pawel27g 57 Posted November 22, 2012 Nowy wątek do pomocy. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 22, 2012 Do pomocy - to znaczy w czym? :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N1JGz3m-uso Jak zrzucić żołnierzy z budynków i innych zabudowań?? Do pomocy - to znaczy w czym? We wszystkim w czym mamy problem Adrianie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 23, 2012 Niestety w grach raczej nie pomogę :/ Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 14, 2013 Używał ktoś z was UltraISO albo innego programu do botowania Windowsa 7? Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 14, 2013 UltraISO jest super, otwórz obraz->zapisz obraz na dysk->wsadź pendrive->gotowe Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 14, 2013 No właśnie nie jest takie proste. Owszem UltraISO jest super :) plik instal.wim nie kopiuje sie cały czyli jakieś 4.3 gb Windows 7 USB DVD Download Tool tym programem w ogóle zaś nie botuje. System jest orginalny Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted July 22, 2013 A więc tak: LUDZIE POMOCY ! :) Biorę udział ze znajomą w konkursie, w którym można wygrać wejściówki na koncert. Bardzo bym Was prosiła o kliknięcie głosuj w tym linku: http://apps.facebook.com/lech_pozytywnie/profil_fb/17520/ . Liczy się każdy głos, będę baaardzo wdzięczna! To zajmie Wam dosłownie parę sekund. Możecie również rozesłać ten link znajomym aby również kliknęli. Niektórym nie działa ten link, nie mam pojęcia czemu. Może są ograniczenia wiekowe jeśli jest to konkurs piwny? ;) Z góry bardzo dziękuję :* Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 22, 2013 A ja proszę o pomoc w rozgryzieniu fabuły filmu Imaginaerum. Wydaje mi się, że to odpowiedni wątek by o tym was poinformować. Dziś moja skromna osóbka próbowała dodać nowy topik związany z tym tematem, jednak został z niewiadomych powodów usunięty. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 22, 2013 Już jest temat o Im :) http://forum.nightwish.pl/watek-imaginaerum-film?page=19 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 22, 2013 A co ze spoilerami? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 22, 2013 Dyskusja o fabule ze spoilerami byłaby strasznie nieczytelna. Pogadam z Beatką co z tym fantem. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 22, 2013 Jednak przydałaby się ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 25, 2013 Potrzebny mi tłumacz z rosyjskiego. Domowy ma problem z odczytaniem. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 25, 2013 A ja potrzebuję pomocy z usunięciem tego czegoś: http://mysearch.avg.com/tab?cid={54CB249B-3388-4F92-8D35-A3ADD7ECF889}&mid=67316da62d7c4d58bd39f2649a8219ad-99a95b268e99c059d7636b30e3cd4a6834966741&lang=en&ds=uf011&pr=sa&d=2013-07-24%2022:47:57&v=15.3.0.11&pid=safeguard&sg=0&sap=nt Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 25, 2013 @Invidia zależy jaką masz przeglądarkę, musisz wejść chyba w ustawienia jeśli to Chrome i tam poszukać. Też kiedyś to miałam i właśnie albo usunęłam przez ustawienia albo w panelu sterowania w zakładce "odinstaluj programy" :) @Morderca jest to "udaci" czyli powodzenia :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 25, 2013 Aktyde. Dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 25, 2013 Invi, polecam program AdwCleaner :) Mnie pomógł :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 25, 2013 Invidia - polecam antyvira dobrego i nie wchodzenie na dziwne strony o.O Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 25, 2013 @Evi ale AVG to właśnie jest antywirus, który pcha się w przeglądarki po prostu to trzeba w ustawieniach powyłączać ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 26, 2013 Jakich programów do robienia grafiki byście polecili i jeszcze jakiś do wycinania scenek z YouTube i później do sklejenia tego na filmik. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 26, 2013 Jeżeli chodzi o grafikę to oczywiście Photoshop xD używałam też kiedyś Paint Shop Pro i też nie był zły. Ale to wszystko płatne programy. Dlatego polecam Gimpa. Jest darmowy, można go spokojnie porównywać z Photoshopem i jest sporo instrukcji w internetach do niego więc nie powinno być problemów z używaniem. No i po polsku powinien być :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 26, 2013 Moim ulubionym zaraz po AP jest Photo Filtre Studio : D Zależy od człowieka. Bo inni chwalą Gimpa, a ja nigdy go nie używałam i nie zamierzam : P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 26, 2013 Moim ulubionym zaraz po AP jest Photo Filtre Studio : D Zależy od człowieka. Bo inni chwalą Gimpa, a ja nigdy go nie używałam i nie zamierzam : P Do Gimpa ciężko się przyzwyczaić jak się wcześniej używało np. Photoshopa :P ale jak się zacznie od Gimpa (którego największą zaletą jest to, że nie trzeba go kraść) to jest to naprawdę świetny program. Żeby rekreacyjnie pobawić się grafiką jest idealny. Jeżeli chodzi o programy do obróbki filmów to niestety nie pomogę bo nigdy żadnego nie używałam :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 26, 2013 Nigdy nie używałam Gimpa, do przeróbek zdjęć zwykle wystarcza mi Picasa 3 :P Share this post Link to post Share on other sites