Milla 2534 Posted April 26, 2016 Spóźnione o godzinę życzenia przesyłam Kasi. Niech Moc będzie z Tobą, bądź szczęśliwa, lataj na jednorożcach, wszystkiego najlepszego ::) Mocy, jednorożców, zdrowia i szczęścia życzę też Xhonkowi, best najtłyszys, przyjacielu :) No i Lucyfka. Lucy, mała, kochana cholero, której nie mogę nazwać starym grzybem, bo jesteś ode mnie młodsza. Rysuj. Rozwijaj się. Słuchaj muzyki. Dużo muzyki. Jeszcze więcej muzyki. I żeby ta muzyka była różnorodna, bo jak słuchasz muzyki we wszystkich kolorach tęczy, życie robi się ciekawsze. Nie gub weny. Ani pasji. Znajdź sobie fajne liceum i traf na tak ślicznych ludzi, jak ci z mojego. Miej pod ręką kogoś do tulenia i kochania, bo tulenie jest ważne i pomaga w starciach z brzydką rzeczywistością. Miej też zawsze w domu dużo jabłek, ja właśnie jedno zjadłam i uważam, że jabłka są dobre, więc życzę Ci, żebyś je miała. Chyba że Ci nie smakują. I jeszcze dużo tańcz, i machaj włosami, i włócz się po koncertach, i postaraj się dobrze bawić pośród całego tego cierpienia zwanego życiem. Szczęścia, Lucyferku. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 27, 2016 Lucy, życzę Ci samych najlepszości na wszystkich ścieżkach Twojego życia, dużo śmiechu i zabawy- sto lat:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted April 27, 2016 Wszystkiego Najlepszego, Lucyfetka! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted April 27, 2016 Spełnienia marzeń, Lucyfetko ;) Dużo dobrej muzyki, koncertów i szczęścia ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 27, 2016 Wszystkiego najlepszego, Lucy ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 27, 2016 Kasiu, Lucyfetko :) ! Najlepsze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń, radości, zero kłopotów i zmartwień, powodzenia w szkole, pracy i samych pogodnych dni w życiu! Dziewczyny! Żyjcie sto lat w zdrowiu i szczęściu! 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted April 27, 2016 Wszystkim tym co mieli/mają urodziny życzę wszystkiego najlepszego! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted April 27, 2016 Wszystkiego najlepszego, Lucy! http://forum.nightwish.pl/images/nw/smilies/smile.png[/img] Życzę Ci spełnienia marzeń, dużo weny, dobrej muzyki i żeby Perttu zawsze uśmiechał się do Ciebie na koncertach! http://forum.nightwish.pl/images/nw/smilies/wink.png[/img] Sto lat! http://forum.nightwish.pl/images/nw/smilies/smile.png[/img] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 27, 2016 Rzutem na taśmę o 8 minut, składam Ci Lucyferze najlepsze życzenia urodzinowe! Dużo metalu, rysowania, koncertów i wszystkiego, wszystkiego dobrego :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted April 30, 2016 Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia. ♥ Nawet nie wiecie, jak serducho się cieszy, kiedy widzi się tyle życzeń, naprawdę dziękuję bardzo. [Jakby kto tumblr powiedział] Jesteście dla mnie takimi forumowymi "cinnamon rolls". :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 1, 2016 Lucy, wybacz spóźnienie i nieogarnięcie, ale matura... Hyvää syntymäpäivää! ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 3, 2016 Maturzyści nasi wszyscy! Powodzenia, połamania długopisów i żeby nie było tego, czego się nie uczyliście :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 15, 2016 Lilijen więcej nas podczytuje jak pisze ale nie zapomniała i zagląda w progi DE. Dziś obchodzi urodziny- wszystkiego najlepszego:) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted May 15, 2016 Wszystkiego najlepszego, Lilijen! :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted May 15, 2016 Spełnienia marzeń, Lilijen! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted May 15, 2016 Najlepszego Lilijen! Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 15, 2016 Wszystkiego najlepszego, Lilijen :) Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted May 15, 2016 Spełnienia marzeń, Lilijen! :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted May 26, 2016 Z okazji Dnia Matki - wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych Mam :) ! 4 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted May 26, 2016 Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych mam ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted May 26, 2016 Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych Mam! :) ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 16, 2016 Dziś świętuje Dark, chociaż ostatnio nie pisze na DE ale cyklicznie nas podgląda. Wszystkiego najlepszego, realizacji marzeń i celów i nie słabnących talentów:) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted June 16, 2016 Wszystkiego najlepszego Dark! Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted June 16, 2016 Najlepszego :) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted June 16, 2016 Wszystkiego najlepszego, Dark! :) Share this post Link to post Share on other sites