Sami 3171 Posted July 18, 2015 Zdjęcie ze Skytowera z Wrocławia. Moja druga wycieczka na górę, mamy pierwsza. Poza tym nie miałyśmy co robić :) Plus jeszcze bonus, Sami + jedzenie. Małysz miał bułkę z bananem, a Sami ma bułkę z mięsem :D 15 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 18, 2015 Photo by Iiris Maki 15 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 18, 2015 Sami!! Przezacnie! Ślicznie wyglądasz! Taka rozmarzona, rozwiany włos, tajemniczy uśmiech na twarzy...Jak piękna księżniczka z wysokiej wierzy.. Ładne tam u Was widoki w tym Wrocławiu, fajnie widać całą panoramę miasta. Wycieczek nigdy za wiele, a ten burger w Twoich dłoniach wygląda tak apetycznie, że z miejsca zrobiłam się bardzo głodna;) Spojrzenie Sami na tą hamburgerową bułkę - bezcenne:D!! Takie Bonusy to ja rozumiem xD... Adrian! Jak zawodowy model! Ten wyraz twarzy, spojrzenie, delikatny uśmiech, fryzura(!)..All The Best!! Myślę, że niezwykły klimat tego zdjęcia tworzy też to, że jest czarno-białe. Wspaniała pamiątka z Kitee. Muszę przyznać, że jesteś bardzo fotogeniczny..Oczywiście rewelacyjna była ta sesja z Mad Hatterem, ale zdecydowanie wolę Cię w naturalnym wydaniu;) Pięknie! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 18, 2015 Adrian, zapuszczasz brodę? A'la Holopainen? :> Ta Iiris robi świetne zdjęcia, widać, że ma doświadczenie w temacie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 18, 2015 Sami - Mięso z krowy, takiej jak ta na tablicy za tobą? xD padłam jak to zobaczyłam ♥ Adrian - wyglądasz jak elf. Serio. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 18, 2015 No właśnie o tym samym pomyślałem, elf. Elrond :D http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130202120854/lotr/images/9/9f/Elrond_of_Rivendell.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 Nje, Adi jest ładniejszy od Elronda. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted July 20, 2015 Jak tak mówią na mnie znajomi: księżniczka ciemności :) 11 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 20, 2015 Hail the Queen! Super wyglądasz i jeszcze te okulary ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 Fajne masz okulary, księżniczko ciemności :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 20, 2015 Dark Apple Queen :) Cóż za sympatyczna księżniczka! Świetne zdjęcie..Okularki bardzo twarzowe! 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 27, 2015 Takie tam z plaży we Władku... Buziaki dla Was wszystkich:)! 15 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 29, 2015 Mama dostała dziś maila z głupimi zdjęciami z weselnej fotobudki ;) To sem ja z tatą, taaacy piękni. ^^ 11 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 30, 2015 Emi uwielbiam takie zdjęcia- tyle w nich niewinności:) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 31, 2015 Dawno mnie tu nie było w tym wątku. :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 31, 2015 No dobra, niech będzie. Teraz ja. Z Christianem Erikssonem z Twilight Force, który ma głos jak połączenie Kakko z Aholą. ♥ Jakość tostera, ale zdjęcie robiła przypadkowa osoba telefonem siostry, no i było ciemno i mało czasu. Ale i tak warto. ^^ 12 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 31, 2015 Aniu oczy od ciebie trudno oderwać ,Paula nie ważne że robiona tosterem fota ważne że jest pamiątką z fajnego spotkania ,a jakie wspomnienia po latach są fajne Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 2, 2015 Na grillu rodzinnym musiało być wesoło.:D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 2, 2015 Na grillu... Rodzinnym... Tak nam mów. :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 4, 2015 Marcin jaki Top Model :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 1, 2015 Jeszcze tylko NW i Wintersun i mogę umierać ♥ ♥ ♥ Przez to wszystko przypaliłam obiad z radości :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 1, 2015 Jej! Widzimy się w Krakowie! :D mam nadzieję, że najadłaś się :P Ładnie wyglądasz :) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 1, 2015 Jej! Widzimy się w Krakowie! :D mam nadzieję, że najadłaś się :P Ładnie wyglądasz :) O, to super! Najadłam, udało się trochę uratować :D Dziękuję :blush: 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 5, 2015 Moja foteczka z wczoraj- kwiatuszki dla Was, wystarczy dla każdego:) 11 Share this post Link to post Share on other sites