Oskar 3 Posted February 22, 2013 Ja jestem zła , bo zaraz czas wymieniać telefon, a nigdzie w ofercie nie ma już sliderów z klawiaturą qwerty. Obecnie mam I gdyby miał wifi byłby idełem. Znam ten ból - lubię takie slidery, niestety już bardzo rzadko takie się ukazują :( A obecnie stoję przed wyborem HTC Desire X czy Samsung Galaxy Ace 2. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted February 23, 2013 slidery? Mam uraz po SE W595. Taśma. Jednak wolę tradycyjne urządzenia :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 25, 2013 telefon musi mieć dotyk, ale też klawiaturę qwerty, musi być mały, żeby mieścił mi się do kieszeni bez problemu, preferuję system android. musi mieć w miarę dobry aparat i KONIECZNIE lampę błyskową/latarkę. i musi mieć miejsce na przypięcie zawieszki. i musi być śliczny. i taki telefon właśnie mam: Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro. teraz planuję wymienić na ten sam telefon, tylko nowszy model. no i jeszcze mam drugi, starszy, ale mój ukochany - Samsung e530, taki niebieski z klapką. wygląda jak jajko. moja koleżanka mówi na niego jajofon :P Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 25, 2013 i taki telefon właśnie mam: Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro. teraz planuję wymienić na ten sam telefon' date=' tylko nowszy model.[/quote'] Czy którakolwiek sieć oferuje go jeszcze na mixa / kartę / abonament poniżej 50zł ? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 25, 2013 niestety nie... przynajmniej ja nic o tym nie wiem, a poluję na niego. nie wiem jak w abonamentach, bo abonament mnie nie interesuje. możesz popatrzeć w Play, ale pewnie będzie drogo w tych niższych abonamentach. ale za to na allegro jest coraz taniej ;) już za 350zł można w całkiem niezłym stanie upolować nową wersję :) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 25, 2013 Sprawdziłam- nigdzie go nie ma. W październiku kumpela wzięła go w t-mobile na abonament 79 czy 80 z o.O Zanim mój wspaniały się zepsuje, może stanieją jeszcze trochę. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 telefony telefony ciągle coś z nimi robie i mam nowy. Tak naprawde nie musi być wypasiony. Kamere dobrą musi mieć. Do słuchania mam mp4 do robienia zdjęc aparat do oglądania i internetu laptopa. Więc pozostają esemesy i dzwonienie Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Mój pierwszy telefon Sony Xperia Tipo służy mi wyłącznie do grania, wiadomości i dzwonienia. Drugi - Sony Ericsson Xperia Mini Pro służy mi do słuchania muzyki. I grania w sumie też. I do zdjęć :D Inaczej ich nie umiem podzielić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Ja miałem xperię x10 mini pro, ale jej się pływać zachciało :D i aktualnie sobie leży ze spaloną płytą główną :D A ja używam SE Elm :D Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 2, 2013 Boże jak ja nienawidzę mojego W902. Tyle kasy w niego juz włożyłem - a on ma kolejną bolączkę. Nawet dwie. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Ja mam telefon który przetrwał Woodstock to chyba wielkie odznaczenie :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 2, 2013 Omg, jak ja nienawidzę telefonów! Ciągle mi się psują i do tego uzależniają :'( Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Moje foniki zwykle żyją około 10 miesięcy, zobaczymy ile ten pożyje :D Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted April 2, 2013 Od mojego telefonu dużo nie wymagam, wiadomości wysyłać musi, bo to rzecz najważniejsza ;P Po za tym musze mieć mozliwość zainstalowania pasjansa i w sumie tyle mi wystarczy, cała reszta w obliczu tych dwóch wytycznych jest nieważna ;P Od pół roku mam do czynienia z panelem dotykowym i jestem bardzo zadowolona - jedyna wadą jest to, że ciężko mi się obsługiwać telefonami ze zwykłą klawiaturą ;D Komórkowym przekleństwem dla mnie było używanie Nokii E52 - nie ogarniam tego telefonu do dziś i dlatego wcisnęłam go Mamie, bo ona tylko dzwoni ;D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Ja tam chciałbym mieć Icy Tower i sudoku, aparat, karta pamięci. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 2, 2013 Ja swój dostałam na piętnaste urodziny, co oznacza, że służy mi już prawie trzy lata. W serwisie był 4 razy, pierwszy raz po 10 dniach od zakupu. To zielona nokia 5000 d-2. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 2, 2013 Mój pierwszy telefon dostałam w czwartej klasie.Stara Nokia używana wcześniej przez moją mamę.A teraz mam drugą Nokię lepszą choć już przez te dwa lata wysłużoną i pomału się rozwala ale służy.Ogólnie słabość mam do Noki :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Ja lece na 3 telefony X Peria, Nokia, Samsung :D często sie myle który dzwoni Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 Pewnie jeszcze wszędzie ten sam dzwonek? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Moim dzwonkiem jest Ghost Love Score, przez co rzadko odbieram telefon xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 7, 2013 Moim jest The Siren i też wtedy jakoś nie słysze telefonu :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Dzwonki mam standardowe, nie ustawiam własnych mp3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 Dzwonek u mnie to nic.. na SMSa mam Sacred Worlds Blind Guardiana. Kiedy nie odbiorę, leci całe 9 minut. Moi rodzice mają ochotę mnie zabić, kiedy ktoś pisze do mnie w nocy... :> Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 7, 2013 omg... ja mam na dzwonek teraz ustawiony Harlem Shake xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 7, 2013 Evi, dobry motyw :) Ja mam na telefonie awaryjne zdjęcie Nicholasa Cage'a w razie gdyby telefon któregoś z moich znajomych dostał się kiedyś w moje ręce. 'Ur phone has been caged' :) Kiedyś zostawiłam telefon i oddaliłam się nieopatrznie, to miałam wszędzie zdjęcie Tuo. WSZĘDZIE. Kontakty, tapeta, tło pod menu... Share this post Link to post Share on other sites