beatag60 2263 Posted August 16, 2014 Świetna robota:) 4 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 16, 2014 To jest czaderskie, magiczne. Chciałabym mieć T-shirt z takim rysunkiem. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 16, 2014 Beatko, widziałem oryginał w Kitee w restauracji Reino... Coś pięknego. :) Autorka również jest niesamowicie ciepłą i interesującą osobą. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 18, 2014 Nie podoba mi się. Emppu wygląda jak człowiek pierwotny T.T 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 11, 2014 Wspaniały fun-art. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 14, 2014 Jakie to ładne :rolleyes: 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 1, 2014 Lalka Floor Jansen podoba wam się? :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 1, 2014 Nawet podobna. A Tarja? :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 15, 2014 Też podobna Tarja. :) Zobaczcie jaki genialny fan-art znalazłem. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 16, 2014 Fajne te laleczki, doskonały pomysł- może kupić sobie taką? i jeszcze poproszę resztę zespołu:) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 25, 2015 Zarąbista ta lalka Tarja ,fajnie jak bym miał taką w płaszczyku z Die Alive Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 23, 2015 Z Elan to ja widziałam kartę kredytową. O tu: Ale ta kobieta jest z Rosji i ma różne dziwne rzeczy tego typu. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 23, 2015 Z Elan to ja widziałam kartę kredytową. O tu: Ale ta kobieta jest z Rosji i ma różne dziwne rzeczy tego typu. :) No tak, to wszystko wyjaśnia :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2015 Z Elan to ja widziałam kartę kredytową. O tu: Ale ta kobieta jest z Rosji i ma różne dziwne rzeczy tego typu. :) Chciałam mieć kartę z IM, ale mój bank jest bardziej święty niż powinien i nie pozwala, bo nie mam do tej grafiki praw autorskich. :< I w końcu wkurzyłam się i zamalowałam całą kartę na czarno. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 23, 2015 Z Elan to ja widziałam kartę kredytową. O tu: Ale ta kobieta jest z Rosji i ma różne dziwne rzeczy tego typu. :) Chciałam mieć kartę z IM, ale mój bank jest bardziej święty niż powinien i nie pozwala, bo nie mam do tej grafiki praw autorskich. :< I w końcu wkurzyłam się i zamalowałam całą kartę na czarno. :D Hahahaha, trzeba było Elana na ich obrazku narysować. :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2015 Z Elan to ja widziałam kartę kredytową. O tu: Ale ta kobieta jest z Rosji i ma różne dziwne rzeczy tego typu. :) Chciałam mieć kartę z IM, ale mój bank jest bardziej święty niż powinien i nie pozwala, bo nie mam do tej grafiki praw autorskich. :< I w końcu wkurzyłam się i zamalowałam całą kartę na czarno. :D Hahahaha, trzeba było Elana na ich obrazku narysować. :P Jak to? Jakbym narysowała Elan, to może wyszedłby mi najwyżej Dolan, bo ja i rysowanie myszką to wiadomo... :) A poza tym i tak by się przyczepili o prawo autorskie :< Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 23, 2015 Z Elan to ja widziałam kartę kredytową. O tu: Ale ta kobieta jest z Rosji i ma różne dziwne rzeczy tego typu. :) Chciałam mieć kartę z IM, ale mój bank jest bardziej święty niż powinien i nie pozwala, bo nie mam do tej grafiki praw autorskich. :< I w końcu wkurzyłam się i zamalowałam całą kartę na czarno. :D Hahahaha, trzeba było Elana na ich obrazku narysować. :P Jak to? Jakbym narysowała Elan, to może wyszedłby mi najwyżej Dolan, bo ja i rysowanie myszką to wiadomo... :) A poza tym i tak by się przyczepili o prawo autorskie :< A nie mogłabyś narysować normalnie i zeskanować? ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2015 Z Elan to ja widziałam kartę kredytową. O tu: Ale ta kobieta jest z Rosji i ma różne dziwne rzeczy tego typu. :) Chciałam mieć kartę z IM, ale mój bank jest bardziej święty niż powinien i nie pozwala, bo nie mam do tej grafiki praw autorskich. :< I w końcu wkurzyłam się i zamalowałam całą kartę na czarno. :D Hahahaha, trzeba było Elana na ich obrazku narysować. :P Jak to? Jakbym narysowała Elan, to może wyszedłby mi najwyżej Dolan, bo ja i rysowanie myszką to wiadomo... :) A poza tym i tak by się przyczepili o prawo autorskie :< A nie mogłabyś narysować normalnie i zeskanować? ;_; Mogłabym. Ale czy mi się chce... :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 23, 2015 Chciałam mieć kartę z IM, ale mój bank jest bardziej święty niż powinien i nie pozwala, bo nie mam do tej grafiki praw autorskich. :< I w końcu wkurzyłam się i zamalowałam całą kartę na czarno. :D Hahahaha, trzeba było Elana na ich obrazku narysować. :P Jak to? Jakbym narysowała Elan, to może wyszedłby mi najwyżej Dolan, bo ja i rysowanie myszką to wiadomo... :) A poza tym i tak by się przyczepili o prawo autorskie :< A nie mogłabyś narysować normalnie i zeskanować? ;_; Mogłabym. Ale czy mi się chce... :D *FACEPALM* Co za człowiek. ;________; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted November 2, 2015 Tarja: I Floor: :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted November 2, 2015 Rany, ile ja się dzisiaj naoglądałam rysunków na DeviantArt... Przed chwilą znalazłam te. :D :D :D :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 8, 2015 Bardzo fajny pomysł ;) Sama bym czegoś takiego sobie nie zrobiła, ale na kimś wygląda ładnie :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted November 9, 2015 Rozpoznajecie fińskie zespoły? Nightwish, Apocalyptica, Rasmus..? Tylko ja te odgadłam z widzenia. A wy? Share this post Link to post Share on other sites