Taiteilija 2754 Posted May 7, 2013 Tuomas wykładowca Kaczkologii na Uniwersytecie imienia Kaczora Donalda w Duckland, w stanie Disney. T: "Tu mamy perfekcyjne dzieło sztuki dziewiarskiej z końca trzynastego wieku, które przedstawia swobodny przepływ kaczek krzyżówek przez niezmącone wody strumyka, autor nieznany" :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 8, 2013 A on narzeka, że śmierdzi w studio alkoholem ... :happy: Jacy oni młooodzi ! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 8, 2013 A on narzeka, że śmierdzi w studio alkoholem ... :happy: Kto narzeka? - Czekaj! - Pedofil!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 8, 2013 Ktoś wie co się wtedy stało? Chcę filmik :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 8, 2013 Mistrzowskie "minki" maestro Tuomasa Holopainen: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 9, 2013 Nie mogłam się powstrzymać bo tego nie dodać :-D. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 9, 2013 Nie mogłam się powstrzymać by tego nie dodać :-D. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 11, 2013 Czy ktoś mi wytłumaczy o co tu chodzi? :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 11, 2013 Dlaczego Marco jest w gaciach koło Jukki? - to było pierwsze pytanie jakie cisnęło mi się na usta.:D Nie wiem jak to skomentować. Przerażają mnie! :-D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 11, 2013 Marco wygląda jakby zdecydowanie za dużo wypił :P Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 11, 2013 Mnie również przerażają! Jukka wygląda jakby chciał zaraz komuś tą lampką strzelić w łeb, a ten telewizor rzeczywiście może im się zepsuł? 'Stroju' Marco nie skomentuje lepiej xD xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 12, 2013 Uwieeeelbiam to zdjęcie. Hahahaha, nie moge na to patrzeć xD Jeżeli już było, to sorry :P Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 13, 2013 I teraz ciężki wybór jeśli takiego znajdziesz: oddać i wziąć kasę, czy zatrzymać i przechowywać w bezpiecznym miejscu :happy:. Miałabym dylemat! XD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 13, 2013 Tuo jest bezcenny :) Niewazne ile milionów by za niego dali i tak będzie za mało ;) Rapeface? xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 13, 2013 To mina wyłącznie zarezerwowana dla fanek ;) To tylko Emppu, cd. :D ? :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 15, 2013 Początek rozbraja xD haha Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 17, 2013 Porcja dziwnych zdjęć zdjęć Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 18, 2013 Tuomas walczący z kaszką (?). Zdaje się, że już w dzieciństwie odkrył nowe jej zastosowanie w przemyśle kosmetycznym. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites