Milla 2534 Posted December 25, 2013 Jaki mamut *.* Ale chyba nie przejrzę całej, tnie się :D Utknęłam na dwunastej stronie -_- Jest postęp! Dotarłam do życzeń Marcina! :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 25, 2013 A ja doszedlem do swoich :D Dzieki :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 25, 2013 To ja Wam dziękuję za zaangażowanie! Tuomas dowie się ilu wspaniałych fanów ma z Polski. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 26, 2013 Dotarlam do swoich, dalej nie przegladam... ;) niektorzy fajne rysunki zamiescili, szczegolnie podoba mi sie ta karykatura z samego poczatku :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 26, 2013 Dotarlam do swoich' date=' dalej nie przegladam... ;) niektorzy fajne rysunki zamiescili, szczegolnie podoba mi sie ta karykatura z samego poczatku :) [/quote'] Jest genialna! :) Stworzyła ją fanka z Brazylii. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 27, 2013 To ja Wam dziękuję za zaangażowanie! Tuomas dowie się ilu wspaniałych fanów ma z Polski. :) I w końcu się zdecydują przyjechać do Polski. Kartka wyszła znakomicie mile się zaskoczyłem, że moje życzenia są prawie na początku. :) Nic tylko czekać na odpowiedz od Maestro. :) :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 27, 2013 Jeej, są i moje! ♥ Jestem wielce rada ^^ Ogólnie to super kartka :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 27, 2013 No i ładnie. Czekamy, czy adresat odpowie w jakiś sposób na życzenia. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 27, 2013 Niech jeszcze wymieni wszystkie nasze imiona :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 27, 2013 Cudowna ta kartka ♥ Dziękujemy :D Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted December 28, 2013 Jej, super jest! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 12, 2014 Dobra wiadomość! Tuomas otrzymał naszą kartkę, która bardzo mu się spodobała. :) Dziękuje też wszystkim za ciężką pracę i wkład w jej przygotowaniu! My również dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w tworzeniu kartki dla Tuomasa. Zachęcamy również do wysyłania życzeń dla Marco! Macie niecałe 4h AŻ 1 dzień i 4h.. zapomniałem. :) 4 Share this post Link to post Share on other sites