Wishmaster 251 Posted October 24, 2016 Witaj, Piotrek! :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 24, 2016 Witaj Szaman i dlaczego taki nick? Jak piszesz forum obczytane to teraz pisz dużo i aktywnie bawiąc się przy tym wyśmienicie:) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 24, 2016 Witaj, Piotrek :)! Cieszę się, że dołączyłeś do naszej społeczności! Miłego czytania, pisania i odkrywania forum! Baw się dobrze w nightwishowej krainie ;)! Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 24, 2016 Hej, Piotrek! Dużo dobrej muzyki słuchasz ;) Witaj na forum :) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted October 24, 2016 Witaj, mój imienniku :) Baw się dobrze i bądź aktywny. Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 24, 2016 Cześć, Piotrek! :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 24, 2016 Hej Piotrek ,miłego buszowania w forum i zapraszam do mojej krainy umarłych w Hyde Park Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted October 24, 2016 Witaj Piotr, fajnie że dołączyłeś do Nas. Miłego forumowania Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 24, 2016 Tervetuloa täällä, Piotrek! Baw się dobrze! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted October 24, 2016 Witaj Piotrek! Chyba już mieliśmy okazję się poznać na Delain, prawda? ;) Miło mi gościć na forum duszę z Wrocławia! Baw się tu dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Szaman 17 Posted October 25, 2016 Dzięki wielkie za ciepłe przyjęcie :D Ada28: a i owszem poznaliśmy się na Delain :D 98wercia: głównie RPG (ulubione to Wiedźmin 3 i trylogia Mass Effect), ale też nie pogardzę dobrą platformówką, przygodówką, bądź strategią. Z konsol starszej generacji mam PS2, PS3, PSP i Nintendo DS, a najnowszym nabytkiem jest przenośna Nintendo 3DS :) Zaś w kwestii nicka to o szczegółach napiszę w innym temacie. A ogólnie to jest skrócona wersja mojego oryginalnego nicka, który wziął się z pewnej gry. Share this post Link to post Share on other sites
Emrost 5 Posted October 28, 2016 Witajcie! Minęło trochę czasu, ale w końcu zdecydowałem się przywitać. W końcu wypada, nie? Nazywam się Bartłomiej, ale tak wyszło, że ludzie mówią do mnie albo Bart, albo Bartek (wolę to pierwsze. ^^). Trzecia liceum, biol-chem. Nightwish'a słucha niedawna (gdzieś od sierpnia) i się wręcz zakochałem. Aż wstyd mi się przyznać, czego przedtem słuchałem... Jeszcze raz witam! :3 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 29, 2016 Witamy, Bart! :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 29, 2016 Cześć Bartek! Nie ma się co wstydzić tego, co wcześniej się lubiło ;) trzeba tylko nabrać do wszystkiego dystansu. Ale najważniejsze, że teraz lubisz NW i jesteś tu z nami. Baw się dobrze ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted October 29, 2016 Witaj, Bart! :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 29, 2016 Cześć : ) Czuj się tu jak u siebie Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted October 29, 2016 Witaj w Krainie Czarów, mój rówieśniku! Nie pożałujesz, że się tu znalazłeś :3 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 29, 2016 Witaj, Bart! Oby NW trzymało Cię jak najdłużej w swoich łapkach :P :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 29, 2016 Witaj Bart! Wszyscy przechodzimy muzyczną przemianę póki nie trafimy na Nightwish, baw się dobrze) 1 Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted October 29, 2016 Cześć Bartek gorąco witam na forum. Gusta muzyczne się zmieniają, fajnie że trafiłeś na NW bo mają w sobie to coś co przyciąga i albo się ich pokocha albo przejdzie obojętnie. Jeszcze raz witam. Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 29, 2016 Witaj, Bartek :)! Bardzo się cieszę, że dołączyłeś do naszej społeczności! Miłego zwiedzania forum. Czytaj, pisz i odkrywaj zakamarki naszej nightwishowej krainy! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 29, 2016 Hell-o Bart! Cieszę się, że do nas dołączyłeś. :) Przesłuchałeś już całą dyskografię NW czy nadal jesteś na etapie odkrywania? :) Share this post Link to post Share on other sites
Emrost 5 Posted October 30, 2016 Hell-o Bart! Cieszę się, że do nas dołączyłeś. :) Przesłuchałeś już całą dyskografię NW czy nadal jesteś na etapie odkrywania? :) Przesłuchałem. Nawet miałem już swój pierwszy koncert! ^^ W Czechach! ^^ Dziękuję wam za taaaakie przywitanie! :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Naditiani91 39 Posted November 26, 2016 Witam :D Mam na imię Magda. Jestem 25-letnią dziewczyną, która odnajduję siebie w muzyce, szuka w niej drugiego dna, czegoś więcej niż, tylko zwykłej elektronicznej siekanki oczywiście do moich ulubieńców należy "Nightwish", ale uwielbiam też: The Pretty Reckless, Marilyn Manson'a, Christinę Aguilerę, Amy Winehouse... Za długo, aby wymieniać z moich hobby to jest to: Muzyka, Śpiew, Aktorstwo, Malarstwo i wiele innych... Bez przynudzania po prostu zanurz się w moim oceanie... 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 26, 2016 Witam Cię Magda (już oficjalnie;)) i zapraszam do nie wyczerpanych dyskusji? Fajnie wtapiasz się w atmosferę DE a takich ludków potrzebujemy:) Zapraszam do utworzenia Twojego wątku o malarstwie http://forum.nightwish.pl/dzial-fan-art?:) 1 Share this post Link to post Share on other sites