Ancient 322 Posted March 17, 2013 Ale chyba widzieliśmy to foto gdzieś na forum, Adrianek chyba je wstawił, to jego fota ponoć, gdzie post z tą fotą, na drugim pajdzu. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 17, 2013 Brawo Ancient! Wygrał pan zgadywankę ! Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 17, 2013 No w sumie właśnie o to chodzi, że postawna, chciałabym być niziutka i szczuplutka, a nie 175 cm i sporo kilogramów. A tło, to urocze... złomowisko :D . Na zdjęciu nie widać bonusowych kilogramów :) Co do wzrostu, gdybyś była 10 cm niższa, to zapewne myślałabyś o tym, że lepiej jest być wysokim :) Wzrostu nie da się zmienić, trzeba go zaakceptować :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 Serio to ja wygrałem, nie wiedziałem :D, oh jestem taki wzruszony :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 17, 2013 Czas podziękować żonie, dzieciom, rodzicom itd. jak Marco na Ema Gala :D. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 E tam nima komu :P A Tuo ma dzieci i żonę? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 17, 2013 A Tuo ma dzieci i żonę? Nie ma. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 Co puszczasz oczko, ty coś wiesz :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 17, 2013 Bo Tuo romanssihuhuje z taką jedną... ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 17, 2013 Bo Tuo romanssihuhuje z taką jedną... ^^ To było strasznie dawno temu... Dlaczego o nim nie plotkują na pudelku ? Ja chcę wiedzieć z kim mroczny maestro romansihuhuja teraz :C Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 17, 2013 Hmm... Nie wiadomo jak tam z nimi jest teraz. Kiedyś to mu na kolanach siedziała: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 17, 2013 XD A to podobno wątek nasze zdjęcia... Ech ten wszędobylski Tuo :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 Ktoś zauważył to :D Tuo jest nasz nie oddamy :D Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted March 17, 2013 To ja może wcisnę swoje zdjęcie pośród romanssihuhuj: http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-ash3/544895_435028569889113_1767029636_n.jpg :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 17, 2013 Uwaga, po raz kolejny podaję numer telefonu... :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 17, 2013 Piękna fotencja. A czy to uśmiechnięta buźka czy mi się wydaje? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 17, 2013 Agnees bardzo fajny kolor włosów, też taki chce :). Ogulnie ładniutka jesteś. Adrian się rozkręca :P. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 17, 2013 Agnees widzę, że masz podobny kolor do tego, z którego "wracam". Bardzo ciężko było mi znaleźć fryzjerkę w swoi mieście, która podjęła się zdjęcia tego koloru, bo okazało się, że o wiele łatwiej "pozbyć się" czerni. Jejku, ale wy macie długie włosy. Mi trochę zajmie, zanim urosną tak jak chcę :( XD A to podobno wątek nasze zdjęcia... Ech ten wszędobylski Tuo Tuo jako bożyszcze większości musi być wszędzie :D ! Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 17, 2013 fajny kolor i długaśne włosy :) fanie, fajnie ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted March 17, 2013 Starałam się uśmiechnąć :) Zapuszczam włosy już tak długo, że nie pamiętam kiedy ostatnio je obcinałam. Jeszcze rok temu miałam czarne, ale rozjaśniłam i na razie nie planuję nic zmieniać :) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 18, 2013 Agnes - jaka Ty śliczniutka ! :blush: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 18, 2013 Jej następna osoba, która ma świetne włosy ^^ Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 25, 2013 Taka tam moja fota Sabatonowa :p Uploaded with ImageShack.us 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 25, 2013 Ładnie, ładnie :) po Adrianowskim zdjęciu z czapką mikołaja zawyżasz poziom forum :D Adrian, to żart. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 Paweł w sumie to takiego sobie ciebie wyobrażałam :D. Fajna czapeczka xD. @Invidia - za takie żarty pewnie spłoniesz na stosie :P. Share this post Link to post Share on other sites