Dave 363 Posted November 12, 2013 Paula. ile masz oktaw? Liczyłaś? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 12, 2013 Nie liczyłam :> Poza tym, mogę policzyć w stylu Tarji, z falsetem, to mi wyjdzie dużo. xD Ale w sumie to nie wiem, możecie mi kiedyś policzyć. :> Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 12, 2013 Masz dużo ;-; Bo dajesz radę z GLSem ;-; A ja mam tak maaaaaaałooooooooooo ;_________; Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 12, 2013 Ej, to, że go wyciągnęłam, nie znaczy, że czysto. xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 12, 2013 Dobra, ale... Wyciągnęłaś ;-; Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 12, 2013 Ja z falsetem tez duzo :D Do GLS Floor tez dosiegne ale ucinam pod koniec i niezbyt czysto... :/ Łamie sie.. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 12, 2013 Ja też umiem wyciągać! Szczególnie na GLS i Walking In The Air. Co do czystości.... Emi się tu więcej wypowie :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 12, 2013 Lol, "for you" zdziera gardło. Bo ja się chyba dziś bardziej drę, niż śpiewam. xD Taka Lzzy Hale. xD A wczoraj było tak nawet niezdzierająco. Tylko że byłam rozśpiewana. xD Mamo ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 12, 2013 Oo, przypomniało mi się jak pewnego wieczora siedziałam i wyłam na zewnątrz... Wtedy zaśpiewałam to for you, nie wiem, czy dobrze, ale jednak... Czyli kiedyś jednak to śpiewałam :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 12, 2013 Widzisz, Emi? To nie takie trudne. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 12, 2013 Wszystkie się chwalą, a nikt nie da posłuchać 3 Jedynie Sami i jej Sleeping Sun! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 13, 2013 Jak chcesz usłyszeć moje skrzeczenie (a nie chcesz), to kup mi mikrofon, który nie szumi i nie trzeszczy :P Ewentualnie wpadnij do mnie, to ci zaśpiewam :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 13, 2013 Jak sobie kupię mikrofon, to nagram i wrzucę. Ale, że się to nie zapowiada w najbliższym czasie, to raczej zapraszam do Krapkowic. Albo lepiej, zapraszam Cię do Sami, a potem wbijesz z nią do naszej cudownej szkoły. xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 13, 2013 Okej, to czekam niecierpliwie na te mikrofony. Albo wpadam do Was : D Haha mam zaproszenie do Sami od Pauli ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 14, 2013 Sami umie kłamać, ja nie, dlatego moi rodzice się nie zgodzą. xD Ale myślę coraz poważniej nad kupnem mikrofonu. Takiego o: http://www.mediaexpert.pl/mikrofony-pc/mikrofon-trust-starzz-microphone,id-13867 xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 Wy jesteście niedobre. I żerujecie na tym, że ja forum nie czytam... Paula, ty szczególnie! xD A z tym "mam wolną chatę, wbijajcie", to było na razie 'zobaczymy' :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2013 3c i jej problemy... egzystencjonalne... o pączkach z toffi... xD Ten post Sami mówi, że możecie przyjeżdżać, ona zawsze próbuje być maksymalnie niemiła. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 Problemy o pączkach z toffi mają sens. Ale lewa nie chce się równać prawej... ;< I przestań również budować dziwny, fikcyjny obraz mnie na tym forum. Dowiaduję się o sobie różnych ciekawych rzeczy :) Zaraz wyjdzie, że jestem płatnym mordercą na zlecenie i próbuję rozpuścić zwłoki w wannie.... (Tak, oglądam właśnie Breaking Bad i leżę ze śmiechu) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2013 Ale jesteś zła ;) Chcesz mnie zdemoralizować ;P (...Deep Silent Complete u mnie się śpiewa akurat ;>) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 Wcale nie! Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy zdemoralizować :> A ja cały wieczór puszczam przez głośniki nowe GLS z Floor i wyjemy sobie razem. Znaczy Floor śpiewa, a ja wyję. Sąsiedzi mają spokojny początek weekendu, nie ma co xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2013 Moi mieli tak 'spokojnie', jak wróciłam wkurzona z recitalu Kuby, na którym śpiewałam pół piosenki i, olewając wszystko, zaczęłam się wydzierać GLS do instrumentalnej. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 15, 2013 Hahahahha, lubię Was dziewczyny ^^ Też sobie wyłam dzisiaj GLS : D (Coby nie było, że off top xD) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 23, 2014 Stwierdzam, że śpiewanie "Ułańskich stepów" jest absolutnie epickie :D I podchodzi pod mój głosik, nie trzeba wysoko piszczeć i mieć pierdyliardooktawowego głosiska :3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 8, 2014 Wiecie, jak cudnie się śpiewa singiel Tłosia? ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 8, 2014 Bo ona jest praktycznie na jednym tonie. Tez ją za to lubie :> Share this post Link to post Share on other sites