Adrian 3317 Posted March 15, 2015 Bea powraca na forum w wielkim stylu! To prawda. ;) Masz niesamowicie mocny i przyjemny głos! Super wykonanie. :) Zobaczycie, jeszcze będziemy chodzić na koncerty Beaty. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 15, 2015 Bea powraca na forum w wielkim stylu! Zobaczycie, jeszcze będziemy chodzić na koncerty Beaty. :D O tak. Beatko, przewidujesz jakieś zniżki dla członków rodziny? ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 16, 2015 Super gwiazdko : D Trzymam kciuki za Twoją karierę wokalną :> Masz kawał dobrego głosu, bardzo mi się podoba ^^ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 16, 2015 Brawo! Masz świetną barwę, bardzo czysty głos, dobrze dobierasz sobie piosenki. Słychać też, jak wczuwasz się w utwór. (W ogóle, jaka cwana, znalazłaś sobie dobrego gitarzystę i w ogóle, sprzęt). Mam tylko wrażenie, że w niższych partiach śpiewasz nieco przez nos - w wyższych tego nie słychać. Ale i tak bardzo mi się podobało ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 17, 2015 W-O-W Podoba mi się bardziej niż oryginał :D serio! Będzie więcej? Kiedy? :) Tylko czasami twój głos za szybko "znika", nie dopowiadasz (dośpiewujesz?) niektórych słów odpowiednio głośno ;) Bardzo dobry angielski - to też trzeba pochwalić ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 25, 2015 Dark, to jest magiczne i piękne jak to słuchałem, to ciary po plecach mi przeszły. Gitara tu była tłem przy twoim pięknym głosie. :D Jeśli nagrasz kiedyś studyjną płytę i znajdę ją w empiku na sto procent kupię. :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted March 26, 2015 No tak, mam nad czym jeszcze pracować, ale o to chodzi, o to chodzi ! :D Dziękuję Wam za te komentarze, nawet nie wiecie, jak mnie motywujecie ! Kolejny kawałek już w przygotowaniu, zdradzę tylko, że będzie to Ed Sheeran i to nie w ponurym repertuarze :D ! No a gitarzysta to oczywiście tata, musiałam się pochwalić, bo jestem z niego dumna i oboje mamy nadzieję, że Was nie zawiedziemy następną piosenką :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 26, 2015 I paused Nightwish for this. Nie żałuję :) Masz świetny głos, a i jakoś samego nagrania jest bardzo profesjonalna ;) Macie małe studio nagraniowe w domu? :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted March 28, 2015 Dziękuję Sami ! :* Nagrywamy w studiu dobrego znajomego taty, u którego uczyłam się grać na gitarze :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted May 6, 2015 Nie spodziewałam się! Naprawdę fajne :) Share this post Link to post Share on other sites