Ares 1858 Posted February 9, 2014 Nymf mi zabroniła :) Dobra zmieniłem już nie zmieniam bo Nymf mnie zabije :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 9, 2014 Doctor, wszędzie Doctor ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 10, 2014 Jill, uwielbiam twój avatar ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 Dziękuję, też go uwielbiam ♥ Muszę sobie zrobić niebieską budkę policyjną... kupię cztery stare drzwi, pomaluje, połączę gwoździami, ustawię na czubku koguta... tak, przerobię ją na mini Tardis i ustawię w pokoju ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 10, 2014 Jill, co się stało z Sherlockiem? Został pożarty przez inny fandom? :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 Sherly jest w moim sercu, a wspaniały avatar i sygnaturka czekają na dysku i powrócą wraz z pierwszym odcinkiem kolejnego sezonu ♥ Teraz mega faza na Gallifrey, Dziesiątego i Tardis ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 10, 2014 Jill kto to jest z sygnatury skąd ja go kojarzę? Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 David Tennant - Dziesiąty Doctor ("Doctor Who"), zapewne widziałeś go w Harrym Potterze, konkretnie - "Czara ognia", grał Barty'ego Croucha Jr, tego szaleńca śmierciożerce :D Może jeszcze z serialu "Szpiedzy w Warszawie" albo "Lipna panna młoda".... Obczajgo na filmwebie :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 10, 2014 O własnie Harry Potter śmiałem sie z niego jak zęby lizał :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 Jeśli chcesz więcej takich akcji w jego wykonaniu to koniecznie obejrzyj Doctora, umrzesz ze śmiechu, jest genialny w tej roli. W ogóle jest świetnym aktorem [kończę offtop, bo Doctor to temat rzeka :D ] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 10, 2014 A obejrzę z chęcią jak polecasz. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 15, 2014 Zmieniłem awek na Lucy, bo ja mam Floor i Nymf ma Floor za dużo trochę Floor przyznam. :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 15, 2014 Zmieniłem awek na Lucy, bo ja mam Floor i Nymf ma Floor za dużo trochę Floor przyznam. :) Oj, lepiej się przyznaj, że po prostu nie możesz wytrzymać bez swojej Lucy ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 15, 2014 Nie, naprawdę nie dlatego :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 15, 2014 Założyłem ten wątek z myślą o tym, że będziemy rozmawiać o naszych avatarach - dlaczego się nimi identyfikujemy, czy mają jakieś konkretne znaczenie itp. Tymczasem większość piszących po prostu informuje, że go zmieniło. Tylko po co, skoro to widać? :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 28, 2014 Don't worry, cudowna Floor jeszcze powróci. Teraz czas na Anneke! ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 28, 2014 Nigdy nie miałem Nazgula, to teraz Nazgul z Lotra lubię tą czarną postać. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 28, 2014 Właśnie się zastanawiałam, Nymph, czy to jest Anneke. Fajny synchron nam wyszedł :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted February 28, 2014 Adrianie, co się stało z twoim kotem? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 28, 2014 Adrianie' date=' co się stało z twoim kotem? [/quote'] Jako, że Dawne Dream Emporium umarło, teraz jest "Floorgasmopolis", postanowiłem przemianować się na burmistrza owego polis. :) Powołałem także Szeryfa, który stanie na straży porządku naszego miasteczka! 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 28, 2014 Teraz zamiast "A mój tata jest admiiineeem" będzie "A mój tata jest burmiiistrzeeem" ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 28, 2014 Panie Burmistrzu, melduję gotowość do pracy ! xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted February 28, 2014 Adrianie' date=' co się stało z twoim kotem? [/quote'] Jako, że Dawne Dream Emporium umarło, teraz jest "Floorgasmopolis", postanowiłem przemianować się na burmistrza owego polis. :) Powołałem także Szeryfa, który stanie na straży porządku naszego miasteczka! Szeryf i burmistrz. Dziki Zachód? Połączony ze starożytną Grecją? Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 28, 2014 Evi twój awatar mi się kojarzy z Kotem w Butach ze Shreka. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 28, 2014 Aaaa, Sami rzeczywiście, teraz zauważyłam Twoją zmianę avka ; o Piąteczka! "Floorgasmopolis" hahahaha leże xD Ardian hiperbolizujesz : D Share this post Link to post Share on other sites