Invidia 621 Posted June 16, 2013 Ostatnie było :) Nie wiem jak to skomentować xd Uhuhu, podłoga się pali :happy: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 16, 2013 Haaaa, super fota. :D Układamy dymki !! - Ciszej tam! Teraz ja gram solówkę! Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 17, 2013 Emppu i Tarja ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 17, 2013 Emmpu to chyba najnormalniejszy członek NW. Bez gwiazdorzenia, bez chorób psychicznych. Normalny człowiek, z dużym poczuciem humoru. Pewnie zjadł Snickersa. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 17, 2013 Emmpu to chyba najnormalniejszy członek NW. Bez gwiazdorzenia, bez chorób psychicznych. Normalny człowiek, z dużym poczuciem humoru. Pewnie zjadł Snickersa. :D A Jukka? :) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 17, 2013 Jukka też jest ok, ale nie rzuca się w oczy tak jak ten mały człowieczek i nie jest też tak zabawny. Za to całkiem nieźle daje po garach i wysyła nam koszulki z NW shopu także również w porządku. :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 17, 2013 Emmpu to chyba najnormalniejszy członek NW. Bez gwiazdorzenia' date=' bez chorób psychicznych. Normalny człowiek, z dużym poczuciem humoru. Pewnie zjadł Snickersa. :D [/quote'] Nie chce się wychylać za bardzo. :) Czytałem w biografii, że kiedyś (w początkowych latach istnienia NW) Emppu sprzeczał się z Tuomasem o pieniądze. Wtedy interweniował manager i powiedział, że na świecie jest wielu gitarzystów, którzy chcieliby grać w NW. Może to jest przyczyna dzisiejszej normalności? :D Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 17, 2013 A może na początku nic nie dostawał, po przyjacielsku, a teraz ma normalna pensję? :D Ja sobie nie wyobrażam, by menadżer mówił do mojego przyjaciela, że możemy go zaraz zamienić na kogokolwiek. A przyjaciółmi podobno byli. Czasem mam jednak wrażenie, że historie związane z NW to fantastyczne teksty, jak niektóre liryki Tuomasa do jego utworów. Pełno nieścisłości, przekłamań, niespójności. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 17, 2013 Członkowie NW byli źli, że Tuomas dostaje najwięcej pieniędzy. Dostawał jakieś bonusy bo to były jego piosenki i muzyka. Cela, pamiętasz jak Sami został wyrzucony z zespołu? :) Tuomas poprosiłby Emppu do niego zadzwonił i mu powiedział o tym. Nie wiem czy to jest przyjaźń? Bardziej tam panują stosunki kumpelskie nazywane przyjaźnią. Tak jak nieraz mówimy "idę z przyjaciółmi na piwo" - a idziemy po prostu z dobrymi znajomymi ;) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 17, 2013 Myslałem, że Jukka i Emppu z tuomkiem to tacy przyjaciele od serca. Prawie 20 lat razem? Ciężko się tylko kumplować przez taki czas. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 17, 2013 Moim zdaniem się przyjaźnią, nie tylko kumplują. Taka wizja ich relacji bardziej mi pasuje ;) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 17, 2013 1 i 3 wymiatają!! :) PS. Zmniejszy mi ktoś tego gifa, aby mógł się wyświetlać w podpisie? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 17, 2013 Proszę bardzo ;) Mieści się? :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 17, 2013 :)) Tuomas zazdrośnik :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 17, 2013 Milla dziękuję. Nie znoszę gifów w podpisach, ale ten... cóż esencja zespołu. :) Dziękuję za zmianę rozmiaru!!! Share this post Link to post Share on other sites
Duana 12 Posted June 17, 2013 Pierwsze jest chyba najlepsze :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 18, 2013 Widać, że bardzo się lubią;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 18, 2013 Cela, no problem ;) Mógłby ten Jukka częściej zdejmować bandanę, bo chcę się napatrzeć na jego kudły :D Fajnie wygląda ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 18, 2013 Uwaga, Jukka ma więcej zdjęć bez bandany ;d 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 18, 2013 Spoko nogi xD Prawie jak nogi Marco :P Zdjęcie znalezione przez Invidię, podpis dodany w paincie przeze mnie :P To jest takie w jego stylu ;3 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 18, 2013 Ku klux klan wersja Marco. Your argument is invalid... Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 18, 2013 Jak nikt nie wstawił to ja wstawię: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 19, 2013 Mina Tuomasa i Marco i Anette :) 5 Share this post Link to post Share on other sites