Nightfall 809 Posted December 1, 2012 Jak to się mówi: Warto znać zasady by potem móc je łamać. :D Więc może lepiej nie wiedzieć o ich istnieniu tylko być kreatywnym? ;) Wrzucam dwa zdjęcia, całkiem świeże :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 1, 2012 Nightfall, pajęczynka jest jak koralowa dekoracja, bardzo lubię takie ujęcia. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 1, 2012 Dziękuję ;) trochę zajęło zrobienie pajęczynki, ale warto było się "pomęczyć" ;) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 1, 2012 Omg, to jak ja się z krzyżakiem męczyłam :D Gorzej niż nasi pod Grunwaldem :P Nightfall, ale efekt do pozazdroszczenia ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 1, 2012 Hahah, aż tak się ruszał? :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 2, 2012 Przeciwnie! Tylko ostrości nie mogłam złapać :P I tak musiałam strasznie blisko do dziada podejść... :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 2, 2012 Miałam podobny problem z pajęczyną, niema cały czas ostre było "tło" :) Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted December 5, 2012 Genialne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się to z pajęczyną. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 31, 2012 Dziękuję :) Z okazji 15 rocznicy koncertowania NW zrobiłam taką fotomanipulację (bardziej symboliczną): http://fav.me/d5pwvv7 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 31, 2012 Fajna, wszyscy lubimy takie klimaty:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 27, 2013 ostatnie zdjęcie z pierwszego posta: S-U-P-E-R !! fajny pomysł i świetne wykonanie :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 28, 2013 Dziękuję :) Ostatnio zrobiłam coś takiego: http://fav.me/d5vujkm Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 28, 2013 nie podoba mi się to co miał chyba być krwią? takie czerwone grzebienie :) nie chcę krytykować, bo sama bym lepiej nie zrobiła, ale może jakby troszkę przykolorować te gałązki, z których spływa? i zrobić trochę kropli "lecących"? no i troszkę bym zredukowała ich ilość w takim jednym "grzebieniu" :) wtedy, wydaje mi się, wyglądałoby to bardziej naturalnie. ale chylę głowę za pomysł i resztę wykonania :) robisz to w photoshopie? i jeszcze jedno pytanie: używasz gotowych pędzli czy to dwa połączone ze sobą gotowe zdjęcia/obrazki? Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 28, 2013 Dla mnie to co spływa z gałęzi też nie jest hmm... naturalne. Obrazek był robiony na zamówienie dla koleżanki według wskazanego przez nią Tutorial-a ;p To raczej nie miało być krwią, a takim sobie ozdobnikiem. Używam photoshopa CS6 ;) Takie manipulacje opierają się na modyfikowaniu i łączeniu wielu zdjęć i zastosowaniu różnych pędzli (w tym obrazku używałam tylko podstawowych) xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 28, 2013 też lubiłam się kiedyś bawić photoshopem. u mnie to kończyło się na robieniu tapet z anime :P no i prostej przeróbce zdjęć :) w każdym razie fajnie ci to wychodzi, czekam na nowe ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 28, 2013 Może pokażesz swoje tapety? ;) Dzięki. Jeśli zrobię coś nowego, to dam link :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 28, 2013 w moim wypadku to się nie ma czym chwalić, to było dawno temu :P ale bez offtopa, czekam na następne :) mam nadzieję, że przynajmniej równie dobre :> Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 27, 2013 Żeby nie zapomnieć co to PS, zrobiłam coś takiego: http://fav.me/d6avbhg ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 27, 2013 Zgadzam się z przedmówcą : ) Dobre ujęcie! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 27, 2013 Popieram przedmówców, śliczna jest :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 27, 2013 Thx motywujecie mnie do dalszych działań :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 6, 2013 Nadszedł czas dorzucić coś nowego ;). Malowane z szablonów: (niestety nie wykonanych przeze mnie, bo nie miałam pojęcia jak sobie poradzić z takimi dużymi obrazkami) drzewo i klatka. 1 Share this post Link to post Share on other sites