Taiteilija 2754 Posted February 20, 2015 Tuomas: Zamorduję cię, czaisz? I zjem twoją duszę. 11 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 24, 2015 Ludzie to maja pomysły. :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 25, 2015 Ludzie to maja pomysły. :D [video=youtube] 6 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 15, 2015 czo te chłopaki :P 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 15, 2015 Marco jaka mina :D, ale ten filmik jest masakryczny :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 18, 2015 Ten gif mnie przeraża o.O Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 22, 2015 Oh God, I'm hilarous :D 7 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 22, 2015 Nie wiem czy ktoś już to wstawiał, ale ostatnio w internecie znalazłam to http://4.bp.blogspot.com/-skyIJHrRLIA/UF42HmksdSI/AAAAAAAAANo/P4mCi-PgPmk/s1600/380040_10151087177609092_761366322_n.jpg leżę i nie wstaję. xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 24, 2015 Nie uważacie, że po tym zachowaniu Tomka, Floor się zrobiło przykro? :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 24, 2015 Ja to przeoczyłem, no niby widać, no najwyżej spoważniała. Ale pijaczki, to ja biorę ich na imprezę :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted March 24, 2015 Ta mina Emppu jest genialna! :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 24, 2015 Huh, ale śmieszne to zdjęcia Emppu. :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 27, 2015 Poczucia humoru to im jednak nie brakuje ;) Ou, we got wine.... :>> 7 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 27, 2015 Ou, we got wine.... :>> Wygląda na to, że dobrzy z nich kompani do kieliszka. :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 28, 2015 Ou, we got wine.... :>> Wine :D No to pijemy :D Oby nie tylko kompani przy kieliszku :) Poczucia humoru to im jednak nie brakuje ;) Chyba kojaże ten tekst z reportażu, "ReVamp" :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 28, 2015 Tumblr to magia... I różowe jednorożce w polu rzepaku. :D Jakie fajne rzeczy ja tam znajduję..:) Z dzisiejszej signing session The Booze Brothers. 9 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted March 28, 2015 @Sami, Tak Tumblr to miejsce po prostu magiczne, wszystko się tam znajdzie. Spokojnie przeglądając internet, jakoś tak 1h temu to zobaczyłam. :D ______________________________________________________________ Nie wiem czy ktoś to widział, czy nie widział. :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 28, 2015 @Sami, Tak Tumblr to miejsce po prostu magiczne, wszystko się tam znajdzie. Spokojnie przeglądając internet, jakoś tak 1h temu to zobaczyłam. :D "Mam banany i nie zawaham się ich użyć! WRRRR!" 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 28, 2015 Tumblr, tłiter co jeszcze :D Albo Marco - Jestem władcą bananów one są moje buahahha :P Rozwałka :D Tuo zaniepokojony - ej widzieliście kupiłem sobie trzy banany? Trio Floor, Tuo i Troy Troy zadowolony - No to dobra no to opijamy, jak trzeba to trzeba, to jest ważne aby docenić tak nietuzinkowe osiągnięcie, no to do dna Tuo z więlką powagą - dobre, dobre Floor tak samo - gdzie zdobyłeś takie wino, Tuo - Z winnicy mojego dziadka Floor - i tak powinno się tworzyć wino, a nie z jakiegoś podrzędnego sklepu Troy - No :) Tuo, długopis i Troy Troy w myślach: Tak ja się ciesze, a zaraz będzie po tobie buahaha :) Tuo w myślach: znów muszę się ustawiać do tych fotek, gość już starczy, o jeny. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 29, 2015 Co ja robię ze swoim życiem. Zabierzcie mi gimpa. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 29, 2015 Eclipse, :) Tuomas approved :cool: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted March 29, 2015 Tak jak już to Sami podkreślała, Tumblr to miejsce dzikiej tęczy, jednorożców, różnorodnej magii i Bóg wie co tam jeszcze. Już znalazłam pierdyliard słodziasnych kolarzy z hobbita, Lotra, aktorów itp. ALE... Ale tego jeszcze nie widziałam 7 Share this post Link to post Share on other sites