beatag60 2263 Posted November 23, 2012 Natchnęly mnie zbliżające się zabawy Andrzejkowe. Przepadam za domówkami, w sprawdzonym towrzystwie i przygotowywane wspólnie z biesiadnikami. Nie mam wpływu na muzykę, ale Abba jest dla mnie genialnym dodatkiem dla lekkiej atmosfery. Fajnie mieć na stole choć jedno ciepłe danie i parę przystawek. Jak lubisz imprezować? Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 23, 2012 Różnie, zależy gdzie, kiedy i z kim:) Swego czasu rewelacyjnie bawiłam się łażąc po klubach studenckich, ale dobrze się też bawię na koncertach. Lubię - jak każdy pewnie - prywatki, czy jak kto woli domówki: we własnym, mniej lub bardziej znanym sosie, w którym jeśli nawet komuś film się urwie, to i tak sami swoi :P Absolutnie nie pogardzę też "imprezą sam na sam" (ale - oczywiście - z tą konkretną osobą :P ). Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 23, 2012 Co do imprezki to właśnie sie u mnie odbywa :p Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 24, 2012 Nie lubię imprez masowych, gdzie więcej ludzi nie znam niż znam xD Wolę domówki i takie imprezy zorganizowane przez większą grupkę znajomych :) Właśnie dziś wybieram się na osiemnastkę do Ostrowa (niedaleko Powidza... niedaleko Gniezna xD) więc życzcie mi udanej zabawy ;p Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 24, 2012 Jillian, czekam na relację z osiemnastki. Przy jakiej muzyce się bawiliście, jadełko które Ci najbardziej smakowało i może jakieś wyjątkowe atrakcje? i oczywiście życzę udanej zabawy:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 24, 2012 Jillian ja tak samo wole pić z osobami które bardzo dobrze znam i ich lubie, i muzyka nie zbyt głośno no chyba że muzyka metalowa to co innego xD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 25, 2012 A jaka muzyka najczęściej u Was leci w takich przypadkach? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 11, 2012 W moim domu na imprezkach leci muzyka komercyjna, bo rządzi nią mój mąż ale zawsze jest fajnie:) Jakie macie plany na Sylwestra? Domówka, bal czy jakiś szalony wypad? Share this post Link to post Share on other sites
Roth 0 Posted December 12, 2012 Jak lubisz imprezować? Ja już chyba wyrosłem z typowych imprez (chociaż aż taki wiekowy nie jestem ;) ) i zamiast masowych imprez gdzie nie ma gdzie postawić nogi o wiele bardziej wolę spotkania w gronie kilku osób, w ciepłym, domowym zaciszu, z dobrą atmosferą i w zaufanym towarzystwie :) Nie kręci mnie przelewanie alkoholu w hektolitrach a potem szpanowanie ile to się nie wypiło. Już lepiej wolę siąść z dwoma dobrymi kumplami, puścić muzyczkę, przegrać pół nocy w pokera (na żetony oczywiście ;) ) i wypić przy tym 0,5 albo kilka piwek ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 18, 2012 I pytanie: co z sylwestrem? Zaproszenia są do fajnych sprawdzonych znajomych, ale w domu zawsze najlepiej- nie podjęłam jeszcze decyzji. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 18, 2012 Ja mam pewniaka: ślubny, dobre wino i "biała sala" :P Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 11, 2013 Ja, natomiast, imprez nie lubię wcale, a wcale! Lubię swoje własne towarzystwo, czasem wpuszczę jakiegoś osobnika (przyjaciela) do domu jeżeli zaczyna zbyt natarczywie dobijać się do drzwi czym zakłóca mi czytanie książki, picie kawy, albo gapienie się w okno bez sensu. :) Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted January 12, 2013 Ja również za imprezami nie przepadam. Jeśli chodzi o kontakty z innymi ludzmi, to wolę posiedzieć z kilkoma zaprzyjaznionymi osobami, niż iść na wielką i huczną imprezę. A zazwyczaj jedyną osobą z którą spędzam czas to moja dziewczyna. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 23, 2013 Domówki, prywatki- to preferujemy:) Mamy karnawał i początek roku. Staram się w każdy weekend organizować spotkanie albo uczestniczyć w zorganizowanym przez przyjaciół. Gotujemy sobie pyszne żarełko, każdy swoją specjalność, drinkujemy i tak rozpoczynamy kolejny rok. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 11, 2013 Sezon ogólnych studenckich imprez. Gdzie z tej okazji się bawicie? Koncerty, spotkania? foteczki? Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 11, 2013 Jak bym miała z kim, to bym się bawiła... Generalnie nic ciekawego się w moim zyciu nie dzieje. :/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 12, 2013 U mnie sezon klasowych osiemnastek. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted May 12, 2013 Komunia Chrześnicy :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 12, 2013 Sezon ogólnych studenckich imprez. Gdzie z tej okazji się bawicie? Koncerty' date=' spotkania? foteczki?[/quote'] Może to zabrzmi dziwnie, ale... uciekłam :D Nie wiem, czy to kwestia wieku/czegoś, ale tego imprezy unikam jak się tylko da ^^ Poza tym, nie przepadam za tłumami więc nawet z tegorocznych Ursy zrezygnowałam. Spotykam się raczej w kameralnym towarzystwie i kulturalnie, wszelkiego typu studenckie imprezy kręciły mnie bardziej w szkole średniej ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 12, 2013 O nie Sionqa! Chodź ze mną na Ursynalia... chociaż na ten drugi dzień na HIM. Nie mam z kim iść, bo znajomi się wykruszyli (sesja), a samej to głupio iść, nie ma do kogo przysłowiowej gęby otworzyć ;( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 12, 2013 Dziś u nas " Dżem", wybierałam się- ale nie dam rady- trudno Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 12, 2013 o kolejny odkopany temat :D Ja lubię w gronie dobrych znajomych i przy ulubionej muzyce. Takie imprezki najbardziej uwielbiam :) A tak to jakiś koncert albo festiwal, nie wiele się na imprezowałem w życiu. Ale skoro mam iść gdzieś po za rodzinnymi "imprezkami" to w takim razie przy odpowiedniej muzyce. Dyskoteka odpada, nie moje klimaty. Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Dokładnie, nie ma to jak domówka z najbliższymi znajomymi przy dobrej muzyce : ) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 12, 2013 O nie Sionqa! Chodź ze mną na Ursynalia... chociaż na ten drugi dzień na HIM. Nie mam z kim iść' date=' bo znajomi się wykruszyli (sesja), a samej to głupio iść, nie ma do kogo przysłowiowej gęby otworzyć ;([/quote'] Eeee... zdążyłam sprzedać karnet i odwołać rezerwację na busa, także nieeee bo to by było głupie z mojej strony teraz płacić tyle za jednodniówkę, jak wcześniej miałam karnet zakupiony w grudniu xD Poza tym nowa płyta mnie nie zaczarowała, no i perspektywa tłumu.. beee ^^ Ostatnio z "imprez studenckich" (bo w ramach Juwenalii organizowane to było) zaliczyłam koncert muzyki filmowej w wykonaniu orkiestry z Filharmonii na mojej polibudzie. Jedna z piękniejszych 2 godzin w moim życiu *.* Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 12, 2013 O nie Sionqa! Chodź ze mną na Ursynalia... chociaż na ten drugi dzień na HIM. Nie mam z kim iść' date=' bo znajomi się wykruszyli (sesja), a samej to głupio iść, nie ma do kogo przysłowiowej gęby otworzyć ;([/quote'] Gdyby był jakiś interesujący mnie zespół, to może bym poszła na Ursy... właśnie nawet nie wiem ile teraz jednodniowy kosztuje? :P Jak się postarasz, to może mnie przekonasz... XD Hmm... Hunter i Motorhead pierwszego dnia... no nie wiem, nie wiem... chyba wolę tę stów wydać na inny koncert ;) Na jakiś inny mogę z Tobą pójść ^^ Share this post Link to post Share on other sites