Sahara 159 Posted March 3, 2014 Oj, dziękuję Wam bardzo :* W papierach jesteś pełnoletnia, ale mam nadzieję, że duchowo jesteś wiecznym dzieckiem :-D Co robisz na osiemnastkę? :) A to, to na pewno :D Szczerze mówiąc jakoś w ogóle nie odczułam tego, że mam urodziny. I to 18ste w dodatku. Impreza dla rodziny 22ego będzie ^^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 6, 2014 Jil wszystkiego najlepszego pryku! ;* Dużo zdrówka i samych radości : ) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 6, 2014 Jill, ma córko, najlepszego :3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 6, 2014 Jill, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. :) Mnóstwo radości, zdrowia, miłości oraz spełnienia wszelkich marzeń! A potem szukania kolejnych. ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 6, 2014 Jill Wszystkiego Najlepszego :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 6, 2014 Jill Wszystkiego Najlepszego, sporo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 6, 2014 Jill, Jill, stary grzybie... Wszystkiego naj ^^ Siostrzeniczko starsza o 7 lat ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 6, 2014 Wszystkiego Najlepszego siostro xD. I więcej takich imprez jak rozdanie oscarów. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 8, 2014 Dzisiaj nasza piękniejsza połowa (większość? ;)) forum obchodzi swoje święto - Dzień Kobiet! Z tej okazji forumowi Panowie życzą Wam mnóstwa uśmiechu, radości z rzeczy pozornie błahych, zjawiskowej fryzury na dzisiejszy wieczór oraz duuużo miłości! :) Bawcie się dobrze! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 8, 2014 Wszystkim damom z tego forum życzę Wszystkiego Najlepszego. :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 8, 2014 Jill, wybacz spóźnienie - oduzależniam się od internetów. ;) Sto lat! :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 12, 2014 Najlepszego Sami :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 12, 2014 Dzięki chłopaki ;> Wszystkiego co najlepsze Sami! :* Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 12, 2014 Wszystkiego najlepszego, szczęścia i dużo miłości Sami! :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 12, 2014 Wszystkiego najtłiszowego, Sami :3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 12, 2014 Sami! Dużo radości, uśmiechu, jeszcze więcej radości, uśmiechu oraz radości i uśmiechu. :D Ponadto jak najmniej zmarszczek i siwych włosów. :) Wszystkiego najlepszego! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 12, 2014 Nooo, Sami jest stara, ale jeszcze nie aż tak, żeby się marszczyć i siwieć, Tato :> Długoterminowe są twoje życzenia :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 12, 2014 Wszystkiego Najlepszego , Sami :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 12, 2014 Sami, wszystkiego najlepszego. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 12, 2014 100 lat Sami! I wszystkiego dobrego :D. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 12, 2014 Dzięki wszystkim za życzenia :)) 19 to nie aż taka znowu starość, za rok będzie, bo na początku pojawi się dwójeczka... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 12, 2014 Czy was wszystkich porąbało z tą "starością"? Życie się zaczyna po dwudziestce :P Sto lat, Sami. Życzę kolejnych tomów i kolejnych wydań. Na szerszą skalę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted March 12, 2014 Emhm...co to ma być... nikt się podjął, to ja podejmę! *kieliszek w górę* Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam! Niech żyje nam! A kto?! Sami! I niech gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaaaśnie... nigdy nie zaaagaśnie..a kto z nami nie wypije, niech pod stołem zaśnie! Spełnienia marzeń, zdrowia i wiecznej 19 przynajmniej duchem, bo grunt to wieczna młodość! Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 12, 2014 No to jeszcze raz: szto lat, mój "mały" połeto! ♥ Share this post Link to post Share on other sites