Dark 184 Posted July 17, 2014 jaką ja mam piękną córkę ! :D ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 17, 2014 W zimie ścięłam włosy, a ostatnie zdjęcie, które tu wrzucałam, ma już chyba ze dwa lata i ciągle mam na nim włosy do pasa. A dzisiaj udało mi się zrobić sobie zdjęcie, na którym wyglądam całkiem jak człowiek :) (Imaginaerum w tle ;>) 10 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 17, 2014 Zazdrość spopiela mi mózg! Ja też chcę! Może napisz na stronę główną jakieś sprawozdanie z wyjazdu; jak odbierasz zespół na żywo' date=' Twoje odczucia itd. To ostatecznie pożyteczna rzecz i wielu będzie nią zainteresowanych. Informacje o Dniach Nightwisha i wystawie z pierwszej ręki! Świetna reklama dla strony i garść newsów z pierwszej ręki. [/quote'] Dobry pomysł. :) Dokładnie to samo napisała mi Beatka. Właśnie próbuję pisać! Milla, wyglądasz na tym foto jak księżniczka z Disneya, słowo daję. ;) Sami, całkiem pozytywne zdjęcie! Gdzie Twój Weltschmerz? Mam nadzieję, że odszedł w niepamięć ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 17, 2014 Zazdrość spopiela mi mózg! Ja też chcę! Może napisz na stronę główną jakieś sprawozdanie z wyjazdu; jak odbierasz zespół na żywo' date=' Twoje odczucia itd. To ostatecznie pożyteczna rzecz i wielu będzie nią zainteresowanych. Informacje o Dniach Nightwisha i wystawie z pierwszej ręki! Świetna reklama dla strony i garść newsów z pierwszej ręki. [/quote'] Dobry pomysł. :) Dokładnie to samo napisała mi Beatka. Właśnie próbuję pisać! Sami, całkiem pozytywne zdjęcie! Gdzie Twój Weltschmerz? Mam nadzieję, że odszedł w niepamięć ;) Pisz relację, może to zachęci innych Nightwishowców z forum, żeby za rok się do Kitee wybrali. Przynajmniej jakaś grupa by się zebrała, to by było weselej :)) A mój weltschmerz? On jest, ale na lato wychudł i zmarniał. W zimie odżyje z pełną mocą :) Swoją drogą ja też schudłam, po twarzy to widać, przypuszczam, że przez matury. 3 miesiące permanentnego stresu robi swoje... A co do Emi, to wyglądasz nie tyle jak księżniczka Disneya, ale jak Arya z Gry o Tron. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 17, 2014 Milla' date=' wyglądasz na tym foto jak księżniczka z Disneya, słowo daję. ;)[/quote'] Miałem to napisać. :) Przypomina mi Pocahontas. :) Ps. Sami, przepięknie wyglądasz. :) Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted July 18, 2014 Emi ma bardzo ładny typ urody, nie wiem czemu ale kojarzy mi się ze wschodnią polską :P Znam kilka osób z Białegostoku i wyglądają bardzo podobnie do Ciebie .. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 18, 2014 Ardianie, to smutne. Już się cieszyłam. ;_; Emi, jaki słodziak. ♥ Ooo, Sami, włosy Ci odrosły...! XD Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 18, 2014 Patrzcie, jaką foteczkę wykopałam z czeluści mojego komputera! Emi w roku pańskim 2009, czyli mająca lat prawie dziesięć. To był ostatni dzień przed początkiem czwartej klasy z tego co pamiętam. Piękne czasy. Nie byłam ślepowata jak teraz, nie musiałam nosić ciemnych okularów i nie miałam takiego bojlerka na brzuchu. Wspomnienia... :D Jestę sternikię :cool: Milla, pierwsze co mi przyszło na myśl, patrząc na to zdjęcie, to donośny głos fotografa (takiego od modelek na białym tle) mówiącego: "Milla w lewo... Dobrze teraz prawo! I delikatny uśmiech... Pięknie! Super, mamy to!" :D BTW, właśnie dojrzałem notatnik z WITCH :D Pamiętam jak się zbierało różniaste karteczki i między innymi właśnie z WITCH. Teraz to wstyd, że kiedykolwiek miałem styczność z takimi rzeczami :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 18, 2014 Seppo proszę Cię, nie cytuj takich postów ;x Kochałam Witch *.* Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 18, 2014 Kiitos, miśki :3 Zostałam Pocahontas. :D Seppo, aj tam. Też zbierałam karteczki. Teraz mam tego całe mnóstwo, z WITCH, Winx, księżniczkami, Donaldami, Miki, Puchatkami, pieskami, kotkami i innymi takimi, dobre parę segregatorów wala się w jakimś zapomnianym pudle. :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted July 18, 2014 Sami - fajna fotka :) miło Cię zobaczyć, większości ludzi z forum jeszcze nie widziałem. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 18, 2014 Pogrzeb sobie w tym temacie :> To tylko 122 strony :> 4 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 Dzisiaj Dean wysłał mi to zdjęcie, więc czym prędzej dzielę się nim z Wami! 11 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted July 19, 2014 Marco ma fajny uśmiech a Jukka spojrzenie ;) Floor bardzo ładnie wyszła na tym zdjęciu, w ogóle wszyscy dobrze wyglądają. Bardzo sympatyczna fotka. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 19, 2014 Wszystko świetnie. :) Tylko pytanie gdzie Troy? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 Wszystko świetnie. :) Tylko pytanie gdzie Troy? Niestety nie było go z nami. Przyjechali 5-cioosobowym samochodem, wiec podejrzewam, że to jest główny powód. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 19, 2014 Adrianie, zazdrość mnie zżera... Z drugiej strony gratuluję ci, bo trzeba mieć szczęście ;) BTW, bo ja trochę nie w temacie, o co chodzi? Skąd te spotkanie? :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 19, 2014 To szkoda, że go nie było... Adrianie, powiedz jakie to uczucie stać tak blisko nich? :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2014 Adrianie' date=' zazdrość mnie zżera... Z drugiej strony gratuluję ci, bo trzeba mieć szczęście ;)[/quote'] Jakie tam szczęście. :) Każdy kto chciał mógł się tam zjawić. :) BTW' date=' bo ja trochę nie w temacie, o co chodzi? Skąd te spotkanie? :D [/quote'] Byłem na "Tygodniu Nightwisha w Kitee" i zespół postanowił nas odwiedzić. :) To szkoda' date=' że go nie było... Adrianie, powiedz jakie to uczucie stać tak blisko nich? :) [/quote'] Kompletnie nie do opisania! Byłem mocno podekscytowany (co niestety widać na zdjęciach, bo miny zrobiłem jakbym miał jeża w majtach). Niezapomniane przeżycie. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 19, 2014 Omgomgomgomg, Aaaaadi, jak ja bym chciała tam być... I robić sobie z nimi takie fajne zdjęcia... I... I... W przyszłym roku jadę. Z Wami. Zobaczycie. .___. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 20, 2014 Nie ma szans, Adi doklejony : Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 20, 2014 Mam w laptopie dwa (według mnie:P) "odpowiednie" zdjęcia, ale pojawia się dylemat bo nie wiem które wybrać :( Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 20, 2014 Mam w laptopie dwa (według mnie:P) "odpowiednie" zdjęcia, ale pojawia się dylemat bo nie wiem które wybrać :( Wrzuć oba - problem rozwiązany :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 20, 2014 Zdjęcie świeże bo wczoraj robione. :) (mam nadzieję że was nie wystraszyłam :P) 8 Share this post Link to post Share on other sites