Pablito 1169 Posted June 21, 2015 Z chęcią bym zjadł Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted June 22, 2015 Piękne! Nie tylko cieszą oko, ale zapewne wspaniale smakują. A ja mam słabość do czekolady i na pewno bym się nie powstrzymała;) Może kiedyś spróbuję! A na razie "jem oczami":) Cudeńka! Share this post Link to post Share on other sites
ciociosan 11 Posted June 25, 2015 Piękne róże z wielką przyjemnością skosztował bym, bo jeśli smakują tak dobrze jak wyglądają to na samą myśl ślinka cieknie. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 14, 2015 Bardzo ładne te słodkości, jedyne co mam ochotę zrobić, to je zjeść :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 17, 2015 Kolejny pomysł florystów: oszronione róże-polecam:) 7 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 17, 2015 Wyglądają, jak posypane cukrem :D Fajny pomysł, takie mroźne ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 17, 2015 Są śliczne! Wyglądają magicznie, baśniowo :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 17, 2015 Ten kwiatek jest niesamowity, jak jest mokry jest przezroczysty, jak suchy jest biały:) 6 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 17, 2015 Oszronione różyczki wyglądają bardzo efektownie! A ten suchy-mokry kwiatek to niebanalna ciekawostka! Pierwszy raz widzę takie cudo :)! Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 17, 2015 Zadziwiające te róże, myślałem, że to jakieś słodkości. A nie wydają się być takie oszronione, bo jak na nie patrzę, to widzę tak delikatnie podarty papier. A ten przezroczysty kwiatek, no muszę go wyczaić! Ciekawe czy łatwo go spotkać. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 17, 2015 Ten mokry kwiatek cudny ♥ jak szklany! Wspaniały! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 17, 2015 Ten mokry kwiatek wygląda jak by miał płatki z lodu ,a co do oszronionych róż ,fajny patent robią niesamowite wrażenie 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 30, 2015 To kreatywności cd;) [/img] [/img] 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 17, 2015 Możliwe, że o nim wspominałam ale to jest tak cudowne "zjawisko": kwiat bielutki, wielkości około 25cm średnicy, nieziemsko pachnie i kwitnie tylko kilka godzin w nocy (bardzo łatwy w hodowli, mam "od zawsze"). Przedstawiam wam "Królową Nocy": [video=youtube] 4 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 17, 2015 Wow, ale świetny! Sprawię sobie kiedyś takiego i będę obserwować ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 1, 2015 To częstujcie się kochani z okazji- bez okazji;) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 2, 2015 Podziękował ,mniamniuśnie wygląda ,dla mnie łasucha to istne smakołyki Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 22, 2015 Uwielbiam Świąteczną szatę DE:) Dla Was ode mnie z życzeniami moja biało- czarna choinka:) 9 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 22, 2016 Wiosna, słoneczko, spacery- po ponurej pseudozimie wracamy do życia. Jakie kwiaty są dla Ciebie zwiastunem wiosny? Nie te z mediów i natury tylko takie co się Tobie kojarzą? Dla mnie są to dzikie cudnie pachnące fiołki i polne stokrotki, nie rzucają urodą na kolana ale są takie malutkie i słodkie:) 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 6, 2016 Kwiaty podobne do zwierząt- niesamowite:)! 8 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 6, 2016 Ten kwiat małpka jest uroczy ,a ten trzeci wygląda raczej usta pomalowane czerwoną szminką puszczające causa 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 11, 2016 Ja jestem zachwycona pomysłem, a Wy co sądzicie? 5 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 12, 2016 Ja jestem jak najbardziej za ,taka kwiecista kiecka ,będzie podkreślała urodę tej co będzie to nosiła Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 12, 2016 Niesamowity pomysł ♥ Widziałam to chyba w którymś odcinku amerykańskiego Project Runway, gdzie kazali im zrobić sukienki z kwiatów. Wygląda to bardzo estetycznie ^^ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 1, 2016 Mało kto zachwyca się urodą kwiatów, więc dla tych wrażliwych na piękno:) Kto zna tą roślinę? Share this post Link to post Share on other sites