Ares 1858 Posted December 29, 2014 "Holy shit". :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted January 28, 2015 Znalezione w zakamarkach Internetu xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted January 29, 2015 *nudzi się, robi dziwne obrazki* Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 4, 2015 Nie wiem czemu, ale rozśmieszyło mnie to zdjęcie. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 8, 2015 Podczas wizyty promocyjnej EFMB w Nuclear Blast ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted February 9, 2015 Jak spojrzałem na zdjęcie, to moją pierwszą myślą było "czemu Marco trzyma miecz świetlny w buzi?" :-D. Czasami zadziwiam sam siebie. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 9, 2015 Jak spojrzałem na zdjęcie, to moją pierwszą myślą było "czemu Marco trzyma miecz świetlny w buzi?" :-D. Czasami zadziwiam sam siebie. Haha, faktycznie trochę tak to wygląda :D Ciekawe spostrzeżenie :> Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 9, 2015 Heheh. xD Marco ta piosenka jest idealna do tego zdjęcia. :D [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted February 12, 2015 Ta różnica - przechwycone z WOA 2013 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 13, 2015 Oj, Marco Marco chyba za dużo wypił.:D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 13, 2015 Tarja - tak bardzo dojrzała. :huh: . . . . . . A Marco i tak ma to gdzieś! :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 13, 2015 To z Tarją to fake ktoś to po prostu zrobił. Przeglądałem twittera Tarji i nie było żadnego takiego posta. :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 13, 2015 To z Tarją to fake ktoś to po prostu zrobił. Przeglądałem twittera Tarji i nie było żadnego takiego posta. :) Wiesz, że właśnie myślałam, że to fake, niemniej... fani Tarji... very, very dojrzali, ale czego się czepiać? Fani NW czasem też nie błyszczą inteligencją. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted February 13, 2015 Nasz drogi Maestro ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 15, 2015 Znalazłem przypadkowo w necie. :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 15, 2015 Haha, Ares widziałam to na last.fm u kogoś w avatarze xD że się ludziom chce takie rzeczy robić :D no ale zabawne ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 15, 2015 Znalazłem przypadkowo w necie. :D Teledysk wyszedł, fandom odpowiedział :> Naturalna kolej rzeczy. Za to kocham Tumblra, gdzie to już parę godzin po premierze teledysku, można było podziwiać gify z nim związane ♥ Kocham ten fandom ; ) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 15, 2015 Czy też wam się z tym skojarzyło? :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 15, 2015 Czy też wam się z tym skojarzyło? :) Nie. Ale wiedziałam, że to się gdzieś kiedyś ukaże xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 15, 2015 #rapeface na EFMB - done. Kapitanie, melduję wykonanie planu. :D Przecież pan H. ma bardzo, ale to bardzo mało zdjęć (wiem, bo kiedyś zachciało mi się go narysować), gdzie nie ma takiej ciekawej miny... :> 4 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted February 15, 2015 Jednym słowem. Jego mina jest po prostu zabójcza. :D 50% jego zdjęć to #rapeface Tak kiedyś przyszło mi do głowy, czy by nie zrobić zestaw rapefaceowych zdjęć z każdej ery albumu. 1 Share this post Link to post Share on other sites