Dave 363 Posted September 18, 2013 Na czym polega to karaoke dokladniej? :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 18, 2013 Yyyy... Na śpiewaniu i zdobywaniu punktów za trafianie w odpowiednie dźwięki :P Zobaczysz jak się zarejestrujesz :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 18, 2013 Na czym polega to karaoke dokladniej? :D Dokładniej na śpiewaniu. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 18, 2013 Wiem co oznacza karaoke... Chodzi mi o to czy istnieje na tej stronie funkcja dzieki ktorej slyszymy sb wzajemnie jak spiewamy, czy jedynie widzimy punkty innych uzytkownikow. Az tak tepy nie jestem, chociaz odp dobra xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 19, 2013 Matko, Twoje "hiiiiiiiiiiiiiiiirołs, kałerds" przez 5 minut w kółko... :P Sami, wyobrażam sobie Twoją minę wtedy. Coś, jak po powiedzeniu Ci: "pomyśl o SNS i wyobraź to sobie". XDD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 19, 2013 HIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOŁŁŁŁŁŁŁŁS KAAAAAAAAAAAAŁEEEEEEEERRRRRDSSSS NOOOOOOŁŁŁŁŁ MOOOOOOORRRRRRRRRR NOOOOOOOOOŁ MOOOOOOOOOOOOOOR Ale ty nie wiesz, że później jeszcze śpiewałyśmy z Emi wszystkie piosenki NW jakie nam do głowy wpadły ♥ Teraz moje gardło się na mnie mści. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 19, 2013 Matka rodzona mnie wyrzuciła, bo do szkoły trzeba. :/ Ale jutro możemy pośpiewać (jak będę). :> Wgl, wgl, jaram się, bo wyciągam Lost in Paradise nie na falsecie. I to jest takie proooo. xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 19, 2013 Nie wiem co na to moje gardło ;_; Ostatnio mnie nie lubi, a po wyciu z Wami mnie wręcz znienawidziło ;_; Ale jeszcze zobaczymy/ Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 19, 2013 Ja moge jutro pospiewac ! Dzis mi transfer padl :/ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 19, 2013 Jutro piątek. Piękny dzień, można go uczcić wieczornym śpiewaniem, także Invuś, kuruj gardło :D Godzina 20.00 by wam odpowiadała? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 19, 2013 Za wcześnie, nie wiem czy sie wyrobie, mam spotkanie do bierzmowania o 19 ;_; Może by 21.00? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 19, 2013 Mamo, nie jedz tylko miodu, bo Ci zaszkodzi. Najlepiej pij wodę niegazowaną. :> Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 19, 2013 Dobrze, zrobię co mogę :> A co do godziny to co najwyżej do Was później dołączę. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 19, 2013 Ja nawet nie wiem, czy na pewno będę. Wszystko wyjdzie w praniu. :> Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 19, 2013 Wyjdzie w praniu. U mnie jest ten problem ze rodzice sie burza xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 19, 2013 Moi przestali na niedługo przed tym, jak sąsiedzi zaczęli się cieszyć, że robię im darmowe koncerty XD Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 19, 2013 +100 Ja mam discopolowo-hiphopowe sasiedztwo, wiec metal z moich glosnikow moze dziwnie na nich dzialac xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 19, 2013 Moi sąsiedzi są starzy i słuchają co najwyżej szlagierów, ale mój tato jeszcze przed moimi narodzinami ich wychował... O 5.00 rano miał budzik - najczęściej AC/DC, który był tak ustawiony, że było go słychać z 10 domów dalej. XD I teraz można sobie słuchać metalu w czasie ciszy nocnej, nawet megagłośno, bo ich to już nie rusza. XD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 19, 2013 Tatuś edukuje niepokornych sąsiadów :3 Może być i 21.00. Dla mnie to nie robi różnicy. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 19, 2013 U mnie mama byla metalowcem. Ojciec slucha szlagierow xd cala rodzinka muzyczna :D Tata - czlowiek orkiestra Matka - spiewala w chorze kiedys Siora - lubi spiewac i umie xd Ja - spiewam se xd nie wiem czy z dobrym efektem ale lubie Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 20, 2013 Miałam być o 21.00... Przepraszam, nie wyszło. Zasiedziałam się na dworze ze słuchawkami na uszach. Czy w tej chwili jest tu ktoś chętny do powycia? Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 20, 2013 Ja nie za bardzo :/// A chętnie bym sobie pośpiewał... Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 21, 2013 Przepraszam, miałam być, ale przyjaciółka zaciągnęła mnie na oazę po spotkaniu i bierzmowania i jakoś się zasiedziałam ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 23, 2013 A to ja: http://www.karaokeparty.com/en/user/4272952/jillead Ktoś chętny na songowanie teraz? :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 25, 2013 Jill dołączyła, jak miło ^^ Kto powyje? Share this post Link to post Share on other sites