum, pisuj z nami i może kiedyś pograsz :) Ja też robię fotki, hobbistycznie raczej :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted June 6, 2015 Witaj, Michale! Mam nadzieję, że twój pobyt na forum zaliczysz do najlepszych dni twojego życia! (Mówiąc poetycko :P) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted June 6, 2015 Witaj Michał:)! Miłego odkrywania forum. Baw się dobrze i zostań z nami na długo! Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 6, 2015 Witaj Michale :) Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił na forum i zostaniesz z nami jak najdłużej :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 6, 2015 Witaj :) Za fotografie i perkusję masz plusa :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 6, 2015 Witam Michał- jak ja lubię Twoje imię:) Opowiedz o sobie; skąd pasja perkusją, jaką historie ma Twoja przygoda z Nightwish, czym się zajmujesz- ogólnie zaspokój ciekawość co do swojej osoby? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 6, 2015 Hell-o Michał! Miłego przebywania na forum! Share this post Link to post Share on other sites