Evi 1960 Posted May 12, 2014 Niestety... Na razie w UK jestem. Do 6 lipca pracuję, gdzieś w okolicach 15 wracam. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 2, 2014 Jeśli tak dużo osób nie da rady, to proponuję nastawić się na czerwiec :) To może 14 albo 21 czerwca . Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 2, 2014 Misie kolorowe niestety ja będę w tym czasie uczyć się do sesji, ale może znajdą się inne osoby,które mogą przyjść :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 4, 2014 Moze maly zlot w ostatnim tygodniu miesiaca, hm? Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 4, 2014 Bardzo chętnie :3 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 5, 2014 Bardzo chętnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 5, 2014 Chyba czas się przeprowadzić do Krakowa skoro tak tłumnie się zbieracie na zlot. :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted August 5, 2014 Jak zwykle na krakowskich zlotach najwięcej ludzi. Znam to z innych for... Foch :/ A poważnie to życzę Wam żeby ludzie się nie wykruszyli, a nam życzę żebyście zamieścili jakąś fotorelację ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 6, 2014 Jasne, zawsze robimy zdjecia :) To jestesmy umowieni, ktos jeszcze przyjdzie? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 6, 2014 Um jeśli 29 sierpnia to może i ja się piszę (to nic że będę miał tylko na przejazd do Krakowa) ale przynajmniej ,posiedze sobie z wami w miłym towarzystwie Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 6, 2014 No co Wy jak 29 sierpnia jest Czad festiwal i Sabaton :c Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted August 6, 2014 Jak zwykle na krakowskich zlotach najwięcej ludzi. Znam to z innych for... Foch :/ No bo Kraków to centrum Wszechświata ♥ No co Wy jak 29 sierpnia jest Czad festiwal i Sabaton :c No własnie :c mi też nie bardzo pasi, lepiej coś wcześniej Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 6, 2014 To musicie podac inna date ;p Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 6, 2014 Niee, wrzesień to już za późno. Ja przycisnę Fika, spokojnie pojedzie 29 sierpnia :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 6, 2014 Dla mnie koniec wrzesnia jest ok. I tak zawsze bedzie ktos, komu data nie bedzie pasowala. Duzo osob wybiera sie na ten koncert? Share this post Link to post Share on other sites
Rose 12 Posted August 7, 2014 Ja może się pojawię. :) chyba, że jakiś niespodziewany wyjazd się pojawi Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 7, 2014 Myślę, że trzeba szybko wybrać z 3 daty i zagłosować : ) Share this post Link to post Share on other sites
Rose 12 Posted August 7, 2014 Chyba to jest najlepsze wyjście, bo tak, to do spotkania nigdy nie dojdzie :/zawsze znajdzie się ktoś komu nie będzie pasowało, tym bardziej jak tyyle osób się wybiera.. Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted August 7, 2014 29 sierpnia 27 września takie propozycje ja widzę :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 7, 2014 29 sierpnia + 27 września + Dodajemy plusika przy dniu, w ktorym mozemy sie pojawic. Share this post Link to post Share on other sites