Nightfall 809 Posted November 2, 2014 Spotkałam się z kuzynem, który lubi robić artystyczne zdjęcia: 15 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 7, 2014 Dla hecy ukradłam koleżance te śmieszne, głupawe okularki i czapkę. Kompletnie nie mój styl, ale, jak mówi moja mama, trzeba mieć trochę głupstwa przy rozumie. ;) 9 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted November 8, 2014 Włosy masz jak Dave Mustaine *-* ________________________________________________________________ Wiem, strasznie dawno mnie tu nie było (aż tydzień xd). Macie mój wprost gwiazdorski ryjek :D Możecie mówić na mnie Pocahontas, bo takie przezwisko ostatnio otrzymałam :) 7 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 8, 2014 Tai, bardzo twarzowe te okulary! Ale to, co najbardziej zwróciłem uwagę to objętość Twoich włosów! Zdradź nam sekret. :D Lucy, czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc? ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 8, 2014 Tai ale masz gęste włosy ♥ Adrian w większości włosowych przypadków, sekretem są geny :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 8, 2014 _______________________________________________________________ Wiem, strasznie dawno mnie tu nie było (aż tydzień xd). Macie mój wprost gwiazdorski ryjek :D Możecie mówić na mnie Pocahontas, bo takie przezwisko ostatnio otrzymałam :) Oficjalnie ogłaszam, że nasz Lucyfer jest niemożliwie ładna, nawet jeśli kiedyś tam mówiła, że nie ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 8, 2014 Tai, z tymi bujnymi włosami mogłabyś zagrać w jakimś filmie Tima Burtona. :D Lucy, wspaniale zdjęcie z czarnym tłem ostatnio takie mi się podobają. I tez jesteś bardzo ładną dziewczyną. ;) Ostatnio nawet sobie zrobiłem taką czarno-białą fotkę: Nightfall, jak spojrzałem na twoje zdjęcie, to mi się z Simone Simons skojarzyło. :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted November 8, 2014 _______________________________________________________________ Wiem, strasznie dawno mnie tu nie było (aż tydzień xd). Macie mój wprost gwiazdorski ryjek :D Możecie mówić na mnie Pocahontas, bo takie przezwisko ostatnio otrzymałam :) Oficjalnie ogłaszam, że nasz Lucyfer jest niemożliwie ładna, nawet jeśli kiedyś tam mówiła, że nie ♥ Sami zgadzam się z tobą. :D Nasz Lucyferek jest śliczna. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 8, 2014 Tai, z tymi bujnymi włosami mogłabyś zagrać w jakimś filmie Tima Burtona. :D Hm... I szczuplutka jesteś, Taitei, a u Tima dużo szczupłych postaci... Pasowałabyś :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted November 8, 2014 Oj przesadzacie :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 8, 2014 Lucy, nie przesadzają, urodziwy z Ciebie diabełek :P 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 8, 2014 Tai, bardzo twarzowe te okulary! Ale to, co najbardziej zwróciłem uwagę to objętość Twoich włosów! Zdradź nam sekret. :D Tai ale masz gęste włosy ♥ Adrian w większości włosowych przypadków, sekretem są geny :D Nightfall ma rację - to geny. Moja siostra też ma gęste włosy i mama też swojego czasu miała. Chociaż, jakiś czas temu lekko się przerzedziły, bo przez jakiś rok robiłam sobie warkoczyki, żeby włosy się ładnie falowały i sporo na tym ucierpiały. Powoli wracają do dawnej objętości. Powoliii. :-( A Lucy ładnie wyszła! Sympatyczną ma buźkę. :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 8, 2014 Jakie piękne dziewczyny są na tym forum :D Zapiera dech, wow :D (gadam jak nachlany wujek podrywający jakieś laski tanim tekstem na popitówie lub innych dożynkach) 4 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted November 9, 2014 To ja też zarzucę zdjęcie w czerni i bieli. Zdjęcie z pasowania na uczniów mundurowych :cool: 9 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted November 9, 2014 Ta wspaniała mundurówka. :D Miejmy nadzieje że mi też uda się dostać kiedyś mundur. :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted November 17, 2014 Kuolema bierze przykład z Pablito i wybiera się do sejmu. :D (zdjęcie małe, jakość fatalna, ale jest xD) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 17, 2014 Kostunio, jak tam było? :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted November 18, 2014 Ares sejm można opisać jednym słowem przepych, po prostu przepych. :P Jakoś mi się nie śpieszy żeby tam wracać. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 29, 2014 Zdjęcie robione przez moją koleżankę. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 3, 2014 Znowu podciąłem włosy. Pasuje mi? xD Ps. Wiem fajnego mam kwiata. :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted December 3, 2014 Ares wyglądasz elegancko. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 7, 2014 Byłam na wrocławskim rynku przedwczoraj i spotkałam prawdziwego Mikołaja z Finlandii, którego zaprosiła ambasada Finlandii :) 9 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted December 7, 2014 A pogadałaś z Mikołajem, powiedziałaś co byś chciała pod choinkę :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 7, 2014 Pogadałam z nim po fińsku trochę :) I nawet mi odpowiedział :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted December 12, 2014 Dawno mnie po prostu tu nie było :D Tak Lucy nie jest w czarnym, trzeba to w kalendarzu zapisać. *Lucy anioł XD* _____________________________________________________ Ostatnio patrząc na moje zdjęcia, stwierdzam, że staro wyglądam XD (Nawet moja kuzynka mi to potwierdziła :D ) 7 Share this post Link to post Share on other sites