NightwishAnka 480 Posted July 9, 2013 błahaha! Rzeczywiście idealne ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 11, 2013 Nauczyciel wchodzi do klasy i mówi: Kto głupi wstać. Jasiu wstaje. Nauczyciel pyta: -Czemu wstałeś? -Bo nie chciałem, żeby pan tak sam stał. LOL Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 11, 2013 Cytat z książki. - Metr sześćdziesiąt czystej grozy - pochwaliła się Claire i wyciągnęła rękę. Spodziewała się, że Jazon jej pomoże. - Tyle masz wzrostu bez tych absurdalnych butów? - sptał z drwiną. - Zdaje się, że przy urodzeniu miałem więcej. - Założę się, że tak. Metr głowy i sześćdziesiąt centymetrów tyłka - mruknęła Claire, podnosząc się z ziemi. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 15, 2013 Wraca żona z wystawy kotów i wzdycha: - Jakie tam piękności... Oczywiście, naszego sierściucha kocham, ale on w porównaniu do nich to zwykły szaraczek... - Jak ja cię rozumiem... - westchnął mąż i wrócił do oglądania konkursu Miss World. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 15, 2013 Kocham teksty mojej fizyczki ♥ I weź tutaj się czegoś naucz na rozszerzeniu :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 17, 2013 [video=youtube] [video=youtube] [video=youtube] Najlepszy Serial jakikolwiek widziałem ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 17, 2013 fajna naszywka :) O matko, kiedy to było... :-D Tak mi się przypomniało, że rekord pojemności mojej kostki to 15 butelek mózgotrzepów. :blush: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 19, 2013 Ten obrazek jest genialny ;) Sweeny Todd: Golibroda z Fleet Street Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted July 19, 2013 Sposób na szpanerskie zdjęcie na fejsa, dla tych, którzy pracują lub nie mają czasu na wypasione wakacje i nie mają czym zalansować przed znajomymi xD (ahhh, chęć zaimponowania innym robi z człowieka idiotę ;) ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 23, 2013 Dokładnie, też tak robię ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 23, 2013 Nie wiem czy wypada, ale ten filmik zmiażdżył mój mózg od początku do końca :D Śmiałam się chyba 10 minut, jest totalnie bez sensu ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 24, 2013 Nie wiem czy wypada, ale ten filmik zmiażdżył mój mózg od początku do końca :D Śmiałam się chyba 10 minut, jest totalnie bez sensu ^^ Ile lat temu ja to widziałam... Heh, fajnie sobie przypomnieć :P Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 25, 2013 Dzisiaj z nudów czytam sobie pudelka.pl a tu nagle natrafiłam na coś, co rozbawiło mnie do łez jak tylko przeczytałam tę listę http://pudelekx.pl/zespoly-zakazane-przez-kosciol-zobacz-liste-8922/89#komentarz_61884 Haha :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 25, 2013 Widziałam kiedyś bardziej rozbudowaną listę :P tu widzę, że niektóre zespoły pojawiają się nawet dwukrotnie... czy to znaczy, że stanową większe zagrożenie? :P Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted July 25, 2013 Madonna ♥ Też mnie to rozśmieszyło xD Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 25, 2013 Mnie rozśmieszyła Madonna, John Lennon i The Beatles, a no i Marley oczywiście haha to jakiś żart jest :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 25, 2013 Madonna... To chyba proste, że musiała się tam znaleźć... Już za sam pseudonim :P Poza tym jej zachowanie, niektóre teksty, teledyski :P John Lennon też mnie nie dziwi, a za nim i Żuczki. Marley? Przecież Rasta, itd... Sekciarstwo... Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 25, 2013 No dobrze dobrze, Rasiści też są katolikami to zwykła subkultura, nie śpiewał nic o Bogu i go nie obrażał bardziej o to chodzi :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 25, 2013 No dobrze dobrze, Rasiści też są katolikami to zwykła subkultura, nie śpiewał nic o Bogu i go nie obrażał bardziej o to chodzi :) Rastafarianie, chciałaś powiedzieć? Ale nieważne. Nie, im właśnie nie do końca o to chodzi. Promował swoją kulturę. Samo Reagge (czy jak to się tam pisze...) już jest wg nich ZŁE o promuje inną kulturę ;) wg Kościoła to sekta (w sensie, że Rastafarianie). I wszystko co się z nią wiąże jest złe. Za: Wikiepdia Ruch Rastafari – millenarystyczno-mesjanistyczny synkretyczny ruch religijny powstały w chrześcijańskich kręgach kulturowych na Jamajce w latach 30. XX wieku i zapoczątkowany przez Marcusa Garveya[1][2]. Rastafarianie wierzą, że Jah, który jest Bogiem, stworzył świat i opiekuje się nim. Wierzą również, iż objawił się On m.in. w królewskim majestacie Ras Tafari Makkonena, od momentu koronacji na cesarza Etiopii znanego jako Haile Selassie I, czym motywują cześć dla niego jako Zwycięskiego Lwa Plemienia Judy, Wybrańca Bożego, Pana Panów i Króla Królów lub uznają go tylko za namiestnika boskiego majestatu na Ziemi. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted July 25, 2013 Madonna... To chyba proste, że musiała się tam znaleźć... Już za sam pseudonim :P Poza tym jej zachowanie, niektóre teksty, teledyski :P Jaki pseudonim? O.o Madonna Louise Veronica Ciccone to jej pełne nazwisko, imię Madonna otrzymała po matce... Tak mi się przypomniało ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 25, 2013 Scav - a to przepraszam, mój błąd :P ale już samo to jest powodem do nie lubienia jej przez kościół ;) a raczej to jak ona się prezentuje, a samo imię jest dodatkiem :P Bo to przecież nie uchodzi, żeby ktoś tak się nazywający zachowywał się w ten sposób :P Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 25, 2013 Rastafarianie, chciałaś powiedzieć? Ale nieważne. Nie, im właśnie nie do końca o to chodzi. Promował swoją kulturę. Samo Reagge (czy jak to się tam pisze...) już jest wg nich ZŁE o promuje inną kulturę ;) wg Kościoła to sekta (w sensie, że Rastafarianie). I wszystko co się z nią wiąże jest złe. Upss mój błąd rzeczywiście nie rasiści tylko Rastafarianie, nie wiem co miałam w głowie ;) No jest w tym trochę racji, tak czy inaczej dla kościoła wszystko wokoło jest złe, szatańskie i niekatolickie :D Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted July 25, 2013 http://pudelekx.pl/zespoly-zakazane-przez-kosciol-zobacz-liste-8922/89#komentarz_61884 A gdzie Fasolki ?! Arka Noego ?! Przecież tam aż kipi od satanizmu! ;) Share this post Link to post Share on other sites