margoQ 88 Posted December 9, 2012 Włosy masz lepsze od moich :( Kilka znajomych powiedziało mi to samo. Może to wynika z tego, że nie prostuję/lokuję/farbuję i nie robię żadnych innych morderczych zabiegów? Na pocieszenie powiem Ci, że moje strasznie wypadają... :dodgy: No, na pociechę Ci powiem, że ja też nie prostuję (proste są z natury :P ), nie suszę suszarką... (bo mi się nigdy nie chce :P ), nie kręcę (bo nie umiem i mi się nie chce :P ) a farbuję od baaardzo wielkiego dzwonu. Średnia to raz na trzy lata :D Wiesz, nie widziałem fryzjera od 4 lat. :blush: Pokaż fotkę i nie p... nie gadaj za dużo :D No, ja w ogóle nie chodzę :P Od 6 lat nie byłam (niezbędne czynności opędzam samodzielnie nożyczkami lub przy pomocy Mamy ) :P Share this post Link to post Share on other sites
Amarie 3 Posted December 10, 2012 oj oberwałoby się :D jak znajdę chwilę na zrobienie to się podzielę ;) A ja mam Twoje zdjęcie w rozpuszczonych włosach :P I nawet dobrze na nim wyglądasz. (dostałeś wszystkie zdjęcia, więc nie marudź teraz tylko) Szkoda, że najlepszy aparat jakim dysponuję, to Zenit 12XP - kliszówki mają swoje przekleństwa. Inaczej by były zdjęcia inne niż z telefonu... (przecież nie noszę kliszaka ze sobą na uczelnię ani do pubu...) Żeby nie było, że się tylko nabijam z Damiana, to pokażę moją mordkę na większym zdjęciu niż na awatarze (i nie dopieszczoną stylizacją...). Aga w wydaniu codziennym: Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 10, 2012 To już mamy prawie cały obraz Ciebie Aga: wizualnie i dusza odkrywana w postach:) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 10, 2012 :O Ładna prezentacja!... Nie dość, że inteligentna z Ciebie dziewczyna, to jeszcze ładna. Share this post Link to post Share on other sites
Amarie 3 Posted December 10, 2012 To już mamy prawie cały obraz Ciebie Aga: wizualnie i dusza odkrywana w postach:) Do pełni szczęścia brakuje jeszcze tylko złośliwych komentarzy i ironicznego tonu ;) P.S. Jako osoba posługująca się ironią chętnie i często i tak twierdzę, że ludzie wredni są ciekawsi :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 11, 2012 Wredni są trudniejsi, ale lepiej im się żyje- cóż różni jesteśmy:) Ludzie posługujący się ironią mają specyficzne poczucie humoru- wredoty w Tobie nie odkryłam;) Wracając do fotki- przystojna z Ciebie laseczka:) Share this post Link to post Share on other sites
Amarie 3 Posted December 11, 2012 Dobry fotograf zrobi dobre zdjęcie ;) Nie dajcie się zwieść. Specyficzne poczucie humoru to jest to, co lubię w ludziach! :D Jakby nas śmieszyło to samo, to by nudno było. Share this post Link to post Share on other sites
Pavlina 6 Posted January 11, 2013 To sem ja ^^ http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/313128_2402144091977_5993721_n.jpg Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 11, 2013 Ładniusia foteczka, tak to cala Paulinka:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 1, 2013 Ursynalia 2012;) Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted February 1, 2013 Z góry proszę o wybaczenie w związku ze zmuszaniem Was do tego widoku, gdyż: a) jestem istotą niefotogeniczną b) prawdopodobnie nie ma takiego zdjęcia, do którego nie złapałabym jakiegoś zwierzaka :ninja: (ta metoda służy odwróceniu uwagi od mojej postaci na zdjęciu :D ) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 1, 2013 ostatnie jest cuuudne Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 1, 2013 Arcana, zwierzaczki nieodłącznie- cudne słodkie foteczki:) Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted February 1, 2013 ostatnie jest cuuudne Na ostatnim cudny jest kotek :D Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 1, 2013 ostatnie jest cuuudne Na ostatnim cudny jest kotek :D Ty najlepiej wyszłaś na 1 i 2 :) I nie wiem skąd u Ciebie podejrzenia o niefotogeniczność. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 1, 2013 Ty najlepiej wyszłaś na 1 i 2 :) I nie wiem skąd u Ciebie podejrzenia o niefotogeniczność. Podzielam zdanie Kaktuski. Ale z drugiej strony rozumiem, że nie każdy lubi na siebie patrzeć na zdjęciach - ja tak mam. Wstawiłabym jakieś swoje, ale nie posiadam takiego, które by mnie satysfakcjonowało i było aktualne :undecided: Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 1, 2013 Jeżu Kolczasty, jak Was, Dziewczyny, rozumiem :D Aczkolwiek, no właśnie, jak patrzę na Wasze zdjęcia zadaję sobie pytanie: czego Wy się u siebie czepiacie? :P Z drugiej strony... hm... moje wrzucone tutaj zdjęcie sporo na ten temat mówi :D Oj tam, oj tam, po prostu wrzucajcie, chętnie pooglądam :) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 1, 2013 Ale z drugiej strony rozumiem' date=' że nie każdy lubi na siebie patrzeć na zdjęciach - ja tak mam. [/quote'] ja lubię tylko te na których jest więcej PS'a niż mnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted February 1, 2013 A ja mam wrażenie, że im człowiek starszy, tym większego dystansu do siebie nabiera. Za czasów podstawówki i liceum to praktycznie żadnych zdjęć sobie nie pozwalałam robić, a co dopiero ich oglądać czy komuś pokazywać :P No w końcu chyba każdy ma tam jakieś swoje kompleksy i w ogóle, a u siebie się zawsze to wszystko niedoskonałe widzi jakby bardziej wyeksponowane ;) Teraz w sumie już mi przeszło, jest mi po prostu chyba bardziej wszystko jedno co ktoś sobie o mnie pomyśli. A to paradoksalne w zasadzie, bo mówiąc już całkiem obiektywnie te 10 czy 15 lat temu mniej się miałam czego wstydzić niż dzisiaj :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 1, 2013 Jednym się podobamy innym wcale, najczęściej chętnie zmienilibyśmy w sobie coś z zewnętrza;) Zupełnie nie istotne jest dla mnie, czy się podobam czy nie- nie to ma być wyznacznikiem mojej osoby. Wyglądam jak wyglądam, tego nie zmienię, ale lubię siebie:) Fotki pokazują naszą fizjonomię, ale "forum" odzwierciedla nasze duszyczki- to ważniejsze:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted February 2, 2013 To i ja wstawię swoją fotkę ze zwierzakiem (nie moim). Król szczurów Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 2, 2013 Miałam kiedyś szczurka, Ogryzek miał na imię, świetny był zwierzak. Czyj zwierzak na fotce i jak się nazywa? Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted February 2, 2013 Nie mam pojęcia jak nazywa się szczur, ale należy do dziewczyny z forum Tarji. Fotka została zrobiona na spotkaniu forumowym. Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted February 2, 2013 Szczurki są cudowne :-D Też miałam kiedyś, zwał się Chucky na cześć laleczki Chucky z kultowego horroru. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 3, 2013 A tutaj ja :) Sam środek, pierwszy rząd przed gigantem :) Share this post Link to post Share on other sites