anulka79 1426 Posted April 15, 2015 Dawajcie na tego czata..kto chętny na nocne pogaduchy:)? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 15, 2015 A ja znowu wiszę na chacie a tu cisza jak w prosektorium tyle was jest ,choćcie na chat to zrobimy Dance Macabre W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 15, 2015 Mila w jakim sensie ? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 15, 2015 W takim: [video=youtube]www.youtube.com/watch?v=OmhrtyN70rs ^___^ W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem Gdy szarzeje za oknami pierwszy świt W oświetleniu tym korzystnie Wyglądają starsze panie A i panom nie brakuje wtedy nic Oczywiście kiedy całkiem się rozjaśni Pewne braki wyjdą na jaw tu i tam Lecz na razie póki wszystko Widać jeszcze niewyraźnie Triumfuje dumne piękno ludzkich ciał W prosektorium najweselej jest nad ranem Później także tam wesoło, ale mniej Świeży uśmiech opromienia Tak poważne kiedyś twarze A niektórzy szczerze szczerzą ząbki swe Tylko jeden - ten co leży pierwszy z brzegu Nie uśmiecha się bo głowy nie ma już Lecz udziela mu się nastrój Wytwarzany przez kolegów W martwym ciele nadal mieszka zdrowy duch W prosektorium najzabawniej jest nad ranem Czasem spadnie coś ze stołu - czasem ktoś Po czymś takim następuje Ożywienie zrozumiałe Krótkotrwałe bo dzień wstaje jak na złość Jasny dzień ma swoje różne jasne strony Lecz ja jednak mimo wszystko twierdzę, że W prosektorium najprzyjemniej Moim zdaniem jest nad ranem Zresztą sami przekonacie o tym się! 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 16, 2015 Kto chętny na czaty;)? Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 16, 2015 Kto mi powie dlaczego może nie działać czat mobilnie np. w tablecie? Przełączyłam się teraz z komputera na tablet ,zalogowałam na czacie, a strona czatu miga i nie można nic napisać.Raz zielone, raz czerwone kółeczko? Co się może dziać? A tak fajnie mi się dzisiaj gadało.. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 18, 2015 Widać że to chyba tymczasowe błędy. Albo to internet, albo coś jest z tabletem. Ewentualnie tak się trafiło, że u ciebie na twoim tablecie nie działa. Ale wydaje mi się, że to chwilowe i może przy innej okazji powinnodziałać 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 18, 2015 Dzięki, Ancient..myślałam, że rozwalę ten cholerny tablet;( Dziwiło mnie to, że w komputerze czat jest, w telefonie też, a z tableta korzystać nie mogłam..:( A był mi niezbędny wówczas. Ogólnie nie lubę pisać na tych małych urządzeniach, ale nieraz się przydają...Będę próbować dalej z tym tabletem, nie poddam się tak łatwo ha,ha:D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 18, 2015 No to fajnie, mówię w sekrecie bo nam czat kuleje :D i trza wykorzystać to że zaczyna ruszać, a rozpędza się jak lokomotywa :D Ale serio, śmiało na czacik zgredy zagrzybiałe !!:D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 19, 2015 Dzień dobry, czat zaprasza :> Share this post Link to post Share on other sites
majka420 11 Posted April 19, 2015 ja tam jestem i chętnie pogadam :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 19, 2015 Wracaj na czat! :D, zapraszam mośki na czat, bo tu czas mija :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 20, 2015 Ktoś jeszcze chce ponudzić się ze mną na czacie? Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted April 21, 2015 Czy ktoś może być na chacie w godzinach od 10 do 10.40 rano? Bo ja tylko wtedy siedzę przy komputerze i kiedy indziej mnie nie ma. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 21, 2015 Jakby co czuwam na czacie teraz, ale mogę być nieobecny :P Pisać !! :D skoro już piszę ten pościk, to odpisze na pytanie: No ja to nie wiem mógłbym, być o tej porze, ale znając siebie będę spał :D Mam nadzieje, że będę, bo mam zamiar wstawać przed 10:00. Daje wam półgodziny na zjawienie się na czacie, teraz idę się umyć, bo byłem w polu, a pole znaczy opryski, a opryski są trucizną. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 23, 2015 Ludzie choćta na czat bo mi i Evi się nudzi Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 25, 2015 Wbijać na czat ludzie! Zapraszam :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 26, 2015 Czat się rozwija, a nam potrzeba świeżej krwi, więc wio na czat. Do boju :D [video=youtube] Ja będę dziś około 16:00, chyba, że mi się "klisza skończy" :D Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 10, 2015 Co wejdę na czata tu u was to nikogo :( Szmutno mi czasem. Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted May 11, 2015 Ja jestem zawsze w niedzielę o 19:00 albo o 21:30.(Prawie zawsze). Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted May 13, 2015 Jetem jeszcze we wszystkie dni około 08:00. Czasami trochę wcześniej lub później. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 15, 2015 Wcześnio, Czat aktywny od godziny 20:00 zazwyczaj. zapraszam, może niedługo będę miał normalnie neta. bo tera to pakiety :/ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 21, 2015 lUUUUUUUDZIE WPADAJCIE NA CHAT ,CO JA MAM WAM IMIENNE ZAPROSZENIA POWYSYŁAĆ ,MI I ANCOWI SIĘ NUDZI ,WPADAJCIE TO POGADAMY ,CZY JA WYMAGAM TAK DUŻO Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 22, 2015 Zapraszam na czat spragnionych wrażeń. Czekamy na was i liczymy na wysoką frekwencje. Share this post Link to post Share on other sites